-
Neth - 04-09-2005
Mnie zabil taki jeden tekst:
"Niedawno uprawialismy seks z moim chlopakiem i strasznie rozbolalo mnie kolano.. Czy to jest ciaza pozamaciczna??!
Błagam pomozcie!!!"
-
SPoCo - 04-09-2005
...
Re: Drogie Brawo........... :P -
=Sat= - 04-09-2005
LItlle Maggot napisał(a):Pewien chłopak pisze że ma krzywe ten teges wiecie co 
- to "coś" się nazywa penis.
LItlle Maggot napisał(a):odpisałbym jedno jakby się nie "ćwiczwyło nadmiernie mięśni jednej ręki to było by proste" 
...o ja jebię, mój też krzywy.
-
Flying Corpse - 04-11-2005
Ajana napisał(a):Ja przypominam sobie wybitne pytanie do bravo jednej panienki.Pytała czy bez pomocy chłopaka może zajść w ciążę.Kurwa,jak to czytałam to o mało z krzesełka ze śmiechu nie zleciałam.To przez takie" inteligenty" mamy pełno nastoletnich mamuś w kraju.
Ależ oczywiście,ze mozna..metodą in vitro.....
-
Saul Hudson - 04-11-2005
Flying Corpse napisał(a):Ajana napisał(a):Ja przypominam sobie wybitne pytanie do bravo jednej panienki.Pytała czy bez pomocy chłopaka może zajść w ciążę.Kurwa,jak to czytałam to o mało z krzesełka ze śmiechu nie zleciałam.To przez takie" inteligenty" mamy pełno nastoletnich mamuś w kraju.
Ależ oczywiście,ze mozna..metodą in vitro..... 
A może ona jest wiatropylna ??
-
SPoCo - 04-11-2005
...
-
Kanibal - 04-15-2005
kiedyś w necie znalazłam jeden z tych niezwykle ciekawych artykułów, które pisze się do gazetek typu bravo, nie pamiętam dokładnie całego tekstu, ale chodziło o to, że dziewczyna zakochała się w M. Wiśniewskim, na dobranoc całuje jego zdjęcie i ma wrażenie, że plakat do niej mówi i biedaczka prosiła o pomoc, bo nie wie co ma ze sobą zrobić... Myślałam, że umre ze śmiechu.
-
Syska - 04-16-2005
heh wy muwicie ze ci ludzie robiacy te weszystkie zeczy sa glupi...bardzo sie mylicie...oni sa chorzy po prostu...szpital czeka...i bialy kawtan. Ps. najbardzij mi sie szatanowcy podobali...ska oni takich ludzi biara...zalosne...
-
Frustra - 04-16-2005
80% społeczeństwa jest nienormalna... taka moja skromna opinia...
- Anonymous - 04-16-2005
Frustra napisał(a):80% społeczeństwa jest nienormalna... taka moja skromna opinia...
nic dziwnego, gdyż są to "podludzie z IQ poniżej 90"
-
The_hanged_man - 04-16-2005
Cytat:nic dziwnego, gdyż są to "podludzie z IQ poniżej 90"
Gdy widze określenie podludzie to mi się agresor włącza. To co będziemy nimi w piecach palić czy co ??To, że ktoś ma IQ poniżej 90 nie jest jego winą popracuj w wolontariacie może ci to pomoże.
Ci ludzie o których piszecie, są głupi życiowo, tu się niema z czego śmiać to tragedia.
-
Frustra - 04-16-2005
The_hanged_man napisał(a):Cytat:nic dziwnego, gdyż są to "podludzie z IQ poniżej 90"
(...)
Ci ludzie o których piszecie, są głupi życiowo, tu się niema z czego śmiać to tragedia.
poprawka: ja się nie śmieję. Mnie po prostu przeraża (lub poraża) życiowa głupota niektórych osób.
-
Balthor - 04-16-2005
przeczytalem szatanistow.. czy jak to tam bylo... powiem tylko... o ja pierdole..
to trzeba byc na prawde chorym czlowiekiem...
o_O
- Anonymous - 04-16-2005
Balthor napisał(a):przeczytalem szatanistow.. czy jak to tam bylo... powiem tylko... o ja pierdole..
to trzeba byc na prawde chorym czlowiekiem...
o_O
albo wcześniej wymienionym, podludziem!
-
Syska - 04-16-2005
heh uwielbiam ludzi ktozy uslysza jakas bzdura i zaraz rozwalaja(chodzi mi o szatanowcuw)...heh a jak juz chcieli pokazac jacy to ci ludzie sa zli to poco dawali takie ciotuchny tam??...jak zobaczylam tych szatanowcuw to mi sie slabo z przerazenia zrobilo... hahahahahahahahaha