Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

- Necro Desecrator - 09-16-2006

To co mnie cieszy to to,ze ,,moderatorowie" nareszcie dali sobie na wstrzymanie i pozwolili sie użytkownikom dobrze bawic.Najwyższy Czas skończyc z socjalizmem i uzmysłowic sobie ,ze fora są dla userów a nie dla modów.Tak trzymac

- Zoltan - 09-16-2006

E tam nie ma co się cieszyć. Będzie pewnie tak samo jak z tematem o Konkwiście. Wszyscy będą sobie gadać myśląc, że modów już nie ma, ale mod ni stąd ni z owąd się pojawi i wypieprzy wszystkie posty Tongue

- Necro Desecrator - 09-16-2006

Zoltan napisał(a):E tam nie ma co się cieszyć. Będzie pewnie tak samo jak z tematem o Konkwiście. Wszyscy będą sobie gadać myśląc, że modów już nie ma, ale mod ni stąd ni z owąd się pojawi i wypieprzy wszystkie posty Tongue

No jesli jest niekumatym lewackim ścierwem to tak zapewne bedzie

- KISIEL - 09-16-2006

Necro Desecrator napisał(a):O,na przykład wątek z Rene - Sherlock Holmes to ze mnie moze i nie jest,ale z tego co widzę to chyba połowa userów z nią chodziła,czyż nie?

Hmm,po zachowaniu Vomitora wnioskuje,ze cos tam pomiedzy wami musialo kiedys byc;jak widac po jadzie tryskającym z jego postów musiałas dopuscic sie jakiegos haniebnego czynu wobec niego ,teraz Kisiel+Stig walący sobie nad twoją fotą-no,no,niezly przebieg!
Koleś, matka Ci nie dała, że takie bzdety wypisujesz? Czasu masz za dużo? Zabierz się za coś ambitniejszego niż pisanie postów i onanizowanie się. Tak będzie lepiej.

- -Rene- - 09-16-2006

Necro Desecrator napisał(a):Hmm,po zachowaniu Vomitora wnioskuje,ze cos tam pomiedzy wami musialo kiedys byc;jak widac po jadzie tryskającym z jego postów musiałas dopuscic sie jakiegos haniebnego czynu wobec niego ,teraz Kisiel+Stig walący sobie nad twoją fotą-no,no,niezly przebieg!
Miałeś rację,Sherlock Holmes z ciebie żaden.

- Tomash - 09-16-2006

KISIEL napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):O,na przykład wątek z Rene - Sherlock Holmes to ze mnie moze i nie jest,ale z tego co widzę to chyba połowa userów z nią chodziła,czyż nie?

Hmm,po zachowaniu Vomitora wnioskuje,ze cos tam pomiedzy wami musialo kiedys byc;jak widac po jadzie tryskającym z jego postów musiałas dopuscic sie jakiegos haniebnego czynu wobec niego ,teraz Kisiel+Stig walący sobie nad twoją fotą-no,no,niezly przebieg!
Koleś, matka Ci nie dała, że takie bzdety wypisujesz? Czasu masz za dużo? Zabierz się za coś ambitniejszego niż pisanie postów i onanizowanie się. Tak będzie lepiej.

"koleś" to se wiesz do kogo możesz pisać...

- Książę 2 - 09-17-2006

Tomash napisał(a):"koleś" to se wiesz do kogo możesz pisać...
co za dupowłaz

- Tomash - 09-17-2006

Książę 2 napisał(a):
co za dupowłaz

chyba Ci sie coś jednak pomyliło.

- Necro Desecrator - 09-17-2006

To ty mnie lubisz? Embarrassed

- Tomash - 09-17-2006

Twoj stary lubi Laughing

- RamzeS - 09-17-2006

Kocham to forum.

- Necro Desecrator - 09-18-2006

Hmm,dochodze do wniosku ,ze gdybysmy sie kiedys wszyscy spotkali to niechybnie zajebiste chlanie by było

- IstnyKurwaRomantyk - 09-18-2006

I pewnie do rekoczynow by doszlo, poprzedzonych klotniami swiato i muzyczno pogladowymi Big Grin

- The Stig - 09-18-2006

^ mysle ze wszyscy podaliby sobie rece i byłoby super :> w koncu tworzymy jedną wielką rodzine patologiczną o nazwisku rockmetalshop Wink

- Książę 2 - 09-18-2006

Jestem za opcją rękoczynów poprzedzonych chlaniem