Forum Rockmetalshop
Co czujesz Ty gdy oglądasz TV? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Traszowisko (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-traszowisko)
+--- Wątek: Co czujesz Ty gdy oglądasz TV? (/thread-co-czujesz-ty-gdy-ogl%C4%85dasz-tv)

Strony: 1 2 3 4 5

- raf667 - 02-24-2007

Aha oi jeszcze mi sie przypomniało.Ten siwy typ z filmuwygląda jak 4 geje i bym go nabił na płot jebańca

- Książę - 02-24-2007

raf667 napisał(a):Ten siwy typ z filmuwygląda jak 4 geje i bym go nabił na płot jebańca
gruby tekściura

- raf667 - 03-02-2007

Polsat>00.45>"Mucha"

- IstnyKurwaRomantyk - 03-03-2007

jutro na polsacie KILL BILL i trainspoting, ofladac kto nie widzial

- Acrid - 05-17-2007

Best of the Best III - czwartek - 17.05.2007 TVN 7 23:50

Upalne lato na południu USA. Mieszkańcy prowincjonalnego miasteczka Liberty unikają, jak mogą, wychodzenia z domów. A jednak nie można powiedzieć, że panuje tu spokój. W jeden z takich sennych upalnych dni zostaje zamordowany znany ze swej szlachetności i dobroci czarnoskóry pastor protestancki, Phelps. Mieszkańcy miasteczka są wstrząśnięci, lecz zbyt się boją, by zrobić cokolwiek. Czy znajdzie się ktoś, kto spróbuje rozprawić się z fanatycznymi bojownikami o czystość rasy?

Jedynka rzadzila. Pamietam jak ogladalem na video po kilkanascie razy. Najlepsi z Najlepszych! =)

- Ghost_82 - 05-17-2007

Pierwsza część była dobra Wink Reszta już taka naciągana.

- Danzig - 05-18-2007

Dzisiaj Rocky ! drżyjcie pozery !!

- Zoltan - 05-18-2007

Ghost_82 napisał(a):Pierwsza część była dobra Wink Reszta już taka naciągana.
Uzasadnij albo giń Mad Mad Mad
dlaczego nikt nie potrafi docenić 2ki i 5ki??

- Ghost_82 - 05-18-2007

Poporostu pierwsza część najbardziej mi się podobała. Druga była taka sobie, a trzecia to już w ogóle shit, nudą wieje.

- IstnyKurwaRomantyk - 05-18-2007

kazdy film w ktorym dolph lundgren dostaje wpierdol jest dobry

- Zoltan - 05-18-2007

Ghost_82 napisał(a):Poporostu pierwsza część najbardziej mi się podobała. Druga była taka sobie, a trzecia to już w ogóle shit, nudą wieje.
Imo jedynka nie powinna istnieć bez dwójki i odwrotnie (w jedynce Rocky przegrywa, w dwójce rewanż. no jak można się tym nie jarać). A piątka była zajebista, bo to był powrót po wielu latach bogactwa do dawnej biedy Rockiego. Trójka i czwórka to najgorsze syfy. Szóstki nie oglądałem więc się nie wypowiem.

- -Rene- - 05-23-2007

Tvn, zaczęło się o 21.30- "15 minut" z DeNiro

- Acrid - 05-25-2007

Do polskiej telewizji, a konkretniej do stacji TV 4, powraca serial "Beverly Hills 90210", jedna z najpopularniejszych produkcji młodzieżowych lat 90. minionego wieku.

Emitowany będzie od 11 czerwca - od poniedziałku do czwartku o godz. 15.50.

Ciekawe, czy wszystkie sezony ;>

- statekx - 05-25-2007

tez czytalem Big Grin
W swietnej Polsce nigdy nie bylo wszystkich i watpie zeby teraz byly.

- Przemek87 - 07-21-2007

Niech ktoś się zarejestruje się na forum TVP Kultura i założy temat żeby dawali więcej rocka. Że jest nieźle, ale może być lepiej. I więcej koncertów niż dokumentów żeby było. Bo zauważyłem że ludzie z TVP Kultura rzeczywiście zaglądają na forum i jak jest inicjatywa to puszczą coś na życzenie, było tak z paroma filmami, z koncertem Bowiego i dokumentem o Sex Pistols