Forum Rockmetalshop
Najbardziej denerwujący aktor/aktorka - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Najbardziej denerwujący aktor/aktorka (/thread-najbardziej-denerwuj%C4%85cy-aktor-aktorka)

Strony: 1 2 3 4 5

- -Rene- - 05-10-2006

balzac napisał(a):Mel Gibson
Czemuż to?

- balzac - 05-10-2006

za film "czego pragną kobiety?"

- -Rene- - 05-10-2006

balzac napisał(a):za film "czego pragną kobiety?"
Rozgrzeszam,racja.

- buubi - 05-11-2006

balzac napisał(a):za film "czego pragną kobiety?"

Eee tam - niezła komedia. Dobra do wyjścia z jakąś panną Wink

Rene wolisz trv filmy typu Canibal Holocaust ? Wink

- -Rene- - 05-11-2006

buubi napisał(a):Rene wolisz trv filmy typu Canibal Holocaust ? Wink
Nieeee tam,od razu Cannibal Holocaust ;>.Jeśli chodzi o Gibsona,podobała mi się jego rola w 'Teorii spisku'.Taki tam gość,nie zalicza się do mojej ścisłej czołówki ale widać,że zdecydowanie bardziej od słodkich ploteczek i brukowców interesuje go zawód aktora i film,dlatego byłabym go w stanie jakoś takoś wziąść w obronę Wink.

- MaFFej - 05-11-2006

Nasza najwspanialsza aktorka - córka byłego premiera! Big Grin Ani to ładne, ani grać nie potrafi Wink .

- -Rene- - 05-11-2006

MaFFej napisał(a):Nasza najwspanialsza aktorka - córka byłego premiera! Big Grin Ani to ładne, ani grać nie potrafi Wink .
[Obrazek: AgataBuzek03.jpg]
Na kolana przed mocą anoreksji! Slava!

[Obrazek: diabelek.gif]

- balzac - 05-11-2006

Tak w sumie to skrzywdziłem Mela. Zapomniałem przecież o Bravehart i przed wszystkim Zabójczej broni. Wiec az tak mnie Gibson nie wkurza.
to ja dorzuce jesszcze:
Agatka Buzek
Mateusz Damięcki
Rafał Olbrychski
Michael Pitt (to chyba nie jest brat Brada Big Grin ) - za film LAst Days (o Cobainie)
Van Damme

- IstnyKurwaRomantyk - 05-14-2006

Seagal (za wszystko)
Stallone (za wszystkie filmy z jego udzialem ktore maja 2,3,4 lub w tytule)
Van Damme

- buubi - 05-14-2006

Ee tam Seagala można pooglądać. Jego styl kasowania oponentów jest iście niepowtarzalny (zawsze słychać jakieś vhrupnięcia kręgów szyjnych czy stawów przeciwnika Wink

- IstnyKurwaRomantyk - 05-14-2006

Wszystkie filmy z Seagalem jakie ogladalem (a ogladalem 4 albo 5) sa oparte na jednym schemacie - twardy, nieustepliwy glina... stojacy ponad prawem... nie cofa sie przed niczym... nieugiecie stoi na strazy sprawiedliwosci...
Do zerzygania sie

- buubi - 05-14-2006

Hehe to święta prawda, ale we wszystkich tych filmach sporo jest chrupania Wink

Jeśli mam oglądać film w ktorym kolesie się leją po mordach to najlepiej żeby robił to Seagal Wink Może wynika to z jakiejś chorej przyjemności z oglądania łamanych kończyn, wyrywanych stawów i zrywanych ścięgien Wink

- Zuzia Zła - 05-17-2006

Nienawidzę Nicolasa Cage'a... Ma ryj jak jeleń który nie wie o co chodzi i wogóle jest... kiepskim aktorem. Dla mnie w każdym razie.

- Corpseone - 04-10-2007

Wkurza mnie Tom Cruise. Z polskiego podwórka te wszystkie Mroczki, Cichopki i Cypriańskie.

- balzac - 04-10-2007

Corpseone napisał(a):Wkurza mnie Tom Cruise.
lubie go za role Vincenta w filmie 'Zakładnik'.