-
Tomash - 01-05-2006
Dobrze
-
KubusPuchatek - 01-05-2006
Hmm...
Jak nazywał się pierwszy, założony w 1959 r. zespół Jeff'a Beck'a ?
-
Krzychun - 01-05-2006
wikipedia napisał(a):Jeff Beck rozpoczął swą karierę muzyka w 1964 w grupie The Tridents .
Nie chciało mi sie dokladniej sprawdzec,dobrze??
-
KubusPuchatek - 01-05-2006
Nie, przecież napisałem, że w roku 1959 .
EDIT : No dobra, nie chce już blokowac quizu zeby inni tez mieli zabawe. Pierwszy zespol Jeff'a Beck'a nazywal sie The Deltones .
Proponuje zeby teraz ktos zadal pytanie ...
-
Ramone - 01-06-2006
Zespół w którym grał Halford na początku kariery.....
-
franek - 01-06-2006
Bodajze Hiroshima
-
Ramone - 01-06-2006
tak.......... dajesz
-
Vomitor - 01-06-2006
Nie tak czasem jakiś Lord Lucifer czy coś takiego?
-
franek - 01-06-2006
lepiej najpierw sprawdzic, ja rzucilem z pamieci, nie wnikalem glebiej
-
Vomitor - 01-06-2006
no wlasnie ten Lord Lucifer mi chodzi od jakiegoś czasu po głowie, wiem, że w takiej kapeli też Halford grał i było to raczej przed Hiroshimą, chociaż nie napewno. Ale czy to był pierwszy...?
-
franek - 01-06-2006
Nie wiem, mi sie kojarzyla tylko Hiroshima, a tu sie okazuje ze byly jeszcze zespoly wlasnie Lucifer Friend, Abraxas, Athens Wood, Thark. (wikipedia). Dobra, Vomitor jedziesz, bo i tak jakos nie mialbym teraz pomyslu na pytanie
-
Tomash - 01-06-2006
franek napisał(a):Nie wiem, mi sie kojarzyla tylko Hiroshima, a tu sie okazuje ze byly jeszcze zespoly wlasnie Lucifer Friend, Abraxas, Athens Wood, Thark. (wikipedia). Dobra, Vomitor jedziesz, bo i tak jakos nie mialbym teraz pomyslu na pytanie
Nie, nie, w Lucifer's Friend(swoją drogą - ich debiut to absolutny geniusz) zaczynał Jon Lawton, później znany z Uriah Heep. Ale nieważne
-
franek - 01-06-2006
Cytat:Nie, nie, w Lucifer's Friend(swoją drogą - ich debiut to absolutny geniusz) zaczynał Jon Lawton, później znany z Uriah Heep. Ale nieważne
Znam Lucifer's Friend i dlatego popelnilem blad, mialo byc Lord Lucifer :)
-
Vomitor - 01-07-2006
No dobra, nie mam pomysłu więc będzie łatwo. Wymień covery nagrane przez Amon Amarth, tytuły i czyje to covery.
EDIT:
Przecież to w miarę proste, z tego co mi wiadomo to dwa takie covery były.. co taka cisza?:>
-
SuicideKaiten - 01-29-2006
Sabbath Bloody Sabbath i... Possessed "The eyes of horror"
Ale jaja, patrzcie co znalazłem w poszukiwaniu odpowiedzi X-D
http://www.ultimatemetal.com/forum/showthread.php?t=220935
"Anyone translate any fuckin Turkish or what?"