-
a - 03-21-2005
Abadon napisał(a):Czy wszyscy zapomnieli już o Legionie??
to nowy wokalista Nuklear Antikrist?
-
Abadon - 03-21-2005
No może i sie sprzedał (chociażnie sądze) ale pomimo to nikt mu głosu nie odbierze!!
To co było kiedyś - jego dni w Marduku nigdy z mojej pamięci nie wyjdą!!
-
a - 03-21-2005
napisales o tym do brawo?
-
Abadon - 03-21-2005
a co dają tam płyty z twoją muzyką?
najlebszy wokal bm -
Syska - 03-21-2005
dla mnie najlebszym zespolem bm jest cradle of filth i wlasnie ich wokal mi sie najbardziej podoba (hahaha taki maly czlowieczek i ma taki glos...) wielu by moglo pozazdrocic.
-
Aniguel - 03-22-2005
Już pisałem na temat tego kastrata z kredek. Jest żałosny tak jak ich muzyka i lateksy. Kredki to nie black!!!!!!!!!
najlebszy wokal w BM -
Syska - 03-22-2005
czemu sadzisz ze dani to "kastrat" i ze ich muzyka jest zalosna? moze mi to wyjasnisz. moze ktos jeszcze tak sadzi? jesli tak to napiszci z checia sie zapoznam z waszymi opiniami na temat kredek
Re: najlebszy wokal w BM -
hegemon88 - 03-22-2005
Syska napisał(a):dani to "kastrat" i ze ich muzyka jest zalosna? moze ktos jeszcze tak sadzi?
Cof chujowy zespol,chujowy kastrat, nienawidze ich bezgranicznie
0/10
Nie inaczej!
najlebszy wolkal w BM -
Syska - 03-23-2005
moze podasz jakies konkrety bo sie niedowiedzialm za co ich tak nielubisz. a moze tak stwierdziles po przesuchaniu jednej piosenki? jesli tak to sie z taba zgadzam jesli nie to mi wyjasnij w czym oni sa tacy zli.
-
a - 03-23-2005
w glowce zbyt pusto zeby zrozumiec, ze cos, moze sie komus nie podobac?
-
Syska - 03-23-2005
wiesz niesadze zeby komus moglo sie cos niepodobac ot tak sobie. a chce poznac zdanie innych na temat kredek. ale o konkrety prosze. bo male dziecko tylko odpowiada nie bo nie. a od osoby w miare doroslej oczekuje czegos wiecej...ale widze ze niekturych na to niestac...
a jeszcze jedno napisales do abadona cos na temat brawo...moze lepiej zrobisz jak sobie je kupisz bo najwidoczniej to jest najlebsze na twuj poziom...
- Anonymous - 03-23-2005
Syska napisał(a):wiesz niesadze zeby komus moglo sie cos niepodobac ot tak sobie. a chce poznac zdanie innych na temat kredek. ale o konkrety prosze. bo male dziecko tylko odpowiada nie bo nie. a od osoby w miare doroslej oczekuje czegos wiecej...ale widze ze niekturych na to niestac...
tylko małe dziecko zadaje zbędne pytania...
-
Dżemik - 03-23-2005
Ungh..
Syska.. Piszesz na temat zespolu o ktorym jak widac masz zerowe pojecie i rozpierniczasz temat o najlepszych wokalistach
black.. Jak chcesz pogadac o Kredkach to masz od tego odpowiedni topic..
PS> I dobrze Ci radze.. nie usuwaj moich dopiskow..
-
Pagan Saviour - 06-12-2006
Niemowie, ze cof to black ale jak dla mnie najleprzy wokal to własnie Dani'ego
-
Krzychun - 06-12-2006
Specjalnie blacku nie slucham ale Abbath i Sakis(Rotting Christ) robia na mnie wrazenie.