-
Amy - 08-16-2005
Ulubiona komedia??...hmmmm chyba Ace Ventura..Padaka ze śmiechu
-
rootfl - 08-16-2005
Ace moze być ale ja preferuje
Wyscig Szczurów i American Pie
No i szczyt płycizny RRRrrr!
-
Amy - 08-17-2005
rootfl napisał(a):Ace moze być ale ja preferuje
Wyscig Szczurów i American Pie

Wyścig Szczurów i Amercian Pie też są zajefajnymi komediami.
-
Sabelle - 08-17-2005
franek napisał(a):Gang Olsena - te kilkanaście części mnie rozwala, mówcie co chcecie, ale Egon to był gość, "i miał plan" 
...tak, pamiętam z dzieciństwa
-
metallgirl - 08-26-2005

Mis

Glupi i glupszy 2(???),znaczy jak on tam sie poznali.glupi,ale smiszny

komedie z careyem

komedie z Atkonsonem

Wayne's world

ten film mnie powala...dawno go nie widzialam...jeszcze wiadomo mi,ze jest Wayne's world 2

Straszny filmy (wszystkie czesci)

Shrek(komedia??),znudzil sie co prawda...ale nadal niektore teksty powalaja

Gang Olsena

,ktos mnie kiedys spytal,czy wszyscy dunczycy sa acy jak Egon

??

Blues Brother

Czy leci z nami pilot??

Seksmisja,ostatnio to ogladalam...niezle sie usmialam

E=mc2

Superprodukcja

I taki jeden film polski o takich ,co handlowali winem w jakies firmie we Wroclawiu...wylecial mi z glowy tutul...

Piraci z karaibow,wiem,ze moze i nie komedia,ale zachowanie kapitana sparrowa,powala

Be Cool

White Chicks
wiecej jak na razie nie pamietam,jak sobie przypomne,to dopisze
-
uzi - 08-27-2005
metallgirl napisał(a):
Mis
Glupi i glupszy 2(???),znaczy jak on tam sie poznali.glupi,ale smiszny
komedie z careyem
komedie z Atkonsonem
Wayne's world
ten film mnie powala...dawno go nie widzialam...jeszcze wiadomo mi,ze jest Wayne's world 2
Straszny filmy (wszystkie czesci)
Shrek(komedia??),znudzil sie co prawda...ale nadal niektore teksty powalaja
Gang Olsena
,ktos mnie kiedys spytal,czy wszyscy dunczycy sa acy jak Egon
??
Blues Brother
Czy leci z nami pilot??
Seksmisja,ostatnio to ogladalam...niezle sie usmialam
E=mc2
Superprodukcja
I taki jeden film polski o takich ,co handlowali winem w jakies firmie we Wroclawiu...wylecial mi z glowy tutul...
Piraci z karaibow,wiem,ze moze i nie komedia,ale zachowanie kapitana sparrowa,powala
Be Cool
White Chicks
wiecej jak na razie nie pamietam,jak sobie przypomne,to dopisze 
widac bardzo ambitne kino preferujesz

wbilo mnie w siedzenie!
-
metallgirl - 08-27-2005
uzi napisał(a):widac bardzo ambitne kino preferujesz
wbilo mnie w siedzenie!
czy to mial byc komplement??
temet dotyczy komedi...jekbym ci wymianila reszte,to bys dopiero co sie wgniotl/wgniotla w fotel
A ,zeby OT nie robic
to jeszcze dopisze,ze lubie

Chlopaki nie placza

Me,myself and Irene..czy jakos tak
-
uzi - 08-28-2005
metallgirl napisał(a):uzi napisał(a):widac bardzo ambitne kino preferujesz
wbilo mnie w siedzenie!
temet dotyczy komedi...jekbym ci wymianila reszte,to bys dopiero co sie wgniotl/wgniotla w fotel
A ,zeby OT nie robic
Chlopaki nie placza
to miala byc ironia

dawaj dalej - posmieje sie jeszcze
i rozwieje Twoje watpliwosci - wgniotla
-
Ajana - 08-28-2005
Ostatnio oglądałam "But Manitou".Dawno nie widziałam tak zabawnego filmu.
-
metallgirl - 08-28-2005
uzi napisał(a):metallgirl napisał(a):uzi napisał(a):widac bardzo ambitne kino preferujesz
wbilo mnie w siedzenie!
A ,zeby OT nie robic
Chlopaki nie placza
to miala byc ironia 
dawaj dalej - posmieje sie jeszcze 
i rozwieje Twoje watpliwosci - wgniotla 
Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicieli
-
uzi - 08-28-2005
metallgirl napisał(a):Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicieli 

nie wypociny a komentarze i nie staram sie byc smieszna czy zabawna - po prostu Twoj spis uznalam za mega LOLa

bo jak dla mnie wiekszosc z wymienionych przez Ciebie pozycji nie tyle jest smieszna co zenujaca

ale jak ktos lubi glupote i przedstawia taki poziom inteligencji, ze tak prostacki dowcip go bawi...
do Ciebie nie mam nic

ale co do kina jakie preferujesz... brak mi slow
-
hier_kommt_die_sonne - 08-28-2005
Ja kiedyś oglądąłam jakąś komedię, której nazwy nie pomnę. Dotyczył ów film amerykańskich policjantów, wyśmiewał ich przedstawiając w krzywym zwierciadle i bardzo zabawnie uwypuklając ich wady. Ktoś wie, jak się zwał?
A i jeszcze wrzucę 'Kung Pow: Enter The Fist' - ten film mnie rozwalił na kawałeczki
-
Pandora - 08-28-2005
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ja kiedyś oglądąłam jakąś komedię, której nazwy nie pomnę. Dotyczył ów film amerykańskich policjantów, wyśmiewał ich przedstawiając w krzywym zwierciadle i bardzo zabawnie uwypuklając ich wady. Ktoś wie, jak się zwał?
Moze któraś część 'Akademii Policyjnej'?
-
metallgirl - 08-28-2005
uzi napisał(a):metallgirl napisał(a):Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicieli 
nie wypociny a komentarze i nie staram sie byc smieszna czy zabawna - po prostu Twoj spis uznalam za mega LOLa
bo jak dla mnie wiekszosc z wymienionych przez Ciebie pozycji nie tyle jest smieszna co zenujaca
ale jak ktos lubi glupote i przedstawia taki poziom inteligencji, ze tak prostacki dowcip go bawi...
do Ciebie nie mam nic
Komedie maja byc smieszne,a nawet i glupie...byle,zeby miec frajde i sie posmiac...
no ciakawa jestem jakie ty kino preferujesz
-
Sabelle - 08-29-2005
metallgirl napisał(a):uzi napisał(a):metallgirl napisał(a):Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicieli 
do Ciebie nie mam nic
Komedie maja byc smieszne,a nawet i glupie...byle,zeby miec frajde i sie posmiac...
no ciakawa jestem jakie ty kino preferujesz

...są różne gusta, dlatego wasza kłótnia nie ma zbytniego sensu
Ja do tej pory brechtam się jak oglądam chociażby "Dzień świra", "Obywatela piszczyka", czy też "Sekspisję|...