Forum Rockmetalshop
WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Soundtrack/Muzyka Filmowa (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-soundtrack-muzyka-filmowa)
+--- Wątek: WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP (/thread-warraha-dziedzictwo-arj%C3%B3w-ep)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

- Sacred - 01-16-2008

SuperWrzód napisał(a):Jakbyś nie był jebanym imbecylem

jebanym imbecylem jest twój stary i powiedz mu żeby naostrzył scyzoryk i cie dostrugał wieczorem, cioto!

- Zoltan - 01-16-2008

Skinless?

- SuperWrzód - 01-16-2008

Sacred napisał(a):
SuperWrzód napisał(a):Jakbyś nie był jebanym imbecylem

jebanym imbecylem jest twój stary i powiedz mu żeby naostrzył scyzoryk i cie dostrugał wieczorem, cioto!
Strach się bać... A jak piszesz coś do mnie, to pisz z dużej litery, bo jeszcze nie miałem przyjemności z Twoją Matką... Ale to pewnie kwestia czasu.

Zoltan napisał(a):Skinless?
Nie. Patrz na mój nick. Jest pewne podobieństwo z tamtym.

- -Rene- - 01-16-2008

Czyraczek

- IstnyKurwaRomantyk - 01-16-2008

<brawo>

- Książę - 01-16-2008

wreszcie.
Wychodzi na to że jesteście bandą tępych bab, bo skoro Rene jako istota z racji płci posiadająca mniejszą objętość mózgu zgadła, to wy powinniście już zacząć sie uczyć gotowania prania, prasowania etc.

- Wars - 01-16-2008

SuperWrzód napisał(a):
Tylko się zachowuj lepiej niż ostatnio.

Wars napisał(a):
SuperWrzód napisał(a):
Tylko się zachowuj lepiej niż ostatnio.
Staram się przecież...

- Wars - 01-16-2008

Tak, widzę całą masę dobrych chęci.

Ale dobra, temat taki czy inny, ale nie powinienem tu takich offtopów odstawiać. No, czyli offtopujcie dalej beze mnie.

- Flying Corpse - 01-16-2008

Książę napisał(a):to wy powinniście już zacząć sie uczyć gotowania prania, prasowania etc.
a co Książe,Ty nie umiesz ?

- Vomitor - 01-16-2008

Proszę, dwa moje słowa, a banda pojebów piekli się na 10 stron jak dzika. Sam w sobie jestem tutaj ukrytą kamerą, barany Big Grin

No, a teraz zakłady - ile stron po tym poście zauralskie pojeby napołodzą? Big Grin

Vomitor napisał(a):Proszę, dwa moje słowa, a banda pojebów piekli się na 10 stron jak dzika. Sam w sobie jestem tutaj ukrytą kamerą, barany Big Grin

No, a teraz zakłady - ile stron po tym poście zauralskie pojeby napołodzą? Big Grin
Jeśli myślisz, że masz taką siłę sprawczą, to lepiej się pierdolnij w kapucyna.

A prawdziwe napinki na 16 stron, to potrafi robić tylko MegaCzyrak i łykaj cygaro z wąsem, lamusie.

- Necro Desecrator - 01-16-2008

-Rene- napisał(a):Czyraczek

Nie kojażę, musiał coś megapozerskiego pisać, skoro moja true percepcja (of True) go nie odnotowała :?

- Książę - 01-16-2008

obydwaj jak sobie ujebali że są tacy super ważni dla świata.

Vomitor, ja nie wiem jak ci to powiedzieć żebyś zrozumiał - to nie jest tak że jesteś taki wyjątkowy czy przebiegły że mówisz jedno słowo a ono jest tak zajebiste i na poziomie, że żeby ci z zawiści dopiec wszyscy się spinają Bóg wie ile stron. Ty jesteś tak chujowy chłopaczku, a wszyscy ci jadą. Powiem więcej - jesteś aktualnym pośmiewiskiem tego forum. I nie Dance of Death. Nie Stig. Nie Return. Nie Przemek. Kurwa, nawet nie Keltuz. Tylko ty, tępy chuju. Mam nadzieje że to ci pomoże zrozumieć.