-
Wars - 08-27-2007
Już mam, poprzedni post nieaktualny więc. Iście brawurowe zdanie pod względem gramatycznym.
-
balzac - 08-27-2007
warsadal napisał(a):Iście brawurowe zdanie pod względem gramatycznym.
no, chómanista
-
Sobota - 08-27-2007
Krzychun napisał(a):Sobota napisał(a):a co ?
Z ciekawości pytałem.
Aha ,luzik ;]
-
Valhalla - 08-27-2007
dzisiaj lux perpetua sapkowskiego.
-
Sobota - 08-27-2007
Hmm a moze zamiast Makbeta Wojna i Pokój Tołstoja ? Warto to czytać bo dość obszerne a czasu tracić nie chce.
-
Wars - 08-27-2007
Sobota napisał(a):Hmm a moze zamiast Makbeta Wojna i Pokój Tołstoja ? Warto to czytać bo dość obszerne a czasu tracić nie chce.
Jeśli pytasz, to odpowiadam; warto. Pomęczysz się trochę, zwłaszcza mnogość bohaterów bywa wyczerpująca, ale i tak była to jedna z lepszych książek, które czytałem (hehehe, wiem, raczej mierna rekomendacja).
Cytat:Spierdalaj,
Łe, gdybym wiedział, że taka z Ciebie szelma, to nie byłbym taki pomocny i koleżeński.
-
Krzychun - 08-27-2007
Sobota,Ty to się tutaj rozejrzyj:
http://fijor.com
-
Ghost_82 - 08-27-2007
-
-Rene- - 08-27-2007
Ghost_82 napisał(a):![[Obrazek: grzesznica.jpg]](http://www.kkkk.pl/ksiazki/images/okladki/male/grzesznica.jpg)
Nie wiem co to, ale już mi się podoba.
-
IstnyKurwaRomantyk - 08-27-2007
pewnie wyznania jakiejs dziwki, nic nowego ani odkrywczego
-
-Rene- - 08-27-2007
Grzesznica napisał(a):Młoda kobieta na majówce z mężem i dwuletnim synkiem w biały dzień zabija nożem przypadkowego mężczyznę, bezwstydnie obściskującego się z dziewczyną. Pozornie bezsensowna zbrodnia świadczy o braku równowagi psychicznej u sprawczyni. Jednak mozolne śledztwo odsłania ponure tajemnice dzieciństwa i wczesnej młodości kobiety. Wypierana przez całe lata ze świadomości przeszłość ujawniła swoją niszczycielską moc pod wpływem impulsu.
Pod tym może kryć się historia dwóch sióstr bliźniczek z których jedna jest mężczyzną i jednocześnie ciotką syna stryjecznego brata, zaginionego przed laty w gospodzie "pod marianem". Czy coś tam...
PS: Ghost, jak przeczytasz to podziel się wrażeniami
-
Sobota - 08-28-2007
Krzychun napisał(a):Sobota,Ty to się tutaj rozejrzyj:
http://fijor.com
Znam znam , akurat apropo lewackiej propagandy nie musisz mnie uświadamiać bo stoje po tej samej stronie barykady ;]
-
Ghost_82 - 08-28-2007
IstnyKurwaRomantyl napisał(a):pewnie wyznania jakiejs dziwki, nic nowego ani odkrywczego
Nie, nic z tych rzeczy.
Rene napisał(a):Pod tym może kryć się historia dwóch sióstr bliźniczek z których jedna jest mężczyzną i jednocześnie ciotką syna stryjecznego brata, zaginionego przed laty w gospodzie "pod marianem". Czy coś tam...
Nie.
Jest to kryminał. A o czym jest ten kryminał, to już sama w skrócie napisałaś, więc ja nie musze tego robic
Cytat:PS: Ghost, jak przeczytasz to podziel się wrażeniami
Narazie jestem w połowie. I jak narazie jest ok.
-
Corpseone - 08-29-2007
Ja czytam Folwark Zwierzęcy Orwella ;]
-
Eulogy - 09-04-2007
Po dłuższej przerwie wróciłem do książek autorstwa Kinga. Jestem w trakcie "komórki". W skrócie wszystko skupia się na tytułowych telefonach, przez które ludzie szaleją i zamieniają się w żądne mordu bestie. Jestem na samym początku książki, ale już czuć ten typowy dla horrorów Kinga klimat. Jak przeczytam całość, zdam relację.