Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Nevermore - 09-10-2006

The Stig napisał(a):
warsadal napisał(a):
The Stig napisał(a):
Ambivalent napisał(a):\m/ Kubica \m/

taaaa kubicomaie czas zacząć ;/
Tak ci to strasznie przeszkadza?

o ja bardzo... jak każda Xmania w polsce. Bo mentalnosc polskich kibiców jest taka: jak komus idzie to kibicują, a jak komuś nie idzie to go mieszają z błotem.

Taka jest mentalnośc każdego przeciętnego kibica, niezależnie od narodowości.W Polsce jest to przyznaje znacznie większa skala niz na zachodzie, gdyż cierpimy na deficyt jednostek wybitnych w sporcie i każdy, który już coś pokaże jest bardzo mocno lansowany i automatycznie ma na sobie zajebiscie wielka presję ze strony fanów.

- Książę 2 - 09-12-2006

A moim zdaniem:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:Quote
nijak się ma do tematu

Mam nadzieję że moja wypowiedź jest klarowna i przejrzysta

- Zoltan - 09-12-2006

Książę 2 napisał(a):
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:Quote

Heej, fajne Rolleyes

- Balthor - 09-12-2006

Książe, ale ten środkowy quote różni sie od innych.. zaczyna sie od dużej litery.. no wiesz, taki błąd! Big Grin

- Zoltan - 09-12-2006

Książę 2 napisał(a):
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:

Cytat:

Cytat:

Cytat:

Cytat:

Lepiej? Big Grin

- Książę 2 - 09-12-2006

Balthor napisał(a):Książe, ale ten środkowy quote różni sie od innych.. zaczyna sie od dużej litery.. no wiesz, taki błąd! Big Grin
To był właśnie test na bycie robotem. Środkowy się różnił i przez to nadawał sens całości. A tak masz tylko jakieśtam symetryczne gówno, które nic nie znaczy.

- Zoltan - 09-12-2006

Ciekawa interpretacja. Tworzenie nieprawidłowości od razu zmienia punkt widzenia. Człowiek nie patrzy na coś, jak na proste ramy kwadratu, tylko od razu dostrzega jakieś większe skomplikowanie, nad którym z kolei musi się jakoś zastanowić. Książe masz duszę artysty Big Grin

- Książę 2 - 09-12-2006

ale poza tym jestem netowym trollem i wrednym forumowym zarozumialcem

- Balthor - 09-12-2006

Książę 2 napisał(a):ale poza tym jestem netowym trollem i wrednym forumowym zarozumialcem
rozjebałeś mnie tym xD
no tak jak mogłem nie zauważyć przekazu tych prostokątów.. ta duża litera tak zmienia, caly sens istnienia.
Zoltan, bardzo ładne ;D

- Zoltan - 09-12-2006

hihi dobra wypieprzam mój podpis Big Grin 3ba być tolerancyjnym

- Książę 2 - 09-12-2006

Balthor napisał(a):no tak jak mogłem nie zauważyć przekazu tych prostokątów.. ta duża litera tak zmienia, caly sens istnienia.
Zoltan, bardzo ładne ;D
Śmiej się śmiej, ale ja na podstawie tak prostego układu - gestu artstycznego, tak nazwałbym to - mógłbym rozpocząć bardzo rozbudowaną debatę nie tylko na temat sztuk plastycznych, ale i ocierającą się o tematy stricte życiowe i filozoficzne. Nieskromnie powiem ze to co umiesciłem kilka postów wyżej, a co bardzo błyskotliwie (choć językowo niezbyt czysto) przeanalizował i opisał Zoltan było bardzo dobrym przykładem.

- Zoltan - 09-12-2006

Wiesz, nie wnikam, ale gdyby było trzeba to napisałbym kilka kartek podaniowych interpretacji własnej. Sam trochę interesuję się sztuką. Czytałem czyjeś interpretacje i w sumie sporo się nauczyłem. Sztuczka polega na tym, żeby nauczyć się spostrzegać i wyczytywać te przesłania. No, można też wkręcać, a ci mało obeznani będą myśleli, że jesteś profesjonalistą w tej dziedzinie, podczas gdy nie jesteś Big Grin Wedle uznania.

- Książę 2 - 09-12-2006

Zastanawiam się jak ci nie odpowiedzieć

- Zoltan - 09-12-2006

Hah, nie odpowiadaj. Taka jeno moja opinia, zgadzasz się lub nie Surprised

- Książę 2 - 09-12-2006

Niech będzie.
Ech, pojechałbym jakiemuś gotowi...