Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

- RamzeS - 09-13-2006

LOL,z jednej strony piszesz:
Cytat:wiochą powinno sie okreslic kilka ostatnich stron tego tematu

A za chwilę:
Cytat:mówie o wszyskich którzy pitolą od dłuzszego czasu, nie znam całego tematu bo mam weselsze zajecie niz czytanie tych wypierdów.

To po chuj się wypowiadasz jak nie znasz? Neutral

- RamzeS - 09-13-2006

LOL,z jednej strony piszesz:
Cytat:wiochą powinno sie okreslic kilka ostatnich stron tego tematu

A za chwilę:
Cytat:mówie o wszyskich którzy pitolą od dłuzszego czasu, nie znam całego tematu bo mam weselsze zajecie niz czytanie tych wypierdów.

To po chuj się wypowiadasz jak nie znasz? Neutral

- The Stig - 09-13-2006

bo nie znam całego co nie znaczy ze nie znam w jakies tam czesci. Czytając pierwsze strony doszedłem do wniosku ze czytanie dalej nie ma sensu.

- Zoltan - 09-13-2006

Vomit kmiocie skoro sam stajesz w czyjejś obronie to czego mnie o to posądzasz, jestem wielkim "obrońcą uciśninonych", a ty kim qrwa jesteś? Sam się mścisz za kogoś skoro odsyłasz mnie do tematu o konkwiście. Ale dobra już cicho ja już nic nie mówie. Niech ten temat w końcu ruszy a nie stoi na jednym wielkim offtopie. A tym offtopem jest Vomit, obrońca uciśnionych-oportunista.

- RamzeS - 09-13-2006

Cytat:Ale dobra już cicho ja już nic nie mówie.
Juz dawno miałeś zamilknąć...

- Vomitor - 09-13-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Vomit, w sumie to zajebiscie ze sie tutaj klocicie itd. ale Twoja argumentacja na temat kontynuowania konfliktu zaczyna byc do dupy, o ile nie jest nia od samego poczatku.

Właśnie sęk w tym, jak już powiedziałem, że powoli mnie ta kłótnia zaczyna nudzić i średnio chce mi sie ją kontynuować. Owszem, z początku gdy orało się debila było całkiem fajnie, teraz mnie już to nuży.

Cytat:Mianowicie ciagle z uporem maniaka wracasz do tematu o Konkwiscie, kiedy to Twoja znajoma/laska/kolezanka/przyjaciolka (whatever) zostala najechana, w sumie nie wiem czy slusznie czy nie, ale przyjmuje ze nie. Okej, zajebiscie, ale Twoje przyjebywanie sie do coponiektorych zaczyna przypominac stawanie w obronie ucisnionej niewiasty.

Akurat tym kontynuacji tej kłótni nie argumentuje, jedynie w wypadku w którym ktoś coś o żałośći zaczyna smucić to odsyłam do wspomnianego wątku. Osoba owa jest po prostu moją dobrą znajomą, jednak w kłótni chodziło prędzej o pokręcenie beki z matoła i tyle.

Cytat:Podsumowujac moja wypowiedz chcialbym wyznac wszem i wobec ze ciagle lubie to foro Laughing

I oto chodzi Laughing

Zoltan napisał(a):Vomit kmiocie skoro sam stajesz w czyjejś obronie to czego mnie o to posądzasz,

Drogi buziobraju, jak już raczyłem zauważyć temat ten nie jest bynajmniej stawaniem w czyjejkolwiek obronie. W obronie kisla stajesz od jakiegos czasu z tematem tym się nie zaznajomiwszy, zatem nie tyle cię o to posądzam, co po prostu fakt powyższe stanowi.

Cytat: jestem wielkim "obrońcą uciśninonych",

W tym temacie - owszem. Pardon, "wielkim, skretyniałym obrońcą uciśnionych", wkradła się mała nieścisłość w twą wypowiedź.

Cytat: a ty kim qrwa jesteś?

Kolesiem lubiącym porobić sobie jaja z debilstwa.
Cytat: Sam się mścisz za kogoś skoro odsyłasz mnie do tematu o konkwiście.

Ja pierdole, cóż za logika, powalająca. Jak mogę się mścić za kogoś skoro odsyłam cie do tematu o konkwiscie? Co ma jedno do drugiego? Gadamy o bronieniu czy mszczeniu się? Za nic się nie mszczę matole, skończ już te usilne próby podjęcia wysiłku umysłowego myśleniem zwanego albowiem za chuja ci one nie wychodzą.

Cytat:Ale dobra już cicho ja już nic nie mówie.

Mam nadzieje.

Cytat: Niech ten temat w końcu ruszy a nie stoi na jednym wielkim offtopie.

JA pierdole, toż ten temat to jest jeden wielki offtop.

Cytat:A tym offtopem jest Vomit, obrońca uciśnionych-oportunista.

Uzasadnij tego oprtunistę albo odszczekuj. Oprtunistą poki co jeno ty tu jesteś, ktoś rzuci jakimś wątkiem - ty podlapujesz i potakujesz, jak z mą rzekomą obroną kogokolwiek w tym temacie.

- Zoltan - 09-13-2006

Niech ci będzie - hau hau i juz odpierdol sie ode mnie : P

- Vomitor - 09-13-2006

Zajebisty argument. Rozumiem, że to ten o którym wspominasz, iż obalanie go chujowo mi idzie?
Okej, siad, aport, przynieś piwo i jesteśmy kiwta.

- Książę 2 - 09-13-2006

dramat

- The Stig - 09-14-2006

Książę 2 napisał(a):dramat

komedia :>

- RamzeS - 09-14-2006

(Jak widze coraz to kolejni userzy robią z siebie kretynów.Tak,to do Ciebie Zoltanku)

ROTFL - LOL [Obrazek: lol.gif]

- -Rene- - 09-14-2006

'Wiocha' i 'Telefony komórkowe' rlz!! rlz!! rlz!!!!

- Przemek87 - 09-14-2006

Niechże ktoś da bana temu white laneyowi, co nabija posty jakims spamem

- Książę 2 - 09-14-2006

Baaahahahahah
następny co gadał z botem?
AAAAAAAHAHAHAHHAHAA

- ReTuRn - 09-14-2006

Kurwa, ten temat to najlepsza komedia, jaką widxziałem, a sprawa bota, tak ni z gruchy ni z pietruchy mnie ostatecznie zniszczyla. cały temat należy umeścić w 'kolejna trve akcja' i przez aklamację dać mu 666/10 Big Grin