Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

- Vomitor - 09-10-2006

No tak.. jak zwykle poprzez próbę błyśnięcia intelektem nasz bohater zrobił z siebie kretyna Big Grin

- Kamael - 09-11-2006

Zaczynam się zastanawiać, czy Wy rzeczywiście nie macie niczego ciekawszego do roboty? ; ) Nie szkoda Wam czasu na kolejne tego typu akcje?

- Zoltan - 09-11-2006

Starałem się załagodzić, nie słuchali :/

- -Rene- - 09-11-2006

Hmm..w natłoku zajęć 'zaniedbałam' nieco forum a tu się takie kwiatki rodzą..nieźle nieźle,swoją drogą zazdroszczę takiej ilości wolnego czasu.

- Valhalla - 09-11-2006

KISIEL napisał(a):KOOOOOOOOOOOOMPANIAAAAAAAAA :!: :!: :!: BAAAAAAAAAAACZNOOOOOOOŚĆ :!: :!: :!: Ona śmie twierdzić, iż kompleksów nie posiada. Sprowadzić ją na Ziemię :!: :!: :!: Obalcie jej tezę w taki sposób, jak to czynicie z tanim winem :!: Odmaszerować :!:

Tak, to wyżej, to była stu-procentowa IRONIA...
http://encyklopedia.interia.pl/szukaj?szukaj=ironia&obs=null&ilw=5&fws=1
Jaka szkoda, ze edytujesz posty dzien po ich napisaniu, zamiast zastanowic sie wczesniej, co chcesz napisac. Moj brat mial z ciebie niezla polewke.

- KISIEL - 09-11-2006

Confusedhock: o fuck... Jak Twój brat miał "polewke", to oznacza, że to już nie przelewki... (lol) Zaznaczony przez Ciebie fragment jest idealnym przykładem na to, iż jesteście tak tępi, że przy i tak banalnych kwestiach potrzeba Wam objaśnień i dodatkowych notek. I to już ostatni mój post w tymże temacie. I nawet moderzy nie wyrzucili Waszych postów, bo... ...są idealnie wpasowane w temat - WIOCHA :!: Tongue Trzymajcie się ciepło "moi mili".

<ziew>

- RamzeS - 09-11-2006

Kisielek Debilek napisał(a):Zaznaczony przez Ciebie fragment jest idealnym przykładem na to, iż jesteście tak tępi, że przy i tak banalnych kwestiach potrzeba Wam objaśnień i dodatkowych notek.
Nie,zaznaczony fragment jest idealnym przykładem twojego niedorozwoju umysłowego i totalnego zakompleksienia.
Cytat:I to już ostatni mój post w tymże temacie.
Tym lepiej dla Ciebie,przestaniesz się wreszcie pogrązać i na każdym kroku udowadniać swój WRODZONY KRETYNIZM.

Cytat:I nawet moderzy nie wyrzucili Waszych postów, bo... ...są idealnie wpasowane w temat - WIOCHA
Kolejny dowód tego NIEDOROZWOJU UMYSŁOWEGO, Kisielku-Kretynku, albowiem nie pisze się"Moderzy" a "modowie" lub "moderatorzy". Naprawdę ,NIE MOŻNA się już bardziej pogrążyć aniżeli ty i twoja pannica w tym temacie. Dowodów Waszego skretynienia jest tu aż nadto. Cytując znaną postać literacką ,napiszę "Kończ Waść,wstydu oszczędź...sobie"

- Valhalla - 09-11-2006

KISIEL napisał(a):Confusedhock: o fuck... Jak Twój brat miał "polewke", to oznacza, że to już nie przelewki... (lol) Zaznaczony przez Ciebie fragment jest idealnym przykładem na to, iż jesteście tak tępi, że przy i tak banalnych kwestiach potrzeba Wam objaśnień i dodatkowych notek. I to już ostatni mój post w tymże temacie. I nawet moderzy nie wyrzucili Waszych postów, bo... ...są idealnie wpasowane w temat - WIOCHA :!: Tongue Trzymajcie się ciepło "moi mili".

<ziew>
Idz sie to sie lepiej, a tak, 'zglebowac' Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- RamzeS - 09-11-2006

To Kisielka mamy z głowy...trochę szkoda, dostarczał nam tyle darmowej rozrywki... Sad

- Vomitor - 09-12-2006

Kamael napisał(a):Zaczynam się zastanawiać, czy Wy rzeczywiście nie macie niczego ciekawszego do roboty? ; ) Nie szkoda Wam czasu na kolejne tego typu akcje?

