-
Skinless - 09-18-2006
A trawsko to co ;f
-
Tomash - 09-18-2006
Skinless napisał(a):A trawsko to co ;f
Jesteś chodzącym dowodem że naduzywanie jest szkodliwe
-
IstnyKurwaRomantyk - 09-18-2006
Skinless napisał(a):A trawsko to co ;f
GOWNO
1-0 dla mnie
-
Tomash - 09-18-2006
Ej ten kolo wyprodukował dzisiaj 87 postów
ON MUSI BYĆ BOTEM
-
Książę 2 - 09-18-2006
No tak, tu są same dobre dzxieci, które uwierzyły prelekcjom na religii i są zdania że trawa niszczy mózg i to tylko o krok od skończenia bejem heleniarzem na dworcu
-
Necro Desecrator - 09-18-2006
Książę 2 napisał(a):No tak, tu są same dobre dzxieci, które uwierzyły prelekcjom na religii i są zdania że trawa niszczy mózg i to tylko o krok od skończenia bejem heleniarzem na dworcu
No nie wiem Panie kierowniku,ale znałem swego czasu klku gości regularnie palących trawę od dłuższego czasu i wybacz,ale to po prostu było po nich widać-ścierwo nie ludzie
-
Książę 2 - 09-18-2006
No to ja ci powiem z mojego doświadczenia, że wiecej spośród ludzi których znałem skończyło jako śmiecie i beje regularnie chlając czy zapierdalając proch niż ćmiąc faję
Edit: Może oni byli smieciami zanim zaczęli jarać?
-
Balthor - 09-18-2006
Tomash napisał(a):Ej ten kolo wyprodukował dzisiaj 87 postów 
ON MUSI BYĆ BOTEM 
bo odswierza stare tematy i wpisuje gowno w nich.. bywa...
-
Książę 2 - 09-18-2006
Zachowujcie się dalej jak banda skurwiałych lamusów, którzy muszą pokazać że są "starą gwardią" i udowodnić swoją wyższość nad kolesiem, który akurat - w moim przekonaniu - ożywił forum i wypisując pierdy w stylu Vomitora "bo ty chuj wiesz, ja jestem tu dłużej i nie takie rzeczy tu robiłem", a niedługo sami będzie odpowiadać na swoje własne posty, bo forum i tak jest w stanie agonalnym.
No, udało się - to się nazywa długie zdanie.
-
Balthor - 09-18-2006
jest roznica miedzy ozywieniem forum a podbijaniem starych tematow, patrz temat urodziny, jak napisal do Prisci ze ma ja w dupie.. sorry? a z reszta chuj z tym.
-
Książę 2 - 09-18-2006
No nie wiem, nie przeczytałem zapewne wszystkich osiemdziesięciu iluśtam wypowiedzi typa, nie bronię go a i pseudointegracyje gówna w stylu tematy "urodziny" omijam z daleka.
Na pewno lepiej to wszystko pasuje do działu Hewi Pozer Trasz
-
Zoltan - 09-18-2006
Kvrwa, pisanie na priv mi nie działa :/
takie cos wyskakuje:
Template->loadfile(): File /backup/home/rockmetal/public_html/soteesklep2/htdocs/forum_n/templates/bcBlack/error_body.tpl for handle reg_header is empty
-
-Rene- - 09-18-2006
Wpisz coś w temacie wiadomości.
-
Zoltan - 09-18-2006
Faktycznie <gleba>. Thx anyway
-
The Stig - 09-18-2006
Zoltan ale robisz wioche