RE: Jak sie przyodziać ? -
TrashowaMetalowaKociara - 11-05-2011
(11-02-2011, 04:29 PM)jankier napisał(a): i że niby nie biegniesz za modą?
Nie, nigdy... Ale raczej nie noszę za dużych koszulek i dziurawych katan... Po prostu... chcę wyglądać kobieco i być sobą. Nikogo nie udaję.
Nie jestem ani pozerem, ani kindermetalem. Mam gdzieś co myślicie, ale taka jest prawda, że nie muszę być zaniedbana, żebym była "autentyczną metalówą".
czarnykruk - 11-07-2011
No jeszcze by tylko brakowało żebyś chodziła zaniedbana i się nie myła. wówczas byłabyś pozerem, kindermetalem i żulem w dodatku.
TrashowaMetalowaKociara - 11-07-2011
To co (WG CIEBIE I TYLKO CIEBIE) powinnam robić żeby nie być "pozerką" i "kindermetalówą"?
Heh... Siedzisz cały dzień przed kompem i wyżywasz się anonimowo?
jankier - 11-08-2011
to była taka szorstka pochwała, you stupid woman
czarnykruk - 11-10-2011
Oczywiście; nie chodzę do pracy, nie spotykam się ze znajomymi, tylko cały dzień wyczekuję aż coś napiszesz

aż tak zajebista nie jesteś.
TrashowaMetalowaKociara - 11-10-2011
Zdaję sobie sprawę...
Evelina - 12-11-2011
Śmieciowa Metalowa Kociara?
wojtas514 - 02-10-2012
Wy mi Panowie lepiej wytłumaczcie jak to jest z tymi forami że gdzie nie wejdę to każdy na każdego wrzuca ;p
No i z tą " śmieciową kociarą" to fakt trochę wstyd
jankier - 02-15-2012
poczytajcie debile jej posty. to literówka
nosferatu - 02-15-2012
hehe. najlepszy jest komentarz wojtasa - skarży się, że jak wejdzie na takie fora, to "każdy na każdego wrzuca".
a w następnym wierszu, sam wrzuca Kociarze

Vomitor - 04-27-2012
pozerstwo kwitnie, forum upada, źle się dzieje...
p.u.n.k - 05-03-2012
Ludzie co wy tu pier******* przecierz tu nie chodzi o to żeby się kłucić tylko żeby wymieniać soje podlądy i racje ale także subiektywnie patrzeć na opinie innych ludzi bo przecierz każdy człowiek jest inny i każdy może mieć inne poglądy i może także chodzić w ciuchach jakich mu się podoba. Ja na ten przykład chodzę najczęściej np. w szkole tak:czarne bojówki, najczęściej czarna koszulka z jakimś zespołem najczęściej kupioną na koncercie do tego glany pieszczoch noszona na lewej ręce koraliki na szyi oraz 2 kolczyki w chrząstce w przyszłości także przekuje płatki ale nie mam pieniędzy na taki wydatek bo kupuje procesor gitarowy oraz akustyka

Krzychun - 05-04-2012
A masz kondomy Manowar?
Valhalla - 05-04-2012
Lepiej zamiast się stroić do szkoły zacznij się uczyć. Np. ortografii, gramatyki. Poza tym w jednym zdaniu użyłeś aż 3 razy słowa "najczęściej".
Vomitor - 05-10-2012
niewątpliwie chodziło o ekspresję wypowiedzi