Ależ Szanowny Panie Moderator, toż my tu się wyśmienicie bawimy, toż od czasów sławetnego DoDusia, legendy tegoż forum ubawu tyle nie było. Ba, powiem więcej, nasz kisielek chyba owego już nawet przebił, co zaznaczmy sztuką jest nie lada. [Obrazek: ogorek.gif]

-Rene- napisał(a):Hmm..w natłoku zajęć

Jakich zajęć, siedzenia od rana do wieczora na gg?[Obrazek: lol.gif] Trzymcie mnie [Obrazek: lol.gif]

Cytat:'zaniedbałam' nieco forum

Tak, tak.. takie kity to sobie możesz cisnąć, oczywiście.. [Obrazek: lol.gif]
Cytat:a tu się takie kwiatki rodzą..

No jasne, że kwiatki, pół forum kręci bekę z twojego chłopa [Obrazek: lol.gif]

Cytat:nieźle nieźle,swoją drogą zazdroszczę takiej ilości wolnego czasu.

Dlaczego, przecie wystacza ci owego by na wspomnianym gg od rana do wieczora niemal siedzieć.

Słowem, jak już zostało powiedziane, wyjdź i wstydu sobie oszczędź, albowiem powyższa próba ośmieszenia dyskutantów wyszła ci niemrawo co najmniej, zwłaszcza wobec faktu, iż sama czasem wolnym w ilościach niemałych dysponujesz. [Obrazek: lol.gif]

KISIEL napisał(a):Confusedhock: o fuck... Jak Twój brat miał "polewke", to oznacza, że to już nie przelewki... (lol)

No zwłaszcza, ze z tego co wiem ma on gdzieś chyba z 17 lat [Obrazek: lol.gif]
Cytat: Zaznaczony przez Ciebie fragment jest idealnym przykładem na to, iż jesteście tak tępi, że przy i tak banalnych kwestiach potrzeba Wam objaśnień i dodatkowych notek.

Skończ pierdolić i zamknij dupę. Zarzucasz komuś kompleksy i to jest akurat fakt, mniejsza o formę, o to czy czynisz to w ironiczny sposób czy też nie matole.

Cytat:I nawet moderzy

O ciulu.. "moderzy"[Obrazek: lol.gif]

Cytat:nie wyrzucili Waszych postów, bo... ...są idealnie wpasowane w temat - WIOCHA :!:

Jak już było powiedziane, wiochą była twoja i twej pannicy akcja w temacie o konkwiście, wiochą są twe akcje które to raczyłem wymienić parę postów wcześniej, wiochą jest niemal każda twa wypowiedź, wiochą jest poziom polszczyzny jakiej używasz (by nie szukać daleko starczy wspomnieć owych "moderów" [Obrazek: lol.gif]),wreszcie wiochą jest kupka którą masz w avatarze. Zatem śmiem wnosić, że właśnie dzięki twemu uczestnictwu w dyspucie do wykasowania wątku nie doszło, ze względu na fakt, iż tak wyśmienicie wpasowuje się w temat.

Cytat: Tongue Trzymajcie się ciepło "moi mili".

Spierdalaj z gajowskim slangiem.

Cytat:<ziew>
Oho.. ktoś zrobił kisielkowi przeszkolenie jak ma się w temacie owym, wobec nadmiaru kretynizmu swego zachowywyać[Obrazek: lol.gif]

- -Rene- - 09-12-2006

^Nie wiem jak u reszty,ale u mnie masz pierwsze miejsce jako ignorant,który nie zadający sobie trudu dojścia do sedna sprawy,wydaje swoje śmieszne wyroki w formie kolejnych,jeszcze śmieszniejszych postów.Szkoda mojego czasu na dyskusje ze ślepym ignorantem.Nie licz na to,że pofatyguję się by napisać do ciebie choćby jeszcze jedną odpowiedź.Zabawnym wręcz jest fakt,że to ty sam płodząc niezliczone ilości postów i wysiadując godziny przed kompem,posądzasz o to innych.Widać teza którą głosisz z takim zapałem,znalazła w końcu potwierdzenie.Tak,mierzymy innych swoją miarą.Życzę ci kolejnego pojebanego dnia w którym,siedząc z dupą w ciepłym domu będziesz 'orał' kogokolwiek na forum,co niewątpliwie utwierdzi cię w przekonaniu o swojej domniemanej wartości.Tyle,słowem końca.Odemnie masz ignor,po prostu.

- Vomitor - 09-12-2006

Oho.. temat kwitnie nadal [Obrazek: eusa_dance.gif]

-Rene- napisał(a):^Nie wiem jak u reszty,ale u mnie masz pierwsze miejsce jako ignorant

Wiesz, powiem ci szczerze, że mam akurat bardzo głęboko w poważaniu to jaką opinią u osoby twej, której to zbłażnić się skrajnie nie raz jeden, i to nie tylko poprzez dyskusje na tym forum było dane.[Obrazek: lol.gif]

Cytat:który nie zadający sobie trudu dojścia do sedna sprawy,wydaje swoje śmieszne wyroki w formie kolejnych,jeszcze śmieszniejszych postów.

