-
KISIEL - 09-10-2006
:!:
-
Valhalla - 09-10-2006
Ja nie mam kompleksow zadnych, no chyba ze ty masz

Ale to juz twoj problem i mnie w to nie mieszaj.
-
KISIEL - 09-10-2006
KOOOOOOOOOOOOMPANIAAAAAAAAA :!: :!: :!: BAAAAAAAAAAACZNOOOOOOOŚĆ :!: :!: :!: Ona śmie twierdzić, iż kompleksów nie posiada. Sprowadzić ją na Ziemię :!: :!: :!: Obalcie jej tezę w taki sposób, jak to czynicie z tanim winem :!: Odmaszerować :!:
Tak, to wyżej, to była stu-procentowa IRONIA...
http://encyklopedia.interia.pl/szukaj?szukaj=ironia&obs=null&ilw=5&fws=1
-
Valhalla - 09-10-2006
mam sie smiac?

hock:
-
RamzeS - 09-10-2006
^Raczej płakać nad jego kretynizmem.
Kisiel,w zasadzie o skali twojego niedorozwoju umysłowego świadczy sam fakt,ze masz problemy z zastosowaniem opcji"quote" co nie stanowi problemu dla 13 letnich dzieciaków.Ale idźmy dalej.
Kisiel napisał(a):Apropos kompleksów... Skoro "zauważyliście", że je posiadam (:p), to może jeszcze mi je wymienicie, co ? Skoro widzicie, że "SĄ", to może przy okazji widzicie "JAKIE SĄ"
A po kiego chuja?
Nie jestem psychoanalitykiem i to jakie są twoje kompleksy chuja mnie obchodzi.
Musza byc jednak naprawdę masakryczne skoro musisz się dowartosciowywać wchodząc na to forum.
Cytat:Ukazywaniem SWYCH kompleksów, jest na siłę doszukiwanie się CZYICHŚ.
Nikt sie na siłę nie doszukuje,sam się do nich przyznałeś.I to jest FAKT.
Cytat:"Imbecylku"; "kretyna"; "idiocie"; "matole" - takie "ozdobniki" widać,że cię podniecają/sprawiają ogromną przyjemność,
Jeśli ktos jest idiotą lub imbecylem to go tak określam.Ani mnie to ziębi ani grzeje,ot po prostu stwierdzam fakt,podobnie jak widząc za oknem deszcz,stwierdzam:"ale chujowa pogoda".
Cytat: to chyba marna jest ucieczka, skoro wciąż piszę posty, co nie ?
Marne jest wszystko cokolwiek napiszesz na tym forum.
Cytat:Tak w ogóle to nigdzie nie ma sformuowań typu : "muszę wchodzić na RMS, aby się dowartościować"; "muszę się dowartościować", prawda ?
Co za kretyn...przypomnę ci raz jeszcze,że napisałeś:
Cytat: Kompleksów nie posiadam, wręcz przeciwnie - dowartościowuję się bardzo często zaglądając na "RMS
Skoro nie musisz ,to czemu "bardzo czesto się dowartosciowujesz" wchodzeniem na RMS? Nie musisz a "bardzo czesto" wchodzisz?
Cytat:Ja nie wchodzę TYLKO PO TO (czytaj po dowartościowywanie się). Np. jak pooglądam zdjęcia Waszych facjat
Pokaż nam więc swoją facjatę,ukaż nam swoje oblicze ,zobaczmy wszyscy w czym twoja zasrana facjata jest lepsza od naszej.My mieliśmy odwagę je pokazac bez żadnych obaw,ty jak dotąd tego nie zrobiłes.Dlaczego? Wolę nie wnikać.
Chyba ze to co masz w swoim avatarku jest twoją mordą a wtedy...no sorry,ale powody do śmiechu ma kto inny
Cytat: kiedy patrzę na Wasz "ojcysty jeżyk", którym barwnie się posługujecie, to cieszę się, że jestem sobą, a nie, którymś z was. I to naprawdę tyle.
I tu własnie wychodzą twoje kompleksy,albowiem językiem ojczystym posługujemy się znacznie lepiej od Ciebie -a to widać ,słychać i czuć- co jest dla nas sztuką tym większą,ze na codzien się nim nie posługujemy mieszkając na Śląsku.
Pogrązasz się coraz bardziej ,Kisielku.
Cytat: Mojemu "dowartościowywaniu się" na RMS towarzyszy zawsze głęboki śmiech.
Wow,big uznanie dla ciebie,nie kazdy potrafi się śmiać z własnej głupoty.
Cytat: nie, tylko przykłady zawarte w tejże wypowiedzi. Ale żeby się tego DOMYŚLEĆ, trzeba by się nauczyć LOGICZNIE MYŚLEĆ.
Sluszna uwaga,w twoich wypowiedziach brak oznak logicznego myślenia.A i przy okazji,miałes wskazać te wszelakie błedy logiczne w naszych wypowiedziach.Czekam...
