Forum Rockmetalshop
Ciag dalszy wiesci o gorgoroth - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Ciag dalszy wiesci o gorgoroth (/thread-ciag-dalszy-wiesci-o-gorgoroth)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- root5 - 05-21-2005

zgadzam sie ze "gulasz" to straszliwy pozer,strasznie kolesia nie lubie i słucham starych albumów...Nie ma to jak dobry Antichrist...Co do punku itp. to nienawidze...Nie mam 13 LAT!!(jak pisze ze punk i ten kał cały to syf to potem chodzą pytania"a ile ty masz lat?").Co myśle o polakach...(sam jestem dojcz ale mieszkam w polsce na śląsku[II WOJNA])polacy to naród przygłupów idiotów i fanatyków katolickich...Nie mam pytań co do tego...za maryjke by se jajka obciąć dali...KOTOLICY DO KOSTNICY!!!!!!

HEIL SATAN!

- LCF - 05-21-2005

Zajebiste masz tlumaczenie Freezing moon w podpisie Angry

- Tomash - 05-21-2005

root5 napisał(a):HEIL SATAN!

Skoro taki "dojcz" jesteś to byś chociaż "Hail" pożądnie napisał Laughing

- seelenleib - 05-21-2005

Tomash napisał(a):
root5 napisał(a):HEIL SATAN!

Skoro taki "dojcz" jesteś to byś chociaż "Hail" pożądnie napisał Laughing

jest dobrze napisane...
hail to po angielsku Big Grin

- Tomash - 05-21-2005

ok w takim razie Smile ale jak czytam takie teksty jak kolega napisał to się troszke denerwuje - źle mu w Polsce niecgh spada... nie ma jak się dowiedzieć od jakiegoś gnojka że jest się "fanatykiem religijnym i idiotą" wiem że chyba nie do końca o to mu chodziło, ale ja to tak odebrałem..., to tak, jakbym napisał, że wszyscy Niemcy to faszyści, bo przecież Hitler działał w Niemczech, itd... zanim się coś napisze to można troszke pomyśleć, przez takich baranów Górny śląsk ma taką opinie jaką ma, eh... zaorać!

Mad

Ale koniec OT już, przecież to poważny muzyczny temat Big Grin

- seelenleib - 05-21-2005

Tomash napisał(a):ok w takim razie Smile ale jak czytam takie teksty jak kolega napisał to się troszke denerwuje - źle mu w Polsce niecgh spada... nie ma jak się dowiedzieć od jakiegoś gnojka że jest się "fanatykiem religijnym i idiotą" wiem że chyba nie do końca o to mu chodziło, ale ja to tak odebrałem..., to tak, jakbym napisał, że wszyscy Niemcy to faszyści, bo przecież Hitler działał w Niemczech, itd... zanim się coś napisze to można troszke pomyśleć, przez takich baranów Górny śląsk ma taką opinie jaką ma, eh... zaorać!

Mad

Ale koniec OT już, przecież to poważny muzyczny temat Big Grin

zeby nie wyszlo ze sie podpisuje pod glupkowatym stereotypowym mysleniem...
chodzilo mi tylko o pisownie Big Grin

- Nuillnac - 05-26-2005

root5 napisał(a):polacy to naród przygłupów idiotów

W ustach niemca to brzmi śmiesznie Big Grin.

- ReTuRn - 05-26-2005

O! to tu sie jakis pierdolony przybleda- root5 wypowiedzial. Takiego debila dawno tu nie bylo, juz mialem nadzieje, ze wygineli.
Piszesz, jakbys nie mial 13 lat, tylko byl zbuntowanym 12- latkiem, ktoremu rodzice kaza chodzic do kosciola, a on nie chce, bo wolalby sobie z kumplami na trzepaku posiedziec.

Zalosne moi panowie, zalosne.

A co najlepsze- to jeszcze szwab- i takie gowno ma czelnosc sie tu do mojego dumnego Narodu rzucac?

- G - 05-31-2005

ja patriotą nie jestem a raczej osobą tolerancyjną ale w tym wypadku muszę zgodzić się z Returnem : jak ci się nie podoba w Polsce to won z tąd szwabski śmieciu. To ,że kraj jest taki a nie inny to w dużej mierze wina waszej pierdolonej wojny.

- asael - 06-03-2005

Moim zdaniem doczepianie się do Gorgorotha to zwykłe chamstwo i typowa chrześcijańska nagonka!!

- LCF - 06-03-2005

HAHHAHAHAHHAHA, ales dojebal.
Stary masz racje, jestem takim katolikiem ze cie zaraz nawroce.

- Gaahl - 06-13-2005

Vikernes napisał(a):od czasu dojscia do zespolu Gaahla niestety ich image ich zachowanie i muzyka to pozerstwo. pierwsze wypociny byly naprawde dobre, ale nie z wyzej wymienionym jegomosciem na wokalu. szkoda...
Nie uwazam Gorgoroth za pozerów a poza tym Gaahl jest dotychczas najlepszym wokalista Gorgoroth. Dla mnie ta kapela jest tak jak dawne Mayhem jest kontynuacja black metalowych tradyji Laughing

- Nuillnac - 06-13-2005

a napisał(a):rzeczowa dyskusja na poziomie. poszukajcie informacji co studiuje,

Niewiem czy juz ktoś Cię oświecił, bo mi się nie chce człej rozmowy sledzić. Ghaal studiuje religioznastwo.

- aXe Rose - 06-13-2005

Gaahl napisał(a):Dla mnie ta kapela jest tak jak dawne Mayhem jest kontynuacja black metalowych tradyji Laughing
ROTFL.

- Gaahl - 06-14-2005

On dla mojej przyjemnosci moze studiowac nawet teologie w Rzymie. Jedno jest pewne swoje studia i dalsze plany na przyszłosc wzieły w łeb bo 2 latka w pierdlu to nie mało czasu. Z jednej strony mi go szkoda bo chcac wypromowac Gorgoroth tak sie poswieca ze nawet dla niego traci wolnosc. Big Grin