-
Necro Desecrator - 09-16-2006
To co mnie cieszy to to,ze ,,moderatorowie" nareszcie dali sobie na wstrzymanie i pozwolili sie użytkownikom dobrze bawic.Najwyższy Czas skończyc z socjalizmem i uzmysłowic sobie ,ze fora są dla userów a nie dla modów.Tak trzymac
-
Zoltan - 09-16-2006
E tam nie ma co się cieszyć. Będzie pewnie tak samo jak z tematem o Konkwiście. Wszyscy będą sobie gadać myśląc, że modów już nie ma, ale mod ni stąd ni z owąd się pojawi i wypieprzy wszystkie posty
-
Necro Desecrator - 09-16-2006
Zoltan napisał(a):E tam nie ma co się cieszyć. Będzie pewnie tak samo jak z tematem o Konkwiście. Wszyscy będą sobie gadać myśląc, że modów już nie ma, ale mod ni stąd ni z owąd się pojawi i wypieprzy wszystkie posty 
No jesli jest niekumatym lewackim ścierwem to tak zapewne bedzie
-
KISIEL - 09-16-2006
Necro Desecrator napisał(a):O,na przykład wątek z Rene - Sherlock Holmes to ze mnie moze i nie jest,ale z tego co widzę to chyba połowa userów z nią chodziła,czyż nie?
Hmm,po zachowaniu Vomitora wnioskuje,ze cos tam pomiedzy wami musialo kiedys byc;jak widac po jadzie tryskającym z jego postów musiałas dopuscic sie jakiegos haniebnego czynu wobec niego ,teraz Kisiel+Stig walący sobie nad twoją fotą-no,no,niezly przebieg!
Koleś, matka Ci nie dała, że takie bzdety wypisujesz? Czasu masz za dużo? Zabierz się za coś ambitniejszego niż pisanie postów i onanizowanie się. Tak będzie lepiej.
-
-Rene- - 09-16-2006
Necro Desecrator napisał(a):Hmm,po zachowaniu Vomitora wnioskuje,ze cos tam pomiedzy wami musialo kiedys byc;jak widac po jadzie tryskającym z jego postów musiałas dopuscic sie jakiegos haniebnego czynu wobec niego ,teraz Kisiel+Stig walący sobie nad twoją fotą-no,no,niezly przebieg!
Miałeś rację,Sherlock Holmes z ciebie żaden.
-
Tomash - 09-16-2006
KISIEL napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):O,na przykład wątek z Rene - Sherlock Holmes to ze mnie moze i nie jest,ale z tego co widzę to chyba połowa userów z nią chodziła,czyż nie?
Hmm,po zachowaniu Vomitora wnioskuje,ze cos tam pomiedzy wami musialo kiedys byc;jak widac po jadzie tryskającym z jego postów musiałas dopuscic sie jakiegos haniebnego czynu wobec niego ,teraz Kisiel+Stig walący sobie nad twoją fotą-no,no,niezly przebieg!
Koleś, matka Ci nie dała, że takie bzdety wypisujesz? Czasu masz za dużo? Zabierz się za coś ambitniejszego niż pisanie postów i onanizowanie się. Tak będzie lepiej.
"koleś" to se wiesz do kogo możesz pisać...
-
Książę 2 - 09-17-2006
Tomash napisał(a):"koleś" to se wiesz do kogo możesz pisać...
co za dupowłaz
-
Tomash - 09-17-2006
Książę 2 napisał(a):Tomash napisał(a):"koleś" to se wiesz do kogo możesz pisać...
co za dupowłaz
chyba Ci sie coś jednak pomyliło.
-
Necro Desecrator - 09-17-2006
Tomash napisał(a):"koleś" to se wiesz do kogo możesz pisać...
To ty mnie lubisz?
-
Tomash - 09-17-2006
Twoj stary lubi
-
RamzeS - 09-17-2006
Kocham to forum.
-
Necro Desecrator - 09-18-2006
Hmm,dochodze do wniosku ,ze gdybysmy sie kiedys wszyscy spotkali to niechybnie zajebiste chlanie by było
-
IstnyKurwaRomantyk - 09-18-2006
I pewnie do rekoczynow by doszlo, poprzedzonych klotniami swiato i muzyczno pogladowymi
-
The Stig - 09-18-2006
^ mysle ze wszyscy podaliby sobie rece i byłoby super :> w koncu tworzymy jedną wielką rodzine patologiczną o nazwisku rockmetalshop
-
Książę 2 - 09-18-2006
Jestem za opcją rękoczynów poprzedzonych chlaniem