Cytat:"Zwłaszczam że MY, stanowisko swe potrafimy uzasadnić." Czyżbyś pisał również w imieniu ramzesa ?
Owszem.To samo ja bym w tym momencie napisał.
Cytat:Dobrze, że zauważyłeś, że jestem "chłopczykiem".
Brawo,znowu konstruktywna samokrytyka.
Cytat:Szkoda, że nigdy nie zauważysz tego u siebie
Uzasadnij.Poprzyj przykładami.
Cytat:Napisałem w swym kontekście "ojej, tak mi przykro". I ktoś w swej wypowiedzi raczył dopisać "Że jesteś kretynem? Też ci współczuję". Iście szatańska riposta
Po prostu stwierdzenie faktu.Oczywistego zresztą.
Cytat:Czyżby więc Kisielek-napinacz po raz kolejny wyszedł na głupka ? W dodatku za sprawą własnej panny ??" Czyjeś "wychodzenie" na mędrca, czy na głupca, to tylko osobiste odczucie. I nie za sprawą własnej panny. Jeśli już, to za moją sprawą. Bo czy Ona kazała/prosiła, abym cokolwiek, gdziekolwiek pisał ? Nie ? No właśnie ...
Widzę,ze ktos mu problemy z logicznym myśleniem, wytłumaczę więc jak dziecku.
Przeanalizujmy cały incydent chronologicznie:
1.Ksiąze i Rene wchodzą w małą wymianę-nic specjalnego jak na to forum,ot drobna sprzeczka na luzie jakich tutaj wiele.
2.Kisiel wchodzi jakiś czas później na forum i napina się niczym KelThuz do orania lewackich ścierw ,grozi Księciowi wpierdolem,wyzywa od psów za to iż rzekomo Ksiązę dopierdala się do jego panny.
3.Ksiązę spokojnie prosi Kisiela o wyluzowanie, stwierdzając iż powyższa dyskusja z Rene była "lekką ,żartobliwą rozmową"
4.Chwilę później to samo stwierdza Rene.
Wniosek: Kisiel nie potrafiwszy wyczuć tejże ironii w wymianie między Rene i Princem ,napinając się w dodatku jak młody kogut, rzucajac groźbami i obelgami w kierunku Princa wychodzi na pozbawionego dystansu do samego siebie i poczucia humoru głupka.W dodatku ,Rene zamiast ratować swojego wybrańca, potwierdza iż sama nie traktowała owej wymiany poważnie,czym tylko pogrążyła biednego Kisielka.I to mialem na mysli,mowiąc ze wychodzi na głupka przez swoja pannę.Jasne?Prosciej juz nie można...
Cytat:I to mniej/więcej tyle. Moim skromnym zdaniem nie ma sensu taka forma dyskusji.
Z twojego punktu widzenia,na pewno nie,albowiem z każdym następnym postem pogrązasz się coraz bardziej.
Cytat: Bo każdy jest na tyle zawziętym sukinkotem, że będzie swych racji bronił do upadłego
Tu nie chodzi o racje,ale o FAKTY.
Cytat: Każdy gdzieś byka kiedyś popełnił (większego, czy mniejszego, mniejsza o to).
Rzecz w ilosci tych byków oraz kretynizmów.A tych spod twojej klawiatury wyszlo co niemiara.
-
Tomash - 09-10-2006
KISIEL napisał(a):KOOOOOOOOOOOOMPANIAAAAAAAAA :!: :!: :!: BAAAAAAAAAAACZNOOOOOOOŚĆ :!: :!: :!: Ona śmie twierdzić, iż kompleksów nie posiada. Sprowadzić ją na Ziemię :!: :!: :!: Obalcie jej tezę w taki sposób, jak to czynicie z tanim winem :!: Odmaszerować :!:
koleś kurwa :!: zrobiłeś z siebie debila, zdarza się każdemu(mnie też), więc po co, pytam się PO CO brniesz dalej?! przecież z każdym kolejnym postem plączesz się coraz bardziej, odpuśc sobie, to nie boli.
-
Zoltan - 09-10-2006
Chłop nie jest taki głupi, po prostu się uwzięliście na niego. Nazwałbym to powszechnym zaoraniem dokonanym w afekcie na przypadkowej osobie. Ramzes, jasna cholera, Kisiel mówi ci, żebyś mu wyjaśnił jakie to kompleksy, a ty na to że nie jesteś psychoanalitykiem. Skoro sam przyznajesz, że nie znasz się na psychoanalizie (brak znajomości rzeczywistej definicji. psychoanaliza nie zajmuje się badaniem kompleksów

