-
Krolik - 09-10-2006
Cytat:Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje? Zauważyliście w ogóle jakieś problemy z działaniem?
zauwazylem jedynie, ze zniszczenie jakie poslalem pod adresem zjeba vomitorazostalo ocenzurowane, w temacie, ktory powinien dawac swobode wypowiedzi...
-
Tomash - 09-10-2006
Kamael napisał(a):Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje? Zauważyliście w ogóle jakieś problemy z działaniem?
Mi sie ładuje szybko albo... nie ładuje wcale. wyskakuje jakeś "coudln't connect to the databbase" czy cuś takiego.
www.metal-archives.com często się tak samo psuje
-
RamzeS - 09-10-2006
Mnie tak od kilku dni tez chujowo to forum chodzi,czasami za chiny ludowe nie chce się otworzyć:/
-
Ghost_82 - 09-10-2006
Ja tam nie narzekam

Śmiga mi jak trzeba.
-
Yogurt - 09-10-2006
mi się cholernie tnie w godzinach 21-23... w innym czasie chodzi jak złoto...
-
Tomash - 09-10-2006
Yogurt napisał(a):mi się cholernie tnie w godzinach 21-23... w innym czasie chodzi jak złoto...
może po prostu za duży tłok wtedy jest? mi w sumie tez sie tnie w takich porach, albo całkiem rano...
-
Ambivalent - 09-10-2006
\m/ Kubica \m/
-
Wars - 09-10-2006
\m/ Schumacher \m/
-
The Stig - 09-10-2006
Ambivalent napisał(a):\m/ Kubica \m/
taaaa kubicomaie czas zacząć ;/
Schumi kończy karriere
-
Wars - 09-10-2006
The Stig napisał(a):Ambivalent napisał(a):\m/ Kubica \m/
Tak ci to strasznie przeszkadza?
-
Ambivalent - 09-10-2006
The Stig napisał(a):Ambivalent napisał(a):\m/ Kubica \m/
Pewnie tak bedzie ale w sumie mam to w dupie. Grunt ,ze mamy coraz wiecej Polakow, ktorzy rywalizuja z najlepszymi na najwazniejszych imprezach. Z dobrym skutkiem na dodatek.
-
Tomash - 09-10-2006
Ambivalent napisał(a):\m/ Kubica \m/
Jak dla mnie F1 ma niewiele wspólnego ze sportem:/ Oczywiście sukces Polaka cieszy ale jakoś mnie to nie rusza.
-
Slayerd - 09-10-2006
warsadal napisał(a):\m/ Schumacher \m/
Że odszedł znaczy się? Jak tak to OK.
-
Wars - 09-10-2006
Slayerd napisał(a):warsadal napisał(a):\m/ Schumacher \m/
Że odszedł znaczy się? Jak tak to OK. 
Nie, to po prostu mój ulubiony kierowca

Odkąd oglądam F1 zawsze mu kibicowałem, mimo iż jest Niemcem, za którymi, z reguły, nie przepadam. Tak, czy inaczej jest wielkim sportowcem
btw: zajebisty awatar
-
The Stig - 09-10-2006
warsadal napisał(a):The Stig napisał(a):Ambivalent napisał(a):\m/ Kubica \m/
Tak ci to strasznie przeszkadza?
o ja bardzo... jak każda Xmania w polsce. Bo mentalnosc polskich kibiców jest taka: jak komus idzie to kibicują, a jak komuś nie idzie to go mieszają z błotem. A F1 to sport w którym każdy wyscig jest inny i kazdy moze wygrac i przegrać, tym bardziej ze odchodzi Wielki Mistrz, a Alonso sie juz skonczy w Mclarenie. Skoro jestesmy przy tym szlachetnym biznesie (cięzko nazawać F1 sportem... niestety

)to kolejnym idolem bedzie Iceman

choc nie moge sobie wyobrazic Formuły bez Schumi'ego

tyle lat "razem", wszystkie obejrzane wyscigi, kilkanascie nieprzespanych nocy, wiele wyżeczeń dla jednego człowieka.