-
KlaudiaVanKilmister - 01-21-2008
zeby na temat, to uwazam ze tashaki miike, ktory nakrecil..zapomnialam tytulu i niechce mi sie szukac. tej filmy ktory zostal nakrecony do serii masters of horror. film byl tak obrzydliwy,ze nie chcieli go puscic w tv. jak dla mnie byl obrzydliwy i dosc dziwny. ale zeby taki straszny itd, to ja nie wiem. zapewne puszczali ta serie o 19-20-stej.
-
seelenleib - 01-21-2008
z jego filmow to tylko Happiness Of The Katakuris mi sie podoba i to nie horror jest. generalnie horrory sa chujowe/nudne. evil dead 2 za to mi sie podobal na maxa jako wyjatek

i niedawno widzialem tez Kairo/Pulse Kurosawy (Kiyoshi nie Akira) - tez niezly film, tylko wlasnie film a nie horror..
-
spadaj. horrory sa super. ale jesli sie nastawisz "nie-bede-sie-bac-bo-czego" to napewno sadzisz ze sa chujowe. ale jesli sie nastawisz dobrze na tefilmy, to mozna je naprawde lubic

. nie mowie,ze sie trzeba bac czy cos,ale z takim nastawienie, nie dziwie sie,ze ich nie lubisz. ale to gust. polecam Shutter'a. chyba to jedyny film na ktorym sie naprawde balam. nie wpominam juz o kregu (japonski) ktory mi zniszczyl zycie. ogladnie go w wieku 10 lat nie bylo najlepszym pomyslem.

dlatego ogladam hamerykanskie filmy, od japonskich trzymam sie raczej z daleka.
-
Tomash - 01-21-2008
KlaudiaVanKilmister napisał(a):naprawde jest to taki hardcore'owy filmy?
Nie jest aż taki hardkorowy, ale w przeciwieństwie do "dzieł" typu "Toxic avenger" czy "Evil dead" jakieś tam emocje wywołuje. Ja to kiedyś luźno z emula ściągnąłem.
-
Evil dead jakos mi sie strasznie nie podoba, ale Toxic avanger jest nawet fajny

, w kazdym badz razie jedynka. dwojka taka se, a trojki i czworki nie ogladalam.
-
Frieda - 01-22-2008
Taki mega obleśny film, która aż wyłączyłam (bo miałam 13 lat i bardzo słaby żołądek =p) leciał kiedyś na canal+ (około 2000r.) i niestety nie pamiętam jaki mial tytuł, ale OTO CO ZAPAMIĘTAŁAM =D
W pewnym zakładzie, jakaś kobieta została wciągnięta przez magiel (taki wypadek, chyba zaczepiła fartuchem)wciągało ją to i wciągało, ona krzyczała, koleżanki z pracy, probowły jej pomóc, już nie miala ręki (zmiażdzona) już ją prawie całą, one jednak dalej dalej ją "ratują" no... aż wkońcu cała w tym zniknęła... po wszystkim wezwano na miejsce jakiegoś gostka (może detektyw?) i pokazano, to mięsko które z pani zostało =D on na to spojrzał i puścił ślicznego pawia, ktorego też widzom pokazano w całej doskonałości od początku do końca.
Dziwnie sie poczułam po tych scenach i sobie darowałam ^^
-
seelenleib - 01-22-2008
Frieda napisał(a):Taki mega obleśny film, która aż wyłączyłam (bo miałam 13 lat i bardzo słaby żołądek =p) leciał kiedyś na canal+ (około 2000r.) i niestety nie pamiętam jaki mial tytuł, ale OTO CO ZAPAMIĘTAŁAM =D
W pewnym zakładzie, jakaś kobieta została wciągnięta przez magiel (taki wypadek, chyba zaczepiła fartuchem)wciągało ją to i wciągało, ona krzyczała, koleżanki z pracy, probowły jej pomóc, już nie miala ręki (zmiażdzona) już ją prawie całą, one jednak dalej dalej ją "ratują" no... aż wkońcu cała w tym zniknęła... po wszystkim wezwano na miejsce jakiegoś gostka (może detektyw?) i pokazano, to mięsko które z pani zostało =D on na to spojrzał i puścił ślicznego pawia, ktorego też widzom pokazano w całej doskonałości od początku do końca.
Dziwnie sie poczułam po tych scenach i sobie darowałam ^^
Tobe Hooper - The Mangler (1995)
http://imdb.com/title/tt0113762/
Plot Outline:
A laundry folding machine is possessed by a demon from Hell.
lipa jakich malo..
-
Sobota - 01-22-2008
Maglownica czy co ?
-
Frieda - 01-22-2008
=D
Chętnie sobie przypomnę tą lipę
-
KlaudiaVanKilmister - 01-22-2008
jedynym powodem, dla ktorego obejrzalam ten film, byl ze gra tam aktor co gral freddy'ego. niby na podstawie ksiazki stephena kinga, ale film nie jest dobry ...mym zdaniem.
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-22-2008
ja ostatnio ogladalem filmik jak ruscy naziole odrzynaja nozem glowy 2 cyganom i to byla jedna z najgorszych rzeczy jakie widzialem
-
zobacz sobie lepiej japonskie filmy typu flaki/szalency. tam naprawde mozna spotkac obrzydliwe rzeczy.
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-22-2008
no dobra, tylko po co mialbym to ogladac?
-
bo to moze byc jeszcze gorsza rzecz z najgorszych rzeczy jakie widziales.
-
raf667 - 01-22-2008
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ja ostatnio ogladalem filmik jak ruscy naziole odrzynaja nozem glowy 2 cyganom i to byla jedna z najgorszych rzeczy jakie widzialem
o fuj tez to widzialem