-
Krzychun - 09-08-2006
Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie
-
Wars - 09-09-2006
Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie 
Sie lepiej matmy ucz, bo pan minister zafundował Twojemu rocznikowi obowiązkową maturę z tegoż przedmiotu

-
Vomitor - 09-09-2006
Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie 
Z jakiej okazji?
-
Tomash - 09-09-2006
Pewnie dosięgnął go zbyt miocno jakiś rodzaj splendoru
-
Krzychun - 09-09-2006
Vomitor napisał(a):Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie 
Z jakiej okazji?
Piwka sobie kupowalem iiiiii jak nas capneli pod sklepem,łohoho. Ale fajnie bylo,przebadali nas 20 letnim alkomatem spisali zeznania i puscili do domu..i tyle.Chyba zostane policjantem;p
-
Tomash - 09-09-2006
Krzychun napisał(a):Vomitor napisał(a):Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie 
Z jakiej okazji?
Piwka sobie kupowalem iiiiii jak nas capneli pod sklepem,łohoho. Ale fajnie bylo,przebadali nas 20 letnim alkomatem spisali zeznania i puscili do domu..i tyle.Chyba zostane policjantem;p
I nawet mandatu nie dostałeś? Paaaanie, daj pan spokój...
-
Krzychun - 09-09-2006
A dzisiaj sie dowiedzialem,ze kumpel zdarzyl 2 piwa w krzaki schowac
-
Vlkodlak - 09-09-2006
a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał

ale to może dlatego, że zostało przelane do kartonika po soczku owocowym :>
swoją drogą z Rosji bodajże można przywieźć wódkę w kartonikach, takich małych, ze słomką. Moja babcia sobie przywiozła i po parku z wódeczką chodziła, a każdy myślał, że to soczek
-
Tomash - 09-09-2006
Vlkodlak napisał(a):a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał 
No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!
-
Krzychun - 09-09-2006
Tomash napisał(a):No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!
To pewnie jakis spisek...czy masz jakis wrogow??
-
Kamael - 09-09-2006
Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje? Zauważyliście w ogóle jakieś problemy z działaniem?
-
IstnyKurwaRomantyk - 09-09-2006
Sa jakies bledy w strukturze, gdy klika sie na link do ostatniego postu w temacie czasem wyskakuje "brak postow dla tego tematu"
-
Vomitor - 09-09-2006
Kamael napisał(a):Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje?
No.. :/
-
Morte - 09-09-2006
Tomash napisał(a):Vlkodlak napisał(a):a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał 
No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!
To prawsłowiański sekret teleportacji czasoprzestrzennej. Tępe amerykańce od lat nad tym kombinują. A wystarczy tylko trochę czystej

[/img]
-
The Stig - 09-09-2006
Vomitor napisał(a):Kamael napisał(a):Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje?
No.. :/
za dużo o pedałach i gayach piszecie