-
MasterGrucha - 02-06-2005
W marcu 19 mi stuknie.
-
White Rabbit - 02-06-2005
W maju 17
-
Flame - 02-06-2005
17 w październiku
-
The_hanged_man - 02-07-2005
Ostatnio siedząc sobie w knajpie spotkałem fajną dziewczyne. Niestety jakiś bałwan jej nawkręcał, że mam żone i dwójke dzieci. Laska uwierzyła po czym zmyła się do chaty. ....rozumiem że mam zakola, brode i nie wyglądam najmłodziej ale ja mam dopiero 18 lat.
-
White Rabbit - 02-07-2005
The_hanged_man napisał(a):Ostatnio siedząc sobie w knajpie spotkałem fajną dziewczyne. Niestety jakiś bałwan jej nawkręcał, że mam żone i dwójke dzieci. Laska uwierzyła po czym zmyła się do chaty. ....rozumiem że mam zakola, brode i nie wyglądam najmłodziej ale ja mam dopiero 18 lat.

<pociesza><daje misia i czekoladke>Nietylko Ty padles ofiarą takich pomowien...

Łeeeeeee
-
Cytat:<pociesza><daje misia i czekoladke>Nietylko Ty padles ofiarą takich pomowien... Łeeeeeee
Dzięki było mi to potrzebne.
Wkońcu wycziłem laske która nie bała się do mnie odezwać, a tu taki numer...
A ty jakiego rodzaju miałaś to przeżycie, napisz bo lubie jak ludzie mają gorzej odemnie.... to mi poprawia humor.
-
The_hanged_man napisał(a):Cytat:<pociesza><daje misia i czekoladke>Nietylko Ty padles ofiarą takich pomowien... Łeeeeeee
Dzięki było mi to potrzebne.
Wkońcu wycziłem laske która nie bała się do mnie odezwać, a tu taki numer...
A ty jakiego rodzaju miałaś to przeżycie, napisz bo lubie jak ludzie mają gorzej odemnie.... to mi poprawia humor.
Hmmm... Nie bede sie rozpisywac, ale jak wiadomo zawsze wierzy sie w slowa najwiekszych idiotow :/ Byla osoba na ktorej mi zalezalo, lecz kierowala sie ona tylko opiniami otoczenia na moj temat.
-
Cytat: Hmmm... Nie bede sie rozpisywac, ale jak wiadomo zawsze wierzy sie w slowa najwiekszych idiotow :/ Byla osoba na ktorej mi zalezalo, lecz kierowala sie ona tylko opiniami otoczenia na moj temat.
Przykro mi.
Ale czasem fajnie jest usłyszeć coś ciekawego na swój temat

.
A ludzi wygłaszających fałszywe opinie tępić bezlitośnie....
-
The_hanged_man napisał(a):Cytat: Hmmm... Nie bede sie rozpisywac, ale jak wiadomo zawsze wierzy sie w slowa najwiekszych idiotow :/ Byla osoba na ktorej mi zalezalo, lecz kierowala sie ona tylko opiniami otoczenia na moj temat.
Przykro mi.
Ale czasem fajnie jest usłyszeć coś ciekawego na swój temat
.
A ludzi wygłaszających fałszywe opinie tępić bezlitośnie....
Tylko niestety ja slyszalam na swoj temat tyle rzeczy, ze juz zadna opinia nie robi na mnie zadnego wrazenia!

hock:
-
Chyba nie dajesz sobą pomiatać. Zniszcz swoich wrogów zanim oni to zrobią.
A koleś który sugerował się cudzymi opiniami nie był ciebie wart.
-
Ciasteczkowy Potworek - 02-08-2005
Ha! Mój tata by się zaliczył jeszcze do 40 !(on też słucha metalu) ja do 13...
-
White Rabbit - 02-08-2005
The_hanged_man napisał(a):Chyba nie dajesz sobą pomiatać. Zniszcz swoich wrogów zanim oni to zrobią.
A koleś który sugerował się cudzymi opiniami nie był ciebie wart.
Co? Ja nie daje soba pomiatac!

"opinia" w tym znaczeniu to przygłupawe docinki, ktore tak mnie "doluja"

. Czasami słyszę nawet gdzie byłam albo jak to widziano mnie po zmroku... To dziwne, ale ja wieczory spedzam przed kompem. Wiadomo.. nastepstwami chorob psychicznych sa wszelkiego rodzaju zwidy

hock:
-
The_hanged_man - 02-08-2005
Skoro te opinie cię dołują to zrób coś z tym. Mogę ci podać 100 sposobów jak doprowadzić kogoś do samobójstwa. Zemsta jest naprawde słodka.
Zacznij od banałów, wysyłaj im kupy w paczkach albo cos w tym rodzaju. Od razu poprawi ci się humor
-
White Rabbit - 02-08-2005
The_hanged_man napisał(a):Skoro te opinie cię dołują to zrób coś z tym. Mogę ci podać 100 sposobów jak doprowadzić kogoś do samobójstwa. Zemsta jest naprawde słodka.
Zacznij od banałów, wysyłaj im kupy w paczkach albo cos w tym rodzaju. Od razu poprawi ci się humor 
Hehe... Walentynki tuz, tuz.....
-
Aeroth - 02-08-2005
kupa w paczce na walentynki? hmmmm kul.