-
Krolik - 07-30-2006
Nie jestem trv, ty gamoniu...jedynie przypadlosc zasysania muzyki z neta wybitnie mnie denerwuje...mysle, ze gdyby King sie dowiedzial, ze juz posiadasz najnowszy album, osobiscie obilby Ci gebe
-
RamzeS - 07-30-2006
Krolik napisał(a):Nie jestem trv, ty gamoniu...
Twoja stara gamoń
Cytat:jedynie przypadlosc zasysania muzyki z neta wybitnie mnie denerwuje...
Twój problem,nie mój.
Cytat:mysle, ze gdyby King sie dowiedzial, ze juz posiadasz najnowszy album,osobiscie obilby Ci gebe
Ciekawe powiadasz,Kerry King obijający mordy swoich fanów...hm...Może nie myśl juz tyle,bo ci to nie wychodzi zbytnio,chłopczyku.
-
Krolik - 07-30-2006
Jestes fanem zespolu i zasysasz jego muzek z neta. Co za zjebca...
-
RamzeS - 07-30-2006
Krolik napisał(a):Jestes fanem zespolu i zasysasz jego muzek z neta. Co za zjebca...
1.Tak ,jestem fanem i mam cała dyskografie na oryginałach.Oprócz najnowszej płyty,której jeszcze nie ma w sklepach.
2.Albo pisz cos na temat zespołu,albo won stąd cieciu,nie zasmiecaj tematu o Slayerze swoimi wypocinami zakompleksionego zjeba.EOT
-
Krolik - 07-30-2006
Nie mam co pisac debilu, bo jeszcze nie slyszalem nowej plyty...jak wyjdzie, niezawaham podzielic sie wrazeniami...tak na marginesie, to moj temat gamoniu, zalozony, ze 2 lata temu, gamoniu.
Ciekawa tendecja sie pojawia u gamoni twojego poktroju : gdy brak ci argumentow, wyjezdzasz z kompleksami...
-
RamzeS - 07-30-2006
Krolik napisał(a):Nie mam co pisac debilu, bo jeszcze nie slyszalem nowej plyty...
Więc milcz kretynku.
Cytat:jak wyjdzie, niezawaham podzielic sie wrazeniami...
Czekamy z nicierpliwoscią.
Cytat:tak na marginesie, to moj temat gamoniu, zalozony, ze 2 lata temu, gamoniu.
No i co z tego genetyczny zjebie?Bo nie rozumiem...Zakładasz temat o Slayerze,to pisz o Slayerze.Amen.
Cytat:Ciekawa tendecja sie pojawia u gamoni twojego poktroju : gdy brak ci argumentow, wyjezdzasz z kompleksami...
Argumentami cię zmiażdzyłem dziecko,więc milcz.
-
Przemek87 - 07-30-2006
Nie jestem w temacie ale Krolik dobrze gada. Red Hoci tez raczej zachwyceni nie byli jak Stadium Arcadium wyciekł do neta. Wstyd mi za tych zjebów co ściągali gorszej jakości z neta i maja się za fanów RHCP. Lepiej uciułać na oryginał i mieć radość z wspomagania zespołu...
-
RamzeS - 07-30-2006
Przemek87 napisał(a):Nie jestem w temacie ale Krolik dobrze gada. Red Hoci tez raczej zachwyceni nie byli jak Stadium Arcadium wyciekł do neta. Wstyd mi za tych zjebów co ściągali gorszej jakości z neta i maja się za fanów RHCP. Lepiej uciułać na oryginał i mieć radość z wspomagania zespołu...
Zdefinuj słowo "fan"
-
Krolik - 07-30-2006
Jakimi argumentami ??? Matko, przewrociels moj swiat do gory nogami, zawsze inaczej odbieralem znaczenie slowa "argument". Co za zjebca...
"fan" sciaga mpchujki, fan jak spotka "fana" to mu zajebie.
"fan" ponadto ma glebokie poczucie slusznosci gloszonych przecie siebie pogladow i czesto sklonnosci erystyczne
-
RamzeS - 07-30-2006
Krolik napisał(a):Jakimi argumentami ??? Matko, przewrociels moj swiat do gory nogami, zawsze inaczej odbieralem znaczenie slowa "argument". Co za zjebca...
Wyłoze więc lopatologicznie,jak dziecku,bo widzę ześ cieżko kapujący.
Fakt,że zassałem nową plyte Slayera z neta,wynika z innego prostego faktu,ze z niecierpliwością na nią oczekuję.Zanim zaś ukarze się ona w sklepach minie trochę czasu,zas ja chce tej muzyki posłuchac "tu i teraz".Nie chce czekać!Dotarlo? Plyta sie ukaże,kupie sobie oryginał,środki na to sa juz w budżecie domowym odliczone
-
Necro Desecrator - 07-30-2006
Krolik napisał(a):Jakimi argumentami ??? Matko, przewrociels moj swiat do gory nogami, zawsze inaczej odbieralem znaczenie slowa "argument". Co za zjebca...
"fan" sciaga mpchujki, fan jak spotka "fana" to mu zajebie.
"fan" ponadto ma glebokie poczucie slusznosci gloszonych przecie siebie pogladow i czesto sklonnosci erystyczne
Kretyn
-
Krolik - 07-30-2006
Podobnie jak i 150 pozostalych twoich oryginalow...
Cytat:Kretyn
Zniszczyles mnie necro gamoniu
-
RamzeS - 07-30-2006
Krolik napisał(a):Podobnie jak i 150 pozostalych twoich oryginalow...
Ke?
-
fetus - 07-30-2006
qrwa przeciez po to zasysam muze zeby wiedziec czy mam kupowac oryginał czy nie bo jak gniot to dziekujemy mp3 kasujemy i wszystko w temacie, a że ktoś sie popłacze przy okazji ? jebać gnoji z ZAIKSU
-
Krolik - 07-30-2006
Nie ufasz Bogom ze Slayer, no jak to ??