Forum Rockmetalshop
piekni panowie :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: piekni panowie :> (/thread-piekni-panowie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

- Morte - 09-03-2005

Eee... że niby kogo? Smile Cóż jako słowianin z aryjskimi naleciałościami mogę stanąć do i takich zmagań... Surprised

choć liczyłem na inny rozwiój sytuacji

- Wars - 09-03-2005

Morte napisał(a):Ciii...więcej dla nas. A gdy Ty poświęcisz się dla dobra sprawy... ja zaopiekuje się bezbronną kobietą

najedzone ponoć nie są groźne... a w kazdym razie nie AŻ tak
Dzięki, Morte na Ciebie zawsze mogę liczyć! Big Grin
Mówisz, że trzeba karmić.. daj spokój nie jestem w stanie zaspokoić apetytu Scully, to graniczy z niemożliwością. a dzielił się nie będę ;D

- Scully - 09-03-2005

odbiło wam pacholęta, zacną niepokalaną słowiańską barbaryankę podrywać? A ja i tak zakosami się wywinę, a na dobranoc potrafię jeszcze trzepnąć porządnie. Wink

- Wars - 09-03-2005

Scully napisał(a):odbiło wam pacholęta, zacną niepokalaną słowiańską barbaryankę podrywać? A ja i tak zakosami się wywinę, a na dobranoc potrafię jeszcze trzepnąć porządnie. Wink
Nawet nie wiesz jak nas to podnieca Big Grin

- hier_kommt_die_sonne - 09-03-2005

Zostawcie ją, ona juz musi iść schować sie na noc do drzewa Big Grin

- Morte - 09-03-2005

warsadal napisał(a):
Scully napisał(a):odbiło wam pacholęta, zacną niepokalaną słowiańską barbaryankę podrywać? A ja i tak zakosami się wywinę, a na dobranoc potrafię jeszcze trzepnąć porządnie. Wink
Nawet nie wiesz jak nas to podnieca Big Grin

Masochiści Laughing Laughing Laughing

no i co z tego?

- Scully - 09-03-2005

Crying or Very Sad

- Morte - 09-03-2005

Scully napisał(a):Crying or Very Sad

hier_kommt_die_sonne! Smile Widzisz co zrobiłaś? Confusedhock:

- hier_kommt_die_sonne - 09-03-2005

To nie o to chodzi ziom. Ze mną i Scully to jest inaczej niż wy myślicie Big Grin

- Morte - 09-03-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):To nie o to chodzi ziom. Ze mną i Scully to jest inaczej niż wy myślicie Big Grin

Hmm... Aha, no tak.
Nie martw się to chyba nic złego. W końcu biseksualizm zwiększa dwukrotnie Twoją szansę na randkę w sobotni wieczór Big Grin (joke, nie fochaj Idea )

- Scully - 09-03-2005

^

aaaaaaarrrrrrggghhhhhhhhh!

zaraz wezwę armię barbarzyńców, którzy zmiotą was z powierzchni ziemi, a mnie odniosą w lektyce do pałacu, gdzie będą mi pełnić wszelkie usługi!
jam wielka i potężna MetalQueen!

- Wars - 09-03-2005

Scully napisał(a):^

zaraz wezwę armię barbarzyńców, którzy zmiotą was z powierzchni ziemi, a mnie odniosą w lektyce do pałacu, gdzie będą mi pełnić wszelkie usługi!
Oj widzę, że Scully to baaardzo cieżki przypadek.. :( Morte: obawiam się, że musimy ustąpić, nic nie wskóramy :(

hehe, teraz cicho, że niby nas niema, zaraz sama nas będzie wołać :D :D :D

- Nevermore - 09-03-2005

Scully napisał(a):^

eee, o co tutaj chodzi?co to za pierdolenie?

- Scully - 09-03-2005

^ TS

- wilk_fenriz - 09-04-2005

haha załośni przeciwnicy- oczywiscie ze Scully jest ze mna- Warsadal- znam Twoje mierne zagrywki- moje kobiety sa ze mna i mnie nie zdradza wiec nie sil sie Smile co do wizyty we wrocku oczywiscie ze pamietam, wiec Heth i Val- shame on you ze mnie nie doceniacie Big GrinBig GrinBig Grin