-
Tomash - 09-14-2006
Nie no, mysle że nawet h88 jakby przeczytał temat o bocie by nie wiedział co napisac. Bo ja juz też nie wiem. Gasze kompa na pare godzin bo zaczynają się dziać bardzo ZŁE rzeczy
-
ReTuRn - 09-14-2006
E tam, h88 by wyciagnął z garażu Ursusa i zaorał jak leci.
-
Necro Desecrator - 09-15-2006
Jezu słodki...Nigdy nie wybaczę sobie ,iz dopiero dzisiaj po raz pierwszy tutaj zajrzałem...Własnie leze zniszczony po lekturze kilku ostatnich stron...Błagam,miejcie serce i zdradzcie co dokladnie wydarzyło sie w temacie o K88(znam tylko watek o ,,rasie aryjskiej").W ogóle łasy jestem na wszelką pikanterię o prywatnym życiu userow

GIVE ME MORE,BITCHES!!
-
Nevermore - 09-15-2006
Szkoda żeś nie widział jak stigus gadał z botem i złapał wirusa z linka przez bota zaserwowanego.ROTFL roku, debil tysiaclecia.
-
Necro Desecrator - 09-15-2006
^ Ja pierdolę!!

Najwyrazniej czołówka moich forumowych ,,faworytów" jest skazana na ciągłe przetasowania.Kill,walka o miano ,,łosia układu słonecznego" jest niesłychanie zażarta
-
ReTuRn - 09-15-2006
Cytat:Kill,walka o miano ,,łosia układu słonecznego" jest niesłychanie zażarta
i ma miejsce na wielu frontach, ja czasami mam wrecz wrażenie, że on nie wszedł na te strone, tylko robi z siebie idiotę a po cichu sam się smieje z tego, ze mu wierzymy, bo ciężko mi w taki debilizm uwierzyć.
-
Ambivalent - 09-15-2006
nie no... zostałem zmiazdzony

Uroczyscie przyznaje temu tematowi range "Debilnej akcji miesiaca - 666/10". Slava ! Wiecej takich tematow ! \m/
-
The Stig - 09-15-2006
Nevermore napisał(a):Szkoda żeś nie widział jak stigus gadał z botem i złapał wirusa z linka przez bota zaserwowanego.ROTFL roku, debil tysiaclecia. 
o czym ty pierdolisz ? zebyscie tak wszystko dosłownie brali to byloby fajnie... pryszczta cipa na zartach sie nie zna...
-
Necro Desecrator - 09-16-2006
Dobra,dobra,my tu sobie gadu gadu a ja jakoś nie widzę by ktokolwiek wysłuchał mych błagań i poczęstował mnie jakimiś pikantnymi ploteczkami

Śmiało! O,na przykład wątek z Rene - Sherlock Holmes to ze mnie moze i nie jest,ale z tego co widzę to chyba połowa userów z nią chodziła,czyż nie? Naprawdę taka fajna funia? Kurde,to niech sie chociaz odwazy wstawic jakies nieobrobione foto! Kill for me!!!!
-
Flying Corpse - 09-16-2006
Necro Desecrator napisał(a):O,na przykład wątek z Rene - Sherlock Holmes to ze mnie moze i nie jest,ale z tego co widzę to chyba połowa userów z nią chodziła,czyż nie?
Jak to ?!
-
-Rene- - 09-16-2006
Necro Desecrator napisał(a):O,na przykład wątek z Rene - Sherlock Holmes to ze mnie moze i nie jest,ale z tego co widzę to chyba połowa userów z nią chodziła,czyż nie?
Coś ci się popierniczyło dziecino,to nie ze mną tylko z tobą.
-
Necro Desecrator - 09-16-2006
-Rene- napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):O,na przykład wątek z Rene - Sherlock Holmes to ze mnie moze i nie jest,ale z tego co widzę to chyba połowa userów z nią chodziła,czyż nie?
Coś ci się popierniczyło dziecino,to nie ze mną tylko z tobą.
Hmm,po zachowaniu Vomitora wnioskuje,ze cos tam pomiedzy wami musialo kiedys byc;jak widac po jadzie tryskającym z jego postów musiałas dopuscic sie jakiegos haniebnego czynu wobec niego ,teraz Kisiel+Stig walący sobie nad twoją fotą-no,no,niezly przebieg!
-
Nevermore - 09-16-2006
The Stig napisał(a):Nevermore napisał(a):Szkoda żeś nie widział jak stigus gadał z botem i złapał wirusa z linka przez bota zaserwowanego.ROTFL roku, debil tysiaclecia. 
o czym ty pierdolisz ? zebyscie tak wszystko dosłownie brali to byloby fajnie... pryszczta cipa na zartach sie nie zna...
Na żartach to sie twoja druga stara nie zna, wszak winna wiedziec patrzac na twój ryj żeś zartem/wybrykiem natury i nie należy cie brac dosłowanie a mimo to codziennie okłada cię penisem po oczodołach w ramach twarzowego
i dla ciebie za ten niewątpliwy zart z botem spóźnione : hahaha
-
Zoltan - 09-16-2006
Ja nie wiem co wam odpierdala
-
Vomitor - 09-16-2006
a twoja stara wie?