Forum Rockmetalshop
Jak sie przyodziać ? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Jak sie przyodziać ? (/thread-jak-sie-przyodzia%C4%87)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Jak sie przyodziać ? - TrashowaMetalowaKociara - 11-05-2011

(11-02-2011, 04:29 PM)jankier napisał(a):  i że niby nie biegniesz za modą?

Nie, nigdy... Ale raczej nie noszę za dużych koszulek i dziurawych katan... Po prostu... chcę wyglądać kobieco i być sobą. Nikogo nie udaję.

Nie jestem ani pozerem, ani kindermetalem. Mam gdzieś co myślicie, ale taka jest prawda, że nie muszę być zaniedbana, żebym była "autentyczną metalówą".

RE: Jak sie przyodziać ? - czarnykruk - 11-07-2011

No jeszcze by tylko brakowało żebyś chodziła zaniedbana i się nie myła. wówczas byłabyś pozerem, kindermetalem i żulem w dodatku.

RE: Jak sie przyodziać ? - TrashowaMetalowaKociara - 11-07-2011

To co (WG CIEBIE I TYLKO CIEBIE) powinnam robić żeby nie być "pozerką" i "kindermetalówą"?

Heh... Siedzisz cały dzień przed kompem i wyżywasz się anonimowo?

RE: Jak sie przyodziać ? - jankier - 11-08-2011

to była taka szorstka pochwała, you stupid woman

RE: Jak sie przyodziać ? - czarnykruk - 11-10-2011

Oczywiście; nie chodzę do pracy, nie spotykam się ze znajomymi, tylko cały dzień wyczekuję aż coś napiszesz Big GrinBig Grin aż tak zajebista nie jesteś.

RE: Jak sie przyodziać ? - TrashowaMetalowaKociara - 11-10-2011

Zdaję sobie sprawę...

RE: Jak sie przyodziać ? - Evelina - 12-11-2011

Śmieciowa Metalowa Kociara?

RE: Jak sie przyodziać ? - wojtas514 - 02-10-2012

Wy mi Panowie lepiej wytłumaczcie jak to jest z tymi forami że gdzie nie wejdę to każdy na każdego wrzuca ;p

No i z tą " śmieciową kociarą" to fakt trochę wstyd

RE: Jak sie przyodziać ? - jankier - 02-15-2012

poczytajcie debile jej posty. to literówka

RE: Jak sie przyodziać ? - nosferatu - 02-15-2012

hehe. najlepszy jest komentarz wojtasa - skarży się, że jak wejdzie na takie fora, to "każdy na każdego wrzuca".

a w następnym wierszu, sam wrzuca Kociarze
Big GrinBig GrinBig Grin

RE: Jak sie przyodziać ? - Vomitor - 04-27-2012

pozerstwo kwitnie, forum upada, źle się dzieje...

RE: Jak sie przyodziać ? - p.u.n.k - 05-03-2012

Ludzie co wy tu pier******* przecierz tu nie chodzi o to żeby się kłucić tylko żeby wymieniać soje podlądy i racje ale także subiektywnie patrzeć na opinie innych ludzi bo przecierz każdy człowiek jest inny i każdy może mieć inne poglądy i może także chodzić w ciuchach jakich mu się podoba. Ja na ten przykład chodzę najczęściej np. w szkole tak:czarne bojówki, najczęściej czarna koszulka z jakimś zespołem najczęściej kupioną na koncercie do tego glany pieszczoch noszona na lewej ręce koraliki na szyi oraz 2 kolczyki w chrząstce w przyszłości także przekuje płatki ale nie mam pieniędzy na taki wydatek bo kupuje procesor gitarowy oraz akustyka SmileSmileSmile

RE: Jak sie przyodziać ? - Krzychun - 05-04-2012

A masz kondomy Manowar?

RE: Jak sie przyodziać ? - Valhalla - 05-04-2012

Lepiej zamiast się stroić do szkoły zacznij się uczyć. Np. ortografii, gramatyki. Poza tym w jednym zdaniu użyłeś aż 3 razy słowa "najczęściej".

RE: Jak sie przyodziać ? - Vomitor - 05-10-2012

niewątpliwie chodziło o ekspresję wypowiedzi