Forum Rockmetalshop
Metallica w maju w Polsce - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Metallica w maju w Polsce (/thread-metallica-w-maju-w-polsce)

Strony: 1 2 3 4 5

- Valhalla - 04-19-2008

moja kumpela poznala na szkoleniu w warszawie typa co mial bilety do sprzedania, to sie nazywa fart ;P Kupila po normalnej cenie (;

- Valhalla - 05-05-2008

dobra, KTO JEDZIE? Surprised

- Sacred - 05-05-2008

ja

- Valhalla - 05-05-2008

to wiem, a ktos jeszcze?

jakos na piwko trzebaby sie umowic Smile

- Sacred - 05-05-2008

kufa nie bardzo z tym piwkiem bo ja drajwer bede Sad

- balzac - 05-05-2008

co kawałek stłuczka jest, picie i jazda to fajna rzecz

- Valhalla - 05-06-2008

Sacred napisał(a):kufa nie bardzo z tym piwkiem bo ja drajwer bede

dobra, na sok i ploty Laughing

- RamzeS - 05-06-2008

Tomash napisał(a):ja jestem chętny na piwo podstadionowe jak co Big Grin

Ja też, bo na koncert na pewno się nie wybiorę.

- Valhalla - 05-06-2008

no na Was zawsze mozna liczyc Wink

- RamzeS - 05-06-2008

No ba.

- Valhalla - 05-06-2008

Big Grin

- Miki@1500 - 05-08-2008

MH szkoda że nie Trivium, wtedy była by podwójna MetallicaBig Grin

Ghost_82 napisał(a):
Acrid napisał(a):[quote="Ghost_82"]na album Gunsów straciłem już wszelkie nadzieje
no jak to?
Beta Lebeis, asystentka Axla Rose'a powiedziała, że długo wyczekiwana płyta "Chinese Democracy" Guns N' Roses była gotowa jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia.
...
Nie wiem ja ściągnełem tą płytę z netu z półtora roku temu nie pamiętam źródła.. prawda jest taka że Axl zmajstrował cienką płytę i sam nie wie co z tym zrobić..

- Sacred - 05-26-2008

W roli supportu w Chorzowie zobaczymy formacje Machine Head i Mnemic. Oto szczegółowy program wieczoru:
godz. 18.15 - 19 - Mnemic
godz. 19.30 - 20.30 - Machine Head
godz. 21 - 23 - Metallica

mogli by już setliste pokazać...

- Ghost_82 - 05-26-2008

Miki@1500 napisał(a):MH szkoda że nie Trivium, wtedy była by podwójna MetallicaBig Grin

Ghost_82 napisał(a):
Acrid napisał(a):[quote="Ghost_82"]na album Gunsów straciłem już wszelkie nadzieje
no jak to?
Beta Lebeis, asystentka Axla Rose'a powiedziała, że długo wyczekiwana płyta "Chinese Democracy" Guns N' Roses była gotowa jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia.
...
Nie wiem ja ściągnełem tą płytę z netu z półtora roku temu nie pamiętam źródła.. prawda jest taka że Axl zmajstrował cienką płytę i sam nie wie co z tym zrobić..

Jaja sobie robisz, zapewne sciągnąłeś album domowej roboty, na którym znajdują sie utwory z koncertów i dema. A prawdziwego albumu, jak nie było, tak nie ma.

- Sacred - 05-29-2008

kurwa koncert był zajebisty!!! już sie nie moge doczekać aż przyjadą za rok Big Grin