) to po cholere wogóle nazywasz to kompleksami (jeden z błędów logicznych, o którego wymienienie tak prosisz Kisiela)?
-
RamzeS - 09-10-2006
Cytat:Chłop nie jest taki głupi, po prostu się uwzięliście na niego.
Nie,przejrzyj uważnie ten temat.UWAŻNIE!
Cytat: Ramzes, jasna cholera, Kisiel mówi ci, żebyś mu wyjaśnił jakie to kompleksy, a ty na to że nie jesteś psychoanalitykiem.
Bo nie jestem
Cytat:Skoro sam przyznajesz, że nie znasz się na psychoanalizie (brak znajomości rzeczywistej definicji. psychoanaliza nie zajmuje się badaniem kompleksów )
Kurwa,trzymajcie mnie,slyszałeś kiedyś o czymś takim jak IRONIA?
Cytat:to po cholere wogóle nazywasz to kompleksami (jeden z błędów logicznych, o którego wymienienie tak prosisz Kisiela)?
Czytaj uwaznie,sam Kisiel się przyznał do tego,przecież w odpowiedzi na post Princa napisał ze się dowartosciowuje wchodząc na to forum.A kto potrzebuje dowartosciowania?No kto,Zoltanku...?
Odpowiem ci :OSOBA ZAKOMPLEKSIONA.
-
Zoltan - 09-10-2006
Ech ironia jak ironia. Bardziej mi to wygląda na jakieś obrzucanie błotem. Pogódźcie się. Orać 3ba tych cwelków kindermetali, pozerów i inne "lewackie ścierwa". Co wam tak Kisiel zawinił? Z tym dowartościowaniem się to było coś w rodzaju ironii, że tu siedzą tacy "geniusze", że Kisiel się czuje przy nich jak hmm ultrageniusz? Nie chodziło mu o wywyższanie się, tylko o niski poziom, jaki prezentują tu dane osoby. O to mu chodziło a nie jakieś kompleksy. Myślicie na opak i szukacie dziury w całym

hock:
-
RamzeS - 09-10-2006
Cytat: Co wam tak Kisiel zawinił?
Nic.
Cytat:Z tym dowartościowaniem się to było coś w rodzaju ironii, że tu siedzą tacy "geniusze", że Kisiel się czuje przy nich jak hmm ultrageniusz?
Nie,no to ci wyszło

Nawet nie komentuję.
Cytat:O to mu chodziło a nie jakieś kompleksy.
Wybacz,ale widzę ze prezentujesz ten sam poziom co broniony przez Ciebie Kisiel i w dodatku masz problemy ze zrozumieniem tekstu.Przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post.
-
Balthor - 09-10-2006
a ja wam powiem tyle.. wyjdzcie na swieże powietrze, moze sie troche uspokoicie, za duzo na tym forum spedzacie czasu.
-
Zoltan - 09-10-2006
Sprawdziłbym, czy faktycznie Kisiel przyznał się do kompleksów, ale nie chce mi się szukać (zdaje mi się, że przyznał się do dowartościowania, nie do kompleksów). W każdym razie ja nie bronię nikogo, tylko nie podoba mi się sytuacja, gdzie nagle wybucha jakieś wielkie poruszenie i masowe mieszanie z błotem jednej osoby, jakby wszystkie inne były takie zajebiste i bezbłędne (gdybym musiał wskazałbym innych ludzi, których należałoby faktycznie ukamienować).
Ramzes, po czym stwierdzasz, że prezentuję poziom Kisiela? Czy ja gdziekolwiek powiedziałem, że się dowartościowuję? Nie, mówię co innego. Wypowiadam się na temat tej dyskusji, jaka tu powstała. Nie mówię na poziomie tego, co mówił Kisiel, bo moja wypowiedź dotyczy czegoś zupełnie innego.
Balthor napisał(a):a ja wam powiem tyle.. wyjdzcie na swieże powietrze, moze sie troche uspokoicie, za duzo na tym forum spedzacie czasu.
Dobrze gadasz, tylko że zamiast na świerze powietrze musze iść do książek. Jutro moja upragniona ostatnia poprawka w tegorocznej kampanii wrześniowej
-
RamzeS - 09-10-2006
Cytat:W każdym razie ja nie bronię nikogo, tylko nie podoba mi się, że nagle wybucha jakieś wielkie poruszenie i masowe mieszanie z błotem jednej osoby, jakby wszystkie inne były takie zajebiste i bezbłędne
Ciekawe,czemu więc milczałeś gdy Kisiel i jego pannica bezpardonowo atakowali jedną z userek w temacie o Konkwiscie 88.Możliwe,że nie dane ci było czytać tego co się tam wyrabiało.W takiej jednak sytuacji zamilcz i nie wypowiadaj się więcej.
Cytat:(gdybym musiał wskazałbym innych ludzi, których należałoby faktycznie ukamienować).
To sobie ich sam kamieniuj.Ja tego za ciebie nie zrobię.
Cytat:Ramzes, po czym stwierdzasz, że prezentuję poziom Kisiela?
Po lekturze Twoich postów.
-
Valhalla - 09-10-2006
R_amze_S napisał(a):Ciekawe,czemu więc milczałeś gdy Kisiel i jego pannica bezpardonowo atakowali jedną z userek w temacie o Konkwiscie 88.
Ales Ty dyplomatyczny

Nie no w sumie mozna by troche wrzucic na luz. Kazdy z tego forum i tak pewnie zdrowo pociska czytajac to wszystko. A co mamy myslec, to juz dobrze wiemy
-
Zoltan - 09-10-2006
Spoko, teraz ja wyszedłem na idiotę. Ja faktycznie posłucham twojej rady i przestanę się wypowiadać w tymże temacie. A co do lektury moich postów, to to samo mogę powiedzieć o twoich