Forum Rockmetalshop
Slayer - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Slayer (/thread-slayer)

- Yogurt - 06-07-2006

Kto nie potrafi poczekać na płytę nie jest godzień słuchać Slayera! Wink

- balzac - 06-07-2006

Nabiera kształtów europejskie tournee grupy Slayer, promujące ich nowy album, który ukaże się pod koniec lipca

Slayer będzie headlinerem "Unholy Alliance Chapter II: Preaching To The Perverted Tour", a towarzyszyć mu będą: In Flames, Lamb Of God, Children Of Bodom i Thine Eyes Bleed. Trasa rozpocznie się 22 października w Mediolanie. Jak na razie, w rozpisce nie ma Polski.

Oto pełna lista potwierdzonych dotąd koncertów:
Oct. 22 - Milan, ITA @ Mazda Palace
Oct. 23 - Zurich, SWI @ Eishalle Deutweg
Oct. 25 - Dusseldorf, GER @ Philipshalle
Oct. 26 - Berlin, GER @ Arena
Oct. 27 - Munich, GER @ Zenith
Oct. 28 - Boeblingen, GER @ Sporthalle
Oct. 30 - Cardiff, UK @ Cardiff International Arena
Oct. 31 - London, UK @ Wembley Arena
Nov. 01 - Birmingham, UK @ National Exhibition Centre
Nov. 02 - Glasgow, UK @ S.E.C.C.
Nov. 03 - Manchester, UK @ Men Arena Manchester
Nov. 05 - Dublin, IRE @ Point Theatre
Nov. 07 - Paris, FRA @ Bercy Omnisports*
Nov. 08 - Amsterdam, NETH @ Heineken Music Hall
Nov. 09 - Leuven, BEL @ Brabanthall
Nov. 11 - Trier, GER @ Messepark
Nov. 13 - Helsinki, FIN @ Jahalli
Nov. 15 - Oslo, NOR @ Spektru
Nov. 16 - Stockholm, SWE @ Hovet
Nov. 17 - Copenhagen, DEN @ Valbyhallen
Nov. 18 - Reykjavik, ICE @ Laugardalsholl
Nov. 19 - London, UK @ Brixton Carling Academy
Nov. 20 - London, UK @ Brixton Carling Academy

Smile

- Necro Desecrator - 06-07-2006

Tak sobie słucham tego