-
Helu - 02-22-2005
ale jak można się zrazić do TOOL`a??????????
ludzie albo go kochają albo nienawdzą tak więc wyzwala skrajne emocje, ale to chyba dobrze
-
Nymphetamine - 02-22-2005
no normalnie mozna sie zrazić, przykładowo ktoś sobie słucha tool-a i mu no powiedzmy wprost pasi taka muza , aż tu nagle włancza MTV i widzi przykładowo Sober, a załużmy nie jest przyzwyczajony do takich widoków, tak więc przy takich okolicznościach taka osoba może doznać szoku i stwierdzić "O qr**"-skrócona wersja skróconej wersji
![Tongue Tongue](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/razz.png)
.Nie mozna od razu zakładać że są osoby które od zawsze lubiły Tool-a albo nie, świat jest pełen niespodzianek
-
Vlkodlak - 02-22-2005
teledyski to mają chore, fakt. Ale ja i tak je lubię...chociaż są obrzydliwe albo nieprzyjemne :]
-
Helu - 02-23-2005
obrzydliwe??????????????????????????????????
moim zdaniem obrzydliwe są teledyski kapel typu slipknot opierają się na pokazaniu masek i patentach typu 666 a tool ma teledyski wchodzące w głowe nie nazwał bym ich obrzydliwymi raczej wzbudzającymi organiczny wstręt
-
Nymphetamine - 02-24-2005
organiczny wstręt???????
co przez to rozumiesz??
...TOOL częścią mego życia jest... -
MOLLY - 02-24-2005
...Tool'a słucham gdzieś od 5 lat może dłużej nieco, (trochę krócej A Perfect Circle)... jak dla mnie muzyka doskonała..brzmienie, które koi moje zmysły... Mówiąc o Toolu nie możemy pominąć ich fantastycznych telesysków (moje ulubione Parabola i Styinkfist). Jeśli chodzi o konkretne utwory nie będę wymieniać tych najlepszych bo wszystkie są na swój psosób genialne!!!:):):)
...wstręt...???
Ja pozostawie to bez komentarza.
*Arion: edytuj posty.
- Anonymous - 02-24-2005
buahahaha, tia teledyski mają wprost fanfastyczne, utwory genialnie spieprzone jak się tylko da... jeśli taka muzyka koi twoje zmysły to coś jest z tobą chyba nie tak...
-
MOLLY - 02-24-2005
...każdy słucha tego co lubi ...łatwo jest powiedzieć...że coś jest beznadziejne ...czy spieprzone nie podając żadnych argumentów <ironia>
- Anonymous - 02-24-2005
Tomash napisał(a):DeMoN.|. napisał(a):buahahaha, tia teledyski mają wprost fanfastyczne, utwory genialnie spieprzone jak się tylko da... jeśli taka muzyka koi twoje zmysły to coś jest z tobą chyba nie tak...
Naprawde uważasz że teledyski Toola są słabe a muzyka jest "spieprzona" pytam serio, nie wiem jak można być tak ograniczonym ![Question Question](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/question.png)
pewnie
![Wink Wink](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/wink.png)
! co ma być w nich mocne? te niedorobione ludki?
ograniczony? nie, mam lepszy gust
co do muzyki: nic sobą nie reprezentuje, mówiłem już: gorzej niż przeciętna, toż to nawet nie metal do końca...
MOLLY: chcesz argumenu? bardzo proszę: jeśli muzyka nie trafi w mój gust jest słaba... (to moja opinia, której się trzymam, nikt nie musi się z nią zgadzać)
-
Kamael - 02-24-2005
Demon.|. ;/. Powróć proszę do tematów o Manowarze czy innych Ironach, a pozostaw nam dyskusję o tak nie wartej uwagi muzyce jaką tworzy Tool.
Wyjaśnij mi proszę po co rozpisujesz się o muzyce, którą gardzisz? Ja osobiście nie zajmuję się czymś, co mnie nie interesuje.
- Anonymous - 02-25-2005
Kamaelu: gdyż to jest forum, a co się robi na forum? jak nie wyraża swoich opinii...
-
Dzeyla - 02-25-2005
DeMoN.|. napisał(a):Kamaelu: gdyż to jest forum, a co się robi na forum? jak nie wyraża swoich opinii...
..poznalismy juz twoja opinie wiec grzecznie Ci teraz podziekujemy...
- Anonymous - 02-25-2005
skąd wiedziesz że zakończyłem ? nie powiedziałem ostatniego słowa...
Ps: prawda boli
-
Kamael - 02-26-2005
DeMoN.|. napisał(a):skąd wiedziesz że zakończyłem ? nie powiedziałem ostatniego słowa...
Ps: prawda boli ![Angry Angry](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/twisted.png)
Buehehe... naprawdę zabawny jesteś. Przyznaj od razu, że nie potrafisz zrozumieć Tool'a, bo jest dla Ciebie zbyt ambitny i będzie po sprawie ;P.
- Anonymous - 02-26-2005
po co mam rozumieć jeśli do mnie nie trafia? zresztą co jest do rozumienia ?