Forum Rockmetalshop
Sonata arctica. za czy przeciw - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Sonata arctica. za czy przeciw (/thread-sonata-arctica-za-czy-przeciw)

Strony: 1 2 3 4 5

- ReTuRn - 06-05-2005

Lecz jezeli zaczniesz przesadzac, to tez dostaniesz owoca...

- Necro Desecrator - 06-05-2005

ReTuRn napisał(a):Lecz jezeli zaczniesz przesadzac, to tez dostaniesz owoca...

Już drżę...

Lech napisał(a):Tak wiec witaj Necro Desecratorze, tutaj z pewnoscia znajdziesz jezyk z kilkoma uzytkownikami Tongue

Cieszę się niezmiernie.Dobrze wiedzieć ,że nie będę walczył w pojedynkę.

- ReTuRn - 06-05-2005

No jasne, ze nie- porzadna muzyka przede wszystkim. Byle nie przeginac, bo tego pene typy, ktore przypadkiem dzierza berlo nie lubia... Aczkolwiek po poprzednich wypowiedziach widze, ze utworzymy wspolny front...

ReTuRn napisał(a):Byle nie przeginac, bo tego pene typy, ktore przypadkiem dzierza berlo nie lubia...

Ja się władzy nie boję.

ReTuRn napisał(a):Aczkolwiek po poprzednich wypowiedziach widze, ze utworzymy wspolny front...

Mam taką nadzieję brother Smile

- Atreju - 06-05-2005

Tak front walczących o jedyny i słuszny true heavy metal 8) . Będziemy palić i zabijać pozerów potęgą zimnej stali, rozgrzani ogniem szlachetnej, błękitnej aryjskiej krwi 8)

Atreju napisał(a):Tak front walczących o jedyny i słuszny true heavy metal 8) . Będziemy palić i zabijać pozerów potęgą zimnej stali, rozgrzani ogniem szlachetnej, błękitnej aryjskiej krwi 8)

Hehe

- Mariusz P. - 06-07-2005

Wracając do tematu to całkiem fajnie grający zespół. Smile

- Lech - 06-07-2005

Mariusz P. napisał(a):Wracając do tematu to całkiem fajnie grający zespół. Smile

bzdury pleciesz, graja bez jaj moim zdaniem

- Mariusz P. - 06-07-2005

Lech napisał(a):
Mariusz P. napisał(a):Wracając do tematu to całkiem fajnie grający zespół. Smile

Ekstra mocne brzmienie to nie jest ale żeby bez jaj to niewiem?

- Lech - 06-07-2005

Mariusz P. napisał(a):
Lech napisał(a):

Ekstra mocne brzmienie to nie jest ale żeby bez jaj to niewiem?

gust rzecz swieta- lubisz- sluchaj, ja nie bede, bo dla mnie to granie wlasnie bez jaj

- Scully - 06-07-2005

po poznaniu grona fanów tej zacnej kapeli, opowiadam się przeciw ;}

- Lech - 06-07-2005

Scully napisał(a):po poznaniu grona fanów tej zacnej kapeli, opowiadam się przeciw ;}

kazda kapele oceniasz po zachowaniu sie jej fanow? Wink

- Scully - 06-07-2005

Lech napisał(a):
Scully napisał(a):po poznaniu grona fanów tej zacnej kapeli, opowiadam się przeciw ;}

Nie, ale ostatecznie mi ten lukier obrzydzili Wink

- Lech - 06-07-2005

Scully napisał(a):
Lech napisał(a):

Nie, ale ostatecznie mi ten lukier obrzydzili Wink

skoro obrzydzili to "chwala" im za to Tongue