Forum Rockmetalshop
Slayer - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Slayer (/thread-slayer)

- Ambivalent - 06-08-2006

nie chce mi sie

- Wars - 06-08-2006

"Porównanie" w sensie "przyrównanie", kultu Slayera do wsiowego Manowar jest conajmniej niestosowne. Sądziłem, iż nie muszę wszystkiego pisać wprost, że jesteście w stanie sobie część dopowiedzieć.
Rumian napisał(a):
warsadal napisał(a):Porównywanie Slayera z Manowarem to spore przegięcie.
porownania faktycznie nigdzie tu nie ma Neutral (won do gimnazjum! uczyc sie czytac ze zrozumieniem)
jednakze sentencja prawdziwa w obie strony bo o ile Manowar niepodzielnie kroluje w Heavy, o tyle Slayer rzadzi twarda i zabojcza reka thrashem

porownania jakiekolwiek wiec nie wchodza w gre
rotfl, ty, jak widać, z gimnazjum jeszcze nie wyszedłeś, bo to raczej u ciebie szwankuje czytanie ze zrozumieniem.

- Necro Desecrator - 06-08-2006

warsadal napisał(a):"Porównanie" w sensie "przyrównanie", kultu Slayera do wsiowego Manowar jest conajmniej niestosowne.

Wykaż niedorozwinięta małpo ,ze w ogóle padło tutaj takie porównanie

- KelThuz - 06-08-2006

warsadal napisał(a):"Porównanie" w sensie "przyrównanie", kultu Slayera do wsiowego Manowar jest conajmniej niestosowne.

uzasadnij. ups, przeciez nie potrafisz. giń.

Pozatym,co tu porównywać - Manowar kult i Slayer kult. I chvj

- Ambivalent - 06-08-2006

Co sie dziwicie, przeciez ten człowiek stawia Annihilator przed Slayerem.

- RamzeS - 06-08-2006

Necro Desecrator napisał(a):Pozatym,co tu porównywać - Manowar kult i Slayer kult. I chvj

Nawet gdyby,to Slayer jest absolutnym nr 1 w thrashu,Manowar zaś nr 1 w heavy nie jest i raczej juz nie bedzie.

Ambivalent napisał(a):Co sie dziwicie, przeciez ten człowiek stawia Annihilator przed Slayerem.

Wow! Dobrze wiedzieć,ROTFL!! Laughing Laughing

R_amze_S napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Pozatym,co tu porównywać - Manowar kult i Slayer kult. I chvj

Nawet gdyby,to Slayer jest absolutnym nr 1 w thrashu,Manowar zaś nr 1 w heavy nie jest i raczej juz nie bedzie.

ROTFL. Przeczytaj sobie lepiej post Kel thuza i potraktuj go jakby byl adresowany równiez do Ciebie

R_amze_S napisał(a):
Cytat:Przeczytaj sobie lepiej post Kel thuza i potraktuj go jakby byl adresowany równiez do Ciebie
No i ?

No co? Popłakałeś się?

edit:
Kolega SramzeS usunął posta wiec wiadomosc nieaktualna

- RamzeS - 06-08-2006

Necro Depilator napisał(a):ROTFL. Przeczytaj sobie lepiej post Kel thuza i potraktuj go jakby byl adresowany równiez do Ciebie

ROTFL.Skleroza?Ja nic nie musze uzasadniac,juz to dawno zrobiłem.
Cytat:No co? Popłakałeś się?

Nie jestem fanem manowar ,nie płaczę jak mnie mamusia zbije drewnianym mieczem po pupci

SramzeS napisał(a):mamusia zbije drewnianym mieczem po pupci

Będę to powtarzał do usranego końca : drewnianym mieczem to cie stary zrobił!

- RamzeS - 06-08-2006

Cytat: drewnianym mieczem to cie stary zrobił!

Wybacz,ale nie oceniaj innych wg swojej miary.

- Tuomasss - 06-09-2006

No cholera jasna, ludzie, czy przez Manowar nawet w temacie o Slayerze musi być rozpierdol?

- balzac - 06-09-2006

To jest temat o Slayerze, nie o Manowar czy wykształceniu co niektórych użytkowników. Wink
Nie widzę powodów ku temu by pisać w ty temacie jakie to Manowar jest zajebiste bądź chujowe. Nie jestem ich fanem, ale nie mówię, że to jakiś wielki syf jest. Są topiki odnośnie Manowar i tam sobie piszcie. Trochę dystansu nabierzcie i darujcie sobie wypowiedzi typu:
Cytat: ups, przeciez nie potrafisz. giń.
Cytat:Kolega SramzeS ... Necro Depilator
toż to pyskówki rodem z podstawówki, a wy chyba dziećmi nie jestescie Wink
Fani Slayera tak się nie powinni zachowywać Wink

Kamael: każdy kolejny post z Manowarem w tle poleci.

- Foxhound - 06-09-2006

Dzisiaj przesłuchałem Jihad i...jest słabo Sad Dwie klasy gorsze niż Cult.