-
Hallvard - 10-29-2007
krucjata burne'a, calkiem calkiem ;]
-
Sobota - 10-29-2007
KlaudiaVanKilmister napisał(a):ostatnio widzialam Blue Velvet, Davida Lyncha
. Polecam. Swietny film. Ma cos w sobie z stylu z Miasteczka Twin Peaks, nie to nie przez Kyle MacLachlan'a. No poprostu polecam.
Mi jakoś ten film nie podpasował, kilka fajnych motywów, zajebisty klimat ,ale jakoś tak całość nie trzymala mi sie trochę kupy :/. Muszę go obejrzeć jeszcze raz bo z 2 lata temu go widzialem ,teraz być może inaczej go bym odebrał.
Najnowszy harry potter -> ok nie zawiodłem sie, w tej cześc harry się lizał więc moze w nastepnej będzie już score

.
-
balzac - 10-29-2007
Sobota napisał(a):nie zawiodłem sie
Znaczy cycki Hermionie urosły już wystarczająco, tak?
-
Valhalla - 10-29-2007
balzac napisał(a):Znaczy cycki Hermionie urosły już wystarczająco, tak?
mialo Cie nie byc, a o cyckach gadasz
-
Sobota - 10-29-2007
balzac napisał(a):Sobota napisał(a):nie zawiodłem sie
Znaczy cycki Hermionie urosły już wystarczająco, tak?
Poczekam na cześć 6 i ostatnia to wyraże zdanie końcowe

.
-
-Rene- - 11-01-2007
Byłam dzisiaj na "martwicy mózgu". Świetny filmik, uśmiałam się stokrotnie.
-
Morte - 11-01-2007
Całkiem fashe dziełko. Duże plusy na księdza karatekę, szczuromałpę i lekarza z SS.
-
-Rene- - 11-01-2007
Doszczętnie rozjebał mnie motyw ze spacerkiem z niemowlakiem plus kibicujący bezdomny.
-
Morte - 11-02-2007
Hmm, a widziałaś "Svidd Neger" ? Zupełnie inna konwencja, choć podobnie uderzeniowa dawka absurdu.
-
-Rene- - 11-02-2007
Nie widziałam aczkolwiek dzień czy dwa przed "Martwicą..." wpadłam na "Planet Terror". Film skręcony jak para skarpetek; nawet spoko.
-
Morte - 11-02-2007
Kobieta z karabinem zamiast nogi i zombie... ciężko o lepsze połączenie. Szczególnie miły kontrast z oglądanymi tego samego dnia filmami Langa.
-
Sobota - 11-03-2007
Tokio Drift
gdyby nie fajne dupy to za chuja bym tego nie oglądał, ale tyle zajebistych azjatek w jednym miejscu ... to nie mogłem sobie odpuścić
mialem w sumei buntownika z wyboru ogladać, ale uznałem ,ze go ukradne z sieci i obejrze sobie później ;].
-
Headless cadaver - 11-03-2007
No jak dla mnie spoko, tymbardziej że klimatem bardziej mi podpasił niż "Za szybcy za wściekli" (kurwa, jakie tłumaczenie tytułu :? )
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-03-2007
nagi instynkt sobie obejrzalem
nadrabiam braki w klasyce =]
-
Sobota - 11-03-2007
Headless cadaver napisał(a):No jak dla mnie spoko, tymbardziej że klimatem bardziej mi podpasił niż "Za szybcy za wściekli" (kurwa, jakie tłumaczenie tytułu :? )
No too fast too furious czy coś to cyba dobre tłmuaczenie ?