-
Ambivalent - 06-08-2006
nie chce mi sie
-
Wars - 06-08-2006
"Porównanie" w sensie "przyrównanie", kultu Slayera do wsiowego Manowar jest conajmniej niestosowne. Sądziłem, iż nie muszę wszystkiego pisać wprost, że jesteście w stanie sobie część dopowiedzieć.
Rumian napisał(a):warsadal napisał(a):Porównywanie Slayera z Manowarem to spore przegięcie.
porownania faktycznie nigdzie tu nie ma
(won do gimnazjum! uczyc sie czytac ze zrozumieniem)
jednakze sentencja prawdziwa w obie strony bo o ile Manowar niepodzielnie kroluje w Heavy, o tyle Slayer rzadzi twarda i zabojcza reka thrashem
porownania jakiekolwiek wiec nie wchodza w gre
rotfl, ty, jak widać, z gimnazjum jeszcze nie wyszedłeś, bo to raczej u ciebie szwankuje czytanie ze zrozumieniem.
-
Necro Desecrator - 06-08-2006
warsadal napisał(a):"Porównanie" w sensie "przyrównanie", kultu Slayera do wsiowego Manowar jest conajmniej niestosowne.
Wykaż niedorozwinięta małpo ,ze w ogóle padło tutaj takie porównanie
-
KelThuz - 06-08-2006
warsadal napisał(a):"Porównanie" w sensie "przyrównanie", kultu Slayera do wsiowego Manowar jest conajmniej niestosowne.
uzasadnij. ups, przeciez nie potrafisz. giń.
-
Pozatym,co tu porównywać - Manowar kult i Slayer kult. I chvj
-
Ambivalent - 06-08-2006
Co sie dziwicie, przeciez ten człowiek stawia Annihilator przed Slayerem.
-
RamzeS - 06-08-2006
Necro Desecrator napisał(a):Pozatym,co tu porównywać - Manowar kult i Slayer kult. I chvj
Nawet gdyby,to Slayer jest absolutnym nr 1 w thrashu,Manowar zaś nr 1 w heavy nie jest i raczej juz nie bedzie.
-
Ambivalent napisał(a):Co sie dziwicie, przeciez ten człowiek stawia Annihilator przed Slayerem.
Wow! Dobrze wiedzieć,ROTFL!!
R_amze_S napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Pozatym,co tu porównywać - Manowar kult i Slayer kult. I chvj
Nawet gdyby,to Slayer jest absolutnym nr 1 w thrashu,Manowar zaś nr 1 w heavy nie jest i raczej juz nie bedzie.
ROTFL. Przeczytaj sobie lepiej post Kel thuza i potraktuj go jakby byl adresowany równiez do Ciebie
-
R_amze_S napisał(a):Cytat:Przeczytaj sobie lepiej post Kel thuza i potraktuj go jakby byl adresowany równiez do Ciebie
No i ?
No co? Popłakałeś się?
edit:
Kolega SramzeS usunął posta wiec wiadomosc nieaktualna
-
RamzeS - 06-08-2006
Necro Depilator napisał(a):ROTFL. Przeczytaj sobie lepiej post Kel thuza i potraktuj go jakby byl adresowany równiez do Ciebie
ROTFL.Skleroza?Ja nic nie musze uzasadniac,juz to dawno zrobiłem.
Cytat:No co? Popłakałeś się?
Nie jestem fanem manowar ,nie płaczę jak mnie mamusia zbije drewnianym mieczem po pupci
-
SramzeS napisał(a):mamusia zbije drewnianym mieczem po pupci
Będę to powtarzał do usranego końca :
drewnianym mieczem to cie stary zrobił!
-
RamzeS - 06-08-2006
Cytat: drewnianym mieczem to cie stary zrobił!
Wybacz,ale nie oceniaj innych wg swojej miary.
-
Tuomasss - 06-09-2006
No cholera jasna, ludzie, czy przez Manowar nawet w temacie o Slayerze musi być rozpierdol?
-
balzac - 06-09-2006
To jest temat o Slayerze, nie o Manowar czy wykształceniu co niektórych użytkowników.
Nie widzę powodów ku temu by pisać w ty temacie jakie to Manowar jest zajebiste bądź chujowe. Nie jestem ich fanem, ale nie mówię, że to jakiś wielki syf jest. Są topiki odnośnie Manowar i tam sobie piszcie. Trochę dystansu nabierzcie i darujcie sobie wypowiedzi typu:
Cytat: ups, przeciez nie potrafisz. giń.
Cytat:Kolega SramzeS ... Necro Depilator
toż to pyskówki rodem z podstawówki, a wy chyba dziećmi nie jestescie
Fani Slayera tak się nie powinni zachowywać
Kamael: każdy kolejny post z Manowarem w tle poleci.
-
Foxhound - 06-09-2006
Dzisiaj przesłuchałem Jihad i...jest słabo

Dwie klasy gorsze niż Cult.