-
Książę - 02-08-2008
-Rene- napisał(a):i nawet taki dojrzały, zdystansowany i poważny chłopak jak ty
wymyśl wreszcie coś swojego
-
-Rene- - 02-08-2008
mętny nudziarz
-
Książę - 02-08-2008
-Rene- napisał(a):mętny nudziarz
a ty kiepsko robisz pałe
-
-Rene- - 02-08-2008
no i?
-
Książę - 02-08-2008
hahahahhahaa
-
Zoltan - 02-08-2008
Książę napisał(a):nie, był zoltan z kolejnym kiepskim tekściwem
Czyli wszystko tak jak być powinno
Książę napisał(a):a ty kiepsko robisz pałe
Przecie każdy to wie

hock:
-
Avialania - 05-28-2008
To właśnie na opinii nowych powinno wam zależeć najbardziej ^^ starzy bywalcy wiedzą co i gdzie a nowym ciężko sie w tym burdelu połapać
Forum sympatyczne a najlepszy tzw. REGULAMIN
-
Avialania - 05-28-2008
odp. do pierwszych stronic tego tematu ^^ wybaczcie, zmęczyły mnie te wasze wywody
-
raf667 - 06-06-2008
z ciekawośći: który mod zbanował Rene?
-
Axel - 06-06-2008
Ja pierdole nie macie już kogo banować ? ja pierdole może od razu wszystkim bana zapierdolcie.
-
Książę - 06-06-2008
Mod który dokonał tego chwalebnego czynu jest ekstremalną, pogrążoną w ekskrementach przepizdą zmechaconą.
Forum zdechło jak erekcja papieża Benedetto, udziela się na nim raptem z siedmiu użytkowników, ktoś nowy pojawi się raz na rok, z czego jedna na 5 takich osób zostanie na dłużej niż 6 postów, a jakaś cipa z toczką za uchem jeszcze ogranicza grono potencjalnych rozmówców, i potencjalna zabawę z jaką przez długi czas to forum było kojarzone. I to wszystko jeszcze w sytuacji, gdy forum opiera się na regulaminie który w żaden sposób nie ogranicza swobody formy czy treści wypowiedzi i nie ustala żadnych kryteriów na podstawie których użytkownicy mieliby być banowani.
Zapewniam że natura sama wyregulowałaby ten chujowy wybryk pani, która poza perkusją była połową życia pewnego byłego użytkownika, i wszystko bardzo szybko wróciłoby do normy.
Niewyjaśniona jednakowoż pozostaje kwestia tego, czy krzychun się spruł do moderacji o tego bana czy nie.
-
Axel - 06-06-2008
Cytat:krzychun się spruł do moderacji o tego bana czy nie.
Szkoła Kalesona z kielc.
-
Krzychun - 06-06-2008
Axel napisał(a):Cytat:krzychun się spruł do moderacji o tego bana czy nie.
Szkoła Kalesona z kielc.
Mama Cię na koncerty ulubionej kapeli nie puszcza,to musisz być zdenerwowany ale na mnie się nie wyżywaj,nie jestem Stigiem zeby mnie to ruszało.
A Rene zbanowana niepotrzebnie,nie inaczej.
-
~Rene~ - 06-06-2008
ciekawe kiedy
ktoś usunie mi trzeci profil. a jeszcze ciekawsze
kto
-
IstnyKurwaRomantyk - 06-06-2008
ja tam nie widze w tym nic ciekawego