Forum Rockmetalshop
Avatar, Ksywka...? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: Avatar, Ksywka...? (/thread-avatar-ksywka)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

- raf667 - 02-09-2008

Ghost_82 napisał(a):Kamil, zamknij się kurwa

Wstydzisz sie czasem brata co ? Surprised

- Ghost_82 - 02-09-2008

Chyba żartujesz. Nie myślisz chyba, że biore to wszystko na poważnie Big Grin

- raf667 - 02-09-2008

Ale nie masz czasem tak że czytasz jego wypowiedzi po czym zasłaniasz twarz ręką szepcąc "ja pierdole..." ? Big Grin

- Wars - 02-10-2008

Oho, konkurs na największego imbecyla, błazna i idiotę na forum został rozstrzygnięty- gratulacje Necro. Akurat, jeśli miałbym typować, to nie powiedziałbym, żeby osoba sprawiająca wrażenie tak inteligentnej mogła w rzeczywistości być takim kretynem, ale cóż; człowiek uczy się całe życie.

- Kamil-Reloaded - 02-10-2008

i chuj Tongue niech żyje naród !

- Flying Corpse - 02-10-2008

Wars napisał(a):Oho, konkurs na największego imbecyla, błazna i idiotę na forum został rozstrzygnięty- gratulacje Necro. Akurat, jeśli miałbym typować, to nie powiedziałbym, żeby osoba sprawiająca wrażenie tak inteligentnej mogła w rzeczywistości być takim kretynem, ale cóż; człowiek uczy się całe życie.

Kult Potęgi III Rzeszy i Hajnrisia Himla nie jest niczym głupim!

- Axel - 02-10-2008

Wars napisał(a):Oho, konkurs na największego imbecyla, błazna i idiotę na forum został rozstrzygnięty- gratulacje Necro. Akurat, jeśli miałbym typować, to nie powiedziałbym, żeby osoba sprawiająca wrażenie tak inteligentnej mogła w rzeczywistości być takim kretynem, ale cóż; człowiek uczy się całe życie.

Tak, ale zobacz lepiej Avek Przeładowanego.

- raf667 - 02-10-2008

Kamil idz na całość - jebnij sobie Stalina w avie, a co tam

- Flying Corpse - 02-10-2008

Ja se dałem Marlboro Man mam nadzieje,że to nic złego Embarrassed

- Krzychun - 02-10-2008

Papcio Chmiel \m/

raf667 napisał(a):Kamil idz na całość - jebnij sobie Stalina w avie, a co tam

po Leninku przyjdzie czas i na Stalina Angry

Axel napisał(a):

Tak, ale zobacz lepiej Avek Przeładowanego.

aquel ja rozumiem ze nikt cie nie przekona ze białe jest białe i czarne jest czarne, i na historii zamiast sie uczyc wolałes podrywać kolegów, ale dla jasności chce ci powiedzieć, że komuch i esesmaniec/gestapowiec to nie to samo.

- Sobota - 02-10-2008

^ komuch gorszy, sam ZSRR zajebał Z GŁODU wiecej ludzi ludzi niż naziści razem wzięci.

Zresztą jeden chuj obydwoje z necro jestescie zajebisci teraz będziecie siepewnie kłocić kto bardziej obrazobórczy awatar wrzucił.

Sobota napisał(a):^ komuch gorszy, sam ZSRR zajebał Z GŁODU wiecej ludzi ludzi niż naziści razem wzięci.

Zresztą jeden chuj obydwoje z necro jestescie zajebisci teraz będziecie siepewnie kłocić kto bardziej obrazobórczy awatar wrzucił.

obrazoburczy Tongue

- Sobota - 02-10-2008

oki mój błąd :F

- Axel - 02-10-2008

Cytat:aquel ja rozumiem ze nikt cie nie przekona ze białe jest białe i czarne jest czarne, i na historii zamiast sie uczyc wolałes podrywać kolegów, ale dla jasności chce ci powiedzieć, że komuch i esesmaniec/gestapowiec to nie to samo.

Posłuchaj Britnej, nie strasz babci chujkiem. Historia to nie lektury na j. Polski i nie można jej interpretować jak sie podoba. A ty widzę wybierasz wygodne dla ciebie fakty.
Tak masz racje komucha nie można porównywać do esesmana i gestapowca gdyż komuch to za ogólne pojecie. Weź wypierdalaj i nie szukaj zaczepki.