-
Tomash - 03-21-2006
Ten tekst mnie pozytywnie rozwalił:
Cytat:Cytat:był to kamień milowy, mniejszy lub większy, ale był
Ty chyba pierdolnąłeś lbem w ten kamien...
-
RamzeS - 03-22-2006
van napisał(a):Wchodzę do sklepu, pytam o koszulkę Gorgoroth'a a facet mówi że nie u nich tego nie ma bo to "nazi black" ... trochę się zdziwiłem... ale może jestem w błędzie. Jak to wkońcu jest?
LOL
-
metallgirl - 03-22-2006
R_amze_S napisał(a):van napisał(a):Wchodzę do sklepu, pytam o koszulkę Gorgoroth'a a facet mówi że nie u nich tego nie ma bo to "nazi black" ... trochę się zdziwiłem... ale może jestem w błędzie. Jak to wkońcu jest?
LOL 
-
goofi - 03-22-2006
^

(

)
-
metallgirl - 03-22-2006
A jaki to byl sklep? Z odzieza sakramentalna,czy jak to sie zwie?
-
Krzychun - 03-22-2006
metallgirl napisał(a):Ja mysle ,ze koniec swiata bedzie,ale dla homoseksualnych techno maniakow, hip hopowych gejow i popowych pipek. Bo z kosmosu przybeda trv black metalowi warriors i ich zaoraja 
-
de7th - 03-22-2006
Krzychun napisał(a):metallgirl napisał(a):Ja mysle ,ze koniec swiata bedzie,ale dla homoseksualnych techno maniakow, hip hopowych gejow i popowych pipek. Bo z kosmosu przybeda trv black metalowi warriors i ich zaoraja 
Właśnie też to miałem tu wstawić

wyprzedziłeś mnie
-
Wars - 03-22-2006
Szyszak napisał(a):niedziol napisał(a):co wy gadacie ...ja nie jestem gejem...co wy macie do takich toreb?? fajna sprawa
Wlasnie! Idealnie sie w niej nosi szminke, tusz do rzes i lakier do paznokci! Nawet zyletki i plyta Tokio Hotel/HIM/Dashboard Confessional sie miesci!
Hehe, kolejny rozjebujący tekst Szyszaka xD
-
Amy - 03-23-2006
warsadal napisał(a):Szyszak napisał(a):niedziol napisał(a):co wy gadacie ...ja nie jestem gejem...co wy macie do takich toreb?? fajna sprawa
Wlasnie! Idealnie sie w niej nosi szminke, tusz do rzes i lakier do paznokci! Nawet zyletki i plyta Tokio Hotel/HIM/Dashboard Confessional sie miesci!
Hehe, kolejny rozjebujący tekst Szyszaka xD
kurde a ja chciałam być pierwsza
-
metallgirl - 03-24-2006
Krzychun napisał(a):metallgirl napisał(a):Ja mysle ,ze koniec swiata bedzie,ale dla homoseksualnych techno maniakow, hip hopowych gejow i popowych pipek. Bo z kosmosu przybeda trv black metalowi warriors i ich zaoraja 
nareszcie
-
de7th - 03-24-2006
metallgirl napisał(a):Krzychun napisał(a):metallgirl napisał(a):Ja mysle ,ze koniec swiata bedzie,ale dla homoseksualnych techno maniakow, hip hopowych gejow i popowych pipek. Bo z kosmosu przybeda trv black metalowi warriors i ich zaoraja 
nareszcie

Rozumiem, że przez cały czas Twoim głównym życiowym priorytetem było napisanie posta na tyle durnego, by mógł się znaleźć w tym topicu.
-
-Rene- - 03-25-2006
Jak dla mnie,to właśnie jest post dnia
de7th napisał(a):Rozumiem, że przez cały czas Twoim głównym życiowym priorytetem było napisanie posta na tyle durnego, by mógł się znaleźć w tym topicu.
-
seelenleib - 03-30-2006
BLACK ANGEL napisał(a):Przemek87 napisał(a):Hmmm jakby nie patrzeć jednak po odejściu Wildera Depeszki tracą...
Co tracimy???pamiętaj że jeszcze mamy 3wspaniałych facetów z DM... 
-
Valhalla - 03-30-2006
Szyszak napisał(a):metaltrasher napisał(a):Mam już wydane 1500 zł co więcej mam nawet 1500 pkt , a ciągle nie dostałem statusu vip ( już nie mówiąc że partnera też nie mam ) 7% to jednak coś. Proszę o odpowiedz.
Bo dotykasz sie w nocy.
</quote="family guy">
dla mnie to
-
metallgirl - 04-02-2006
de7th napisał(a):metallgirl napisał(a):Krzychun napisał(a):metallgirl napisał(a):Ja mysle ,ze koniec swiata bedzie,ale dla homoseksualnych techno maniakow, hip hopowych gejow i popowych pipek. Bo z kosmosu przybeda trv black metalowi warriors i ich zaoraja 
nareszcie

Rozumiem, że przez cały czas Twoim głównym życiowym priorytetem było napisanie posta na tyle durnego, by mógł się znaleźć w tym topicu.
Nie inaczej

trudno to bylo osiadnac,ale jednak sie udalo