Moje jak je nazywasz kolejne, jeszcze śmieszniejsze posty stanowią reakcję na bezmiar kretynizmu obecnego przygłupa numer jeden na tym forum. A tak na poważnie, jak ty to sobie wyobrażasz, że będę przeprowadzał jakieś śledztwo w sprawie twego życia prywatnego? Wybacz mam lepsze zajęcia.

Cytat:Nie licz na to,że pofatyguję się by napisać do ciebie choćby jeszcze jedną odpowiedź.

A czy ja na to u cholery liczę, czekam czy coś?[Obrazek: lol.gif]
Nie.. po prostu wdupiam lacie, dziecko weź ty się pacnij w łeb czymś [Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif]

Cytat:Zabawnym wręcz jest fakt,że to ty sam płodząc niezliczone ilości postów i wysiadując godziny przed kompem,posądzasz o to innych.

Otóż płodzenie tej "niezliczonej ilości postów" jakoś specjalnie mego czasu nie absorbuje, stanowiąc wyśmienitą rozrywkę, przerywnik w natłoku zajęć wszelakich. Najzabawniejszym jest jednak w tym wszystkim fakt, iż ktoś kto ignorancję śmie mi zarzucać, ktoś kto śmie twierdzić, iż wydaję werdykt nie zadając sobie trudu dojścia do sedna sprawy imputuje mi przesiadywanie przed kompem godzinami. Moja droga, tak akurat się składa, że wiem kiedy jesteś przy komputerze albowiem od czasu do czasu uruchamiając tenże, załączając sobie komunikator gadu-gadu po statusie twym poznam czy jesteś jak to się mówi "on-line" czy też nie. I też jakoś dziwnym trafem, za każdym niemal razem gdy to zasmolone pudło załączę osoba twa figuruje na mej liście jako dostępna..Zatem werdykt mój oparty jest na faktach dziecko drogie. Podsumowując, w myśl przytoczonej przez cię definicji osoba twa jawi się jako nie mniejszy aniżeli ja "ignorant". Wkopałaś się dziewczynko.

Cytat:Widać teza którą głosisz z takim zapałem,znalazła w końcu potwierdzenie.

Owszem, poniżej:

Cytat:Tak,mierzymy innych swoją miarą.

Masz rację, mierzysz mnie obecnie swoją miarą, pomyliłaś się, nie przesiaduję w odróżnieniu od ciebie całych godzin przed tą skrzynią.

Cytat:Życzę ci kolejnego pojebanego dnia w którym,siedząc z dupą w ciepłym domu będziesz 'orał' kogokolwiek na forum,

Coś ci się popierdoliło, po raz kolejny mierzysz mnie dziecineczko własną miarą [Obrazek: lol.gif] Na brak zajęć akurat nie narzekam, zatem jeśli myslisz, że podobnie jak ty przesiaduję od rana do wieczora w domu gapiąc się w komp to wiedz, iż jesteś w błedzie.

Cytat:co niewątpliwie utwierdzi cię w przekonaniu o swojej domniemanej wartości.

No nie.. znów coś ci się jebło, utwierdzać się w przekonaniu o własnej wartości to musi użytkownik kisiel do czego nam się juz przyznać raczył, dla mnie oranie takich przygłupów jak wy to rozyrywka, relaks, dawka śmiechu.. ale jak już powiedziałaś, faktycznie, mierzycie mnie własną miarą.

Cytat:Tyle,słowem końca.Odemnie masz ignor,po prostu.

O kurwa... który to już raz ja to słyszę? [Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif]Ile razy można tego ignora dostawać?[Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif]

- KlaudiaVanKilmister - 09-12-2006

Tak zdobywa sie uznanie narodu. lol ale ja wole always to get a few before the arm wrestling competition began. Smile

- Książę 2 - 09-12-2006

Vomit przybastuj bo zaczynasz być żałosny

- Zoltan - 09-12-2006

Nom Vomit jest zajebisty, jest idealny. Jego słuchać! Drżyjcie przed jego niezmierzoną siłą zaorania! Z pewnością Szanowny Pan Vomit właśnie w przerwie przy pisaniu postów stoi sobie przed lustrem i spoglądając na siebie mówi "ależ ja jestem zajebisty, gdyby za każde zaoranie dawali grosz, byłbym milionerem". Ten ambitny pan z pewnością nie osiągnie w życiu większego sukcesu, więc go sobie rekompensuje na jednym z miliona forów. Cóż, zasada "Lepiej jest być kimś w piekle niż nikim w niebie" z pewnością jest mottem życiowym tego pana.