Re: Glany -
Dakini - 10-07-2004
Windir napisał(a):taa jakbym sie patrzyl na ludzi co oni o mnie mysla to bym nie wychodzil z domu mam to gdzies co inni mysla o mnie ubieram sie jak chce a czy ktos uwaza mnie za debila wariata to juz jego problem 
Dokładnie. Ja również mam to gdzieś. Jesli komuś sie nie podoba, to niech się nie patrzy, proste. Ludzie zawsze bedą sobie szukali tematów do rozmów, jak wyczerpią im sie pomysły na rozmowe, to będą czepiać sie byle bzdur, a najcześciej ludzi, którzy w jakiś sposób sie wyrózniają z szarego tłumu
-
Vlkodlak - 10-07-2004
Mówisz, ze ludzie się czepiają tych, co się wyróżniają z szarego tłumu... no to prawda. Ale mam inny problem

Jak wyróżnić się z _czarnego_ tłumu?
Jak to powiedział jeden młodzian podchodząc pod Spodek tuż przed Metalmanią czy tam Mystic Festival... "Czarno to widzę"
-
Katiria - 10-19-2004
glanki, glanki nyo
uwielbiam glany, chodzę w nich praktycznie cały czas (no może oprócz jakichś super upałów)
10 niestety nie posiadam
mam tylko zupełnie niskie i 20 he he he
-
Naz - 10-19-2004
Hm... moje pierwsze glanki były porażką. Kartonki firmy "LM" zakupione w KDT (wszyscy mnie deptali). Moje drugie glany były już lepsze... Steele. Tyle, że niewiedząc czemu podeszwa przecierała się na niebiesko (shit). Obecne glany to Wojasy (

), trochę w stylu HD'ków (ja chcę HDki!). Bardzo porządne buciki z dużą mocą w czubie. Hehe.
-
Kamael - 10-19-2004
Naz napisał(a):Obecne glany to Wojasy (
), trochę w stylu HD'ków (ja chcę HDki!). Bardzo porządne buciki z dużą mocą w czubie. Hehe.
Hadeki rulezują :]
-
gannon - 10-19-2004
a ja tam w glanach nie chadzam

, i narazie sie na to nie zanosi

hock: preferuję obuwie "turystyczne" - znacznie wygodniejsze i lżejsze
-
Naz - 10-19-2004
Gannon tyle, że glany mają wiele swoich zastosowań... zastąpią Ci kaloszki, buty turystyczne, scyzoryk (

) i wiele innych.
-
Lúthien - 10-19-2004
Naz napisał(a):...i wiele innych.
Np broń
mam pytanie, slyszalam, ze HD robia glany ze skory ze zwierzat ktore umarly same,(nikt im w tym nie pomagal;p) Czy to prawda?(zle sie czuje noszac buty, ktorych wykonanie kosztowalo jakiegos zwierza zyciem(niesety takie posiadam ;())
-
Naz - 10-19-2004
Myśle, że to plota... a jeśli nie to z każdym swoim krokiem depczesz czyjeś zwłoki

Miła perspektywa.
-
Kamael - 10-19-2004
Mowiac szczerze nie wnikalem w to z czego HD robi glany.
Zle sie czujesz w butach ze skory zabitego zwierza, ale i tak w nich chodzisz?
-
Lúthien - 10-19-2004
Kamael napisał(a):Zle sie czujesz w butach ze skory zabitego zwierza, ale i tak w nich chodzisz?
tak,nie mam innych nadajacych sie na zime..a gdy je kupowalam, nie wiedzialam, ze sa ze skory(takto bym nie kupila)
-
tix - 10-19-2004
glany jest latwiej znalezc niz odpowiednie obuwie sportowe (wiecie, takie do chodzenia sobie, nie jakies adidas' v nike tylko takie fajne czarne albociemne jakies ) :/ wiem cos o tym ;(
-
Krolik - 10-19-2004
Cytat:(wiecie, takie do chodzenia sobie, nie jakies adidas' v nike tylko takie fajne czarne albociemne jakies )
To własnie adidas i nike robi najlepsze tego typu buty...
-
gabrysia - 10-19-2004
w mioch hadekach chodzę jakies trzy lata i po prostu kocham te buty. są juz dosyc mocno obdarte ale jeszcze się trzymają

a na lato?? trampy.
-
Naz - 10-19-2004
Niektórzy mówią, że HD'ki to buty na całe życie, tak więc się nie dziwie, że już 3 lata z Tobą wytrzymały