-
aXe Rose - 11-20-2005
Acrid napisał(a):Tomash napisał(a):A kto ich lubi 
Panie, zapusc francuski heavy metal lat '80 w ojczystym jezyku i poczuj roznice ;D
Zaorać francuski heavy metal

liczy się jacy ONI są. A oni tylko bajerują na swoje "ą" i "ę" na końcu wyrazów, ewentualnie na szykowny garniturek prosto z fHancuskiego salonu mody...
-
Acrid - 11-20-2005
aXe Rose napisał(a):A oni tylko bajerują na swoje "ą" i "ę" na końcu wyrazów, ewentualnie na szykowny garniturek prosto z fHancuskiego salonu mody...
Ee, przyczepiac sie do jezyka? Bez przesady znow, to ja sie z nim mecze 4 rok nauki i nawet sie przedstawic nie potrafie ;D
Jakies pierdolone stereotypy da sie tu wyczuc ;) Za duzo sie francuskiej telewizji z kablowki naogladales chyba ;)
-
Blackfox - 11-20-2005
ja lubię francuskie filmy. i ser nawet lubię... a i po francusku też nawet. :>
-
wilk_fenriz - 11-20-2005
Acrid wal do mnie, jestem po rozszerzonym francuskim
-
Tomash - 11-20-2005
Acrid napisał(a):Tomash napisał(a):A kto ich lubi 
Panie, zapusc francuski heavy metal lat '80 w ojczystym jezyku i poczuj roznice ;D
Uczono mnie na siłe przez 4 lata ich plugawego języka, wię podziękuje
-
aXe Rose - 11-20-2005
Tomash napisał(a):Acrid napisał(a):Tomash napisał(a):A kto ich lubi 
Uczono mnie na siłe przez 4 lata ich plugawego języka, wię podziękuje 
Współczuję. Nauczycieli francuskiego trzeba orać kolczastą pałą

Btw. najgorsza suka w mojej szkole uczy właśnie pedalskiego
-
Tomash - 11-20-2005
Ej weź... kurde zamiast w pedałówie się angola uczyć to mi z żabojadzkim wyskoczyli

ledwo miałem 3

jedyna 3 na świadectwie w 8 klasie - z francuskiego
W LO miałem ruski, też nic z niego nie umiem, ale przynajmniej miałem 5, poza tym są tam takie śmieszne zdania jak np.
Biblioteka rabotaje krugluje sutki
Poza tym jak mozna jesć żaby?
-
Acrid - 11-20-2005
A u mnie uczy nawet niezla, cala szkola by jej chloste po tylku sprawila. Co nie zmienia faktu, ze jezyk slabo mi przypadl do gustu ;P Ale ladnie sie go slucha ;D
wilk_fenriz: ja ja, parle le vu france ? ;D Czy tam inny ki chuj ;)
-
aXe Rose - 11-20-2005
Tomash napisał(a):Ej weź... kurde zamiast w pedałówie się angola uczyć to mi z żabojadzkim wyskoczyli
ledwo miałem 3
W LO miałem ruski, też nic z niego nie umiem, ale przynajmniej miałem 5, poza tym są tam takie śmieszne zdania jak np. Biblioteka rabotaje krugluje sutki
Bo to takie górnolotne i eleganckie

my, prostacy z Europy środkowej nigdy nie zrozumiemy tej egzaltowanej przyjemności płynącej z konsumpcji płaza, a może jeszcze z jego zapychania krzywym francuskim chvjem
-
KelThuz - 11-20-2005
Tomash napisał(a):ROTFL LOL SPIERDALAJ
, powiedzial twoj stary do twojej starej, gdy naga wjebala mu sie do łoża
Cytat:Cytat:.
Oczywiście zapewne jest to żydowski spisek, i lewackie brednie, tak?
nie, sama prawda, Jędrzej Giertych miał w jakichś 80-90% rację w tym co pisał, mówił i robił, nie inaczej. Chyba, że popierasz trockistowskie ścierwa, które nas sprzedały amerykańsko-atlantyckim zamordystom.
-
buubi - 11-20-2005
Hmm... trockistowskie ścierwa to chyba by nas sprzedawały komu innemu ?
-
RamzeS - 11-20-2005
KelThuz napisał(a):Tomash napisał(a):ROTFL LOL SPIERDALAJ
, powiedzial twoj stary do twojej starej, gdy naga wjebala mu sie do łoża
Cytat:Cytat:.
Oczywiście zapewne jest to żydowski spisek, i lewackie brednie, tak?
nie, sama prawda, Jędrzej Giertych miał w jakichś 80-90% rację w tym co pisał, mówił i robił, nie inaczej. Chyba, że popierasz trockistowskie ścierwa, które nas sprzedały amerykańsko-atlantyckim zamordystom.
Popatrzmy więc jakie"mądrosci"głosi pan Maciuś Giertych:
Tak oto Kościół nie tylko uświadamia nam naszą grzeszność, ale i wskazuje na możliwość wyzwolenia się z niej. Papież zawierza świat i jego niewierności Bożemu Miłosierdziu. âBądźcie świadkami miłosierdzia!â kończy swą homilię Papież. W całym tym łagiewnickim kazaniu mowa jest tylko o relacji pionowej - Bóg-człowiek. Dopiero na krakowskich Błoniach Papież wzywa do miłosierdzia poziomego, od człowieka do człowieka, byśmy czynili âmiłosierdzie wobec braciâ, przekazali nadwyżki zbożowe âgłodującym w Afryceâ, wspierali âmisjonarzy pomocąâ, przyszli z pomocą âdziecku zaniedbanemu duchowo i materialnieâ tym, którzy âzagubili się w świecie różnorakich uzależnień lub przestępstwaâ, tym którzy âpodejmują wewnętrzną walkę ze złemâ. Widzimy tu jak Ojciec Święty ustawia hierarchię ważności. Najpierw relacje pionowe, wynikające z pierwszego przykazania miłości Boga nade wszystko, a dopiero na drugim planie przykazanie miłości bliźniego.
Wzięte z :
http://www.ojczyzna.pl/Arch-Teksty/GIERTYCH-M__Papiez_powiedzial.htm
Polecam tez link :
http://perso.wanadoo.fr/m.ostrowski/trad06.htm
-
wilk_fenriz - 11-21-2005
Cytat: Giertych chwali komunistów za to, że "przeprowadzili [Polskę] przez wiele niebezpiecznych raf, nie mówiąc już o tym, że skutecznie pokierowali takimi procesami, jak zasiedlenie i zagospodarowanie ziem nad Odrą i Nysą, odbudowa zniszczeń wojennych i posunięcie naprzód uprzemysłowienia kraju".
- KelThuz, w tym też ma racje ?

hock:
-
KelThuz - 11-21-2005
wilk_fenriz napisał(a):Cytat: Giertych chwali komunistów za to, że "przeprowadzili [Polskę] przez wiele niebezpiecznych raf, nie mówiąc już o tym, że skutecznie pokierowali takimi procesami, jak zasiedlenie i zagospodarowanie ziem nad Odrą i Nysą, odbudowa zniszczeń wojennych i posunięcie naprzód uprzemysłowienia kraju".
- KelThuz, w tym też ma racje ?
hock:
a nie ma? to są fakty obiektywne, do kurwy nędzy. Taka jest prawda i nie ma się co oburzać.
Cytat:Hmm... trockistowskie ścierwa to chyba by nas sprzedawały komu innemu ?
niby komu? no wyrzuć to z siebie. Cała ynteligencja zachódu Europy jest trockistowska i wspakulturowa.
-
-lilith- - 11-21-2005
aXe Rose napisał(a):Tomash napisał(a):Ej weź... kurde zamiast w pedałówie się angola uczyć to mi z żabojadzkim wyskoczyli
ledwo miałem 3
W LO miałem ruski, też nic z niego nie umiem, ale przynajmniej miałem 5, poza tym są tam takie śmieszne zdania jak np. Biblioteka rabotaje krugluje sutki
Bo to takie górnolotne i eleganckie
my, prostacy z Europy środkowej nigdy nie zrozumiemy tej egzaltowanej przyjemności płynącej z konsumpcji płaza, a może jeszcze z jego zapychania krzywym francuskim chvjem 
Ja mięsa nie jem, ale kieeedyś, jak płazy, ryby itd, jeszcze jako tako tolerowałam, jadłam we Francji żaby i były naprawdę pyszne, gdyby nie to, że teraz mnie od tego odpycha, chętnie bym znowu spróbowała. I ślimaki też są pyszne, więc od kuchni francuskiej się proszę odczepić, bo ogólnie mają dobre jedzenie

A tak poza tym, nie wiem skąd te Wasze uprzedzenia (tzn. żeby nei było nic do tego nie mam, ja nie cierpię np. Amerykanów, Wy- Francuzów

), bo Francuzi są bardzo mili, przynajmniej ci, których ja spotkałam