-
raf667 - 02-09-2008
Ghost_82 napisał(a):Kamil, zamknij się kurwa
Wstydzisz sie czasem brata co ?
-
Ghost_82 - 02-09-2008
Chyba żartujesz. Nie myślisz chyba, że biore to wszystko na poważnie
-
raf667 - 02-09-2008
Ale nie masz czasem tak że czytasz jego wypowiedzi po czym zasłaniasz twarz ręką szepcąc "ja pierdole..." ?
-
Wars - 02-10-2008
Oho, konkurs na największego imbecyla, błazna i idiotę na forum został rozstrzygnięty- gratulacje Necro. Akurat, jeśli miałbym typować, to nie powiedziałbym, żeby osoba sprawiająca wrażenie tak inteligentnej mogła w rzeczywistości być takim kretynem, ale cóż; człowiek uczy się całe życie.
-
Kamil-Reloaded - 02-10-2008
i chuj
niech żyje naród !
-
Flying Corpse - 02-10-2008
Wars napisał(a):Oho, konkurs na największego imbecyla, błazna i idiotę na forum został rozstrzygnięty- gratulacje Necro. Akurat, jeśli miałbym typować, to nie powiedziałbym, żeby osoba sprawiająca wrażenie tak inteligentnej mogła w rzeczywistości być takim kretynem, ale cóż; człowiek uczy się całe życie.
Kult Potęgi III Rzeszy i Hajnrisia Himla nie jest niczym głupim!
-
Axel - 02-10-2008
Wars napisał(a):Oho, konkurs na największego imbecyla, błazna i idiotę na forum został rozstrzygnięty- gratulacje Necro. Akurat, jeśli miałbym typować, to nie powiedziałbym, żeby osoba sprawiająca wrażenie tak inteligentnej mogła w rzeczywistości być takim kretynem, ale cóż; człowiek uczy się całe życie.
Tak, ale zobacz lepiej Avek Przeładowanego.
-
raf667 - 02-10-2008
Kamil idz na całość - jebnij sobie Stalina w avie, a co tam
-
Flying Corpse - 02-10-2008
Ja se dałem Marlboro Man mam nadzieje,że to nic złego
-
Krzychun - 02-10-2008
Papcio Chmiel \m/
-
raf667 napisał(a):Kamil idz na całość - jebnij sobie Stalina w avie, a co tam
po Leninku przyjdzie czas i na Stalina
Axel napisał(a):Wars napisał(a):Oho, konkurs na największego imbecyla, błazna i idiotę na forum został rozstrzygnięty- gratulacje Necro. Akurat, jeśli miałbym typować, to nie powiedziałbym, żeby osoba sprawiająca wrażenie tak inteligentnej mogła w rzeczywistości być takim kretynem, ale cóż; człowiek uczy się całe życie.
Tak, ale zobacz lepiej Avek Przeładowanego.
aquel ja rozumiem ze nikt cie nie przekona ze białe jest białe i czarne jest czarne, i na historii zamiast sie uczyc wolałes podrywać kolegów, ale dla jasności chce ci powiedzieć, że komuch i esesmaniec/gestapowiec to nie to samo.
-
Sobota - 02-10-2008
^ komuch gorszy, sam ZSRR zajebał Z GŁODU wiecej ludzi ludzi niż naziści razem wzięci.
Zresztą jeden chuj obydwoje z necro jestescie zajebisci teraz będziecie siepewnie kłocić kto bardziej obrazobórczy awatar wrzucił.
-
Sobota napisał(a):^ komuch gorszy, sam ZSRR zajebał Z GŁODU wiecej ludzi ludzi niż naziści razem wzięci.
Zresztą jeden chuj obydwoje z necro jestescie zajebisci teraz będziecie siepewnie kłocić kto bardziej obrazobórczy awatar wrzucił.
obrazoburczy
-
Sobota - 02-10-2008
oki mój błąd :F
-
Axel - 02-10-2008
Cytat:aquel ja rozumiem ze nikt cie nie przekona ze białe jest białe i czarne jest czarne, i na historii zamiast sie uczyc wolałes podrywać kolegów, ale dla jasności chce ci powiedzieć, że komuch i esesmaniec/gestapowiec to nie to samo.
Posłuchaj Britnej, nie strasz babci chujkiem. Historia to nie lektury na j. Polski i nie można jej interpretować jak sie podoba. A ty widzę wybierasz wygodne dla ciebie fakty.
Tak masz racje komucha nie można porównywać do esesmana i gestapowca gdyż komuch to za ogólne pojecie. Weź wypierdalaj i nie szukaj zaczepki.