~~~S~O~U~L~F~L~Y~~~ - Wersja do druku
+- Forum Rockmetalshop (
http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (
http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (
http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: ~~~S~O~U~L~F~L~Y~~~ (
/thread-s-o-u-l-f-l-y)
-
Toolica - 12-10-2005
Nowa płyta Dark Ages po prostu wymiata. Max po lekkim zwolnieniu tempa na Prophecy dał z siebie jeszcze więcej mocy i nagrał z zespołem niezły kawał muzy. Mroczne dźwieki gitar, szaleńcza perkusja i hmmm... growling Max'a. Efekt niesamowity. Polecam 8) 8) 8)
-
Patyk - 12-10-2005
Znam jedynie 3 pierwsze plyty."Soulfly" beznadziejna, "Primitive" lepiej natomiast trojka bardzo mi odpowiada, co nie zmienia jednak faktu ze wolalbym dalej widziec Sepulture z Maxem, na pewno wyszloby to wszystkim na dobre.
-
Ramone - 12-10-2005
Patyk napisał(a):Znam jedynie 3 pierwsze plyty."Soulfly" beznadziejna, "Primitive" lepiej natomiast trojka bardzo mi odpowiada, co nie zmienia jednak faktu ze wolalbym dalej widziec Sepulture z Maxem, na pewno wyszloby to wszystkim na dobre.
jeżeli max się "męczył" w tym zespole to nie wiem czy wyszło by to wszystkim na dobre
-
Temporal - 12-12-2005
Soulfly jest zajebisty 8) . Dark ages wymiata :]. Ten zespół ma fajne i mocne brzmienie.
-
Patyk - 12-12-2005
Ramone napisał(a):Patyk napisał(a):Znam jedynie 3 pierwsze plyty."Soulfly" beznadziejna, "Primitive" lepiej natomiast trojka bardzo mi odpowiada, co nie zmienia jednak faktu ze wolalbym dalej widziec Sepulture z Maxem, na pewno wyszloby to wszystkim na dobre.
jeżeli max się "męczył" w tym zespole to nie wiem czy wyszło by to wszystkim na dobre

Ale fanom nie wyszlo to na dobre, Sepultura z Greenem wydaje slabe plyty, a Max w Soulfly tez cienko sobie radzi(tak jak mowilem dwie pierwsze plyty to gowno, nowej jeszcze nie slyszalem).
-
KubaZ - 12-13-2005
Patyk napisał(a):Ramone napisał(a):Patyk napisał(a):Znam jedynie 3 pierwsze plyty."Soulfly" beznadziejna, "Primitive" lepiej natomiast trojka bardzo mi odpowiada, co nie zmienia jednak faktu ze wolalbym dalej widziec Sepulture z Maxem, na pewno wyszloby to wszystkim na dobre.

Ale fanom nie wyszlo to na dobre, Sepultura z Greenem wydaje slabe plyty, a Max w Soulfly tez cienko sobie radzi(tak jak mowilem dwie pierwsze plyty to gowno, nowej jeszcze nie slyszalem).
No sepultura z Derrickiem jest rzeczywiscie bardzo slaba. Graja tak jakby na sile, dla podtrzymania nazwy. A Soulfly na najnowszej plycie prezentuje w ogole inny styl niz kiedys. Mnie to przypomina Sepulture z czasow Arise i Chaos A.D. 8) [/img]
-
statekx - 12-13-2005
KubaZ napisał(a):Mnie to przypomina Sepulture z czasow Arise i Chaos A.D. 8) [/img]
ale zes teraz pierdolnal.
-
KubaZ - 12-16-2005
Moze nie Arise, ale Chaos A.D na pewno. Jest co prawda kilka kawalkow w starym, soulfly'owym stylu, ale ogolnie to mi wlasnie pod Chaos A.D podchodza.
-
statekx - 12-16-2005
KubaZ napisał(a):Moze nie Arise, ale Chaos A.D na pewno. Jest co prawda kilka kawalkow w starym, soulfly'owym stylu, ale ogolnie to mi wlasnie pod Chaos A.D podchodza.
Dziwne masz podejscie. Gdyby DA bylo nagrane na miare Chaos A.D. to Soulfly okrylby sie chwala.
-
KubaZ - 12-16-2005
No coz, ja pozostane przy swoim zdaniu.