Forum Rockmetalshop
A ja sie chce wypisac z tego forum... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: A ja sie chce wypisac z tego forum... (/thread-a-ja-sie-chce-wypisac-z-tego-forum)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- AL-PL_1991_MAGGOT - 07-28-2005

Mam nadzieję że będzie tu lepiej niż jak się z wami droczyłem !!!

Całuski wszystkim pedał... homosexualistom na folum.

A tak na serio to mam cy (3) latka i nawet potrwfffie powiedzieć kulwa !!! Confusedhock:

- Wars - 07-28-2005

AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Mam nadzieję że będzie tu lepiej niż jak się z wami droczyłem !!!

A tak na serio to mam cy (3) latka i nawet potrwfffie powiedzieć kulwa !!! Confusedhock:
Czy to znaczy, że odchodzisz? Laughing Confusedhock:

- Blood - 07-28-2005

Nieeeee... nie odchodz...

To on nie dostal bana jeszcze? :?

- AL-PL_1991_MAGGOT - 07-28-2005

Nie ja zawsze pisze nie na temat Laughing Laughing Laughing

- Rumian - 07-28-2005

kurwa a myslalem ze on tez chce sobie stad isc... mailem taka cicha nadzieje

- Voronwe yth Everthrae - 07-28-2005

AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Nie ja zawsze pisze nie na temat Laughing Laughing Laughing

Jakim prawem wymagasz szacunku na tym forum skoro nawet nie potrafisz sam siebie uszanowac, co się bardzo rzuca w oczy gdy czytam twoje żałosne posty. Daj sobie spokój...

- Mariusz P. - 07-28-2005

Ludzie oświećcie mnie - jakim trzeba być debilem żeby w tym dziale pisać nie na temat Question (czyli się żegnać)

Ps. Trzeba być chyba Maggotem....lub innym leszczem. Smile

- aXe Rose - 07-28-2005

AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Mam nadzieję że będzie tu lepiej niż jak się z wami droczyłem !!!

Raus, ale już!

- Ephic - 07-29-2005

Ech, nie dotarlo do niektorych to, co zostalo juz pare razy powiedziane w innych topikach. Na zaczepki sie nie odpowiada, bo osoba zaczepiajaca zawsze bedzie chciala miec ostatnie slowo.

Zostalo rowniez powiedziane, ze jak komus cos przeszkadza to moze klikac w niebieski kwadracik. Ja to uczynie zaraz po napisaniu tego posta. Moze nie ma tu jakiegos wielkiego off-topu, ale rozmowa jest z pewnoscia ponizej poziomu. A o poziom trzeba dbac.

- aXe Rose - 07-29-2005

Heh po prostu to już bywa nieznośne. Czuję się tu, jakbym zwiedzał rezerwat autystów

(choć oczywiście znajdzie się tu jeszcze kilka naprawdę mądrych osób)

- aXe Rose - 07-31-2005

Zdecydowałem, że też już stąd znikam. Nie mam ochoty tu już siedzieć, a w ogóle to mam wszystkiego dość.

- Valhalla - 07-31-2005

nie Ty jeden, niech sie juz skonczy ten sezon na leszcze (czyt. wakacje Rolleyes )

- Lech - 07-31-2005

aXe, cholera, kto jak kto ale Ty moglbys zostac, naprawde szkoda ze wykrusza sie sklad Sad

- Krolik - 07-31-2005

hehe, ale z was zgraja baranów

"wypisuje się z forum bo nie odpowiada mi poziom, a ludzie na nim przebywajacy doprowadzają mnie do nerwicy i bólu zwieracza" - no przecie to śmieszne

- Hethell - 07-31-2005

oszczedzcie sobie przynajmniej lzawych pozegnan- nie podoba sie to wynocha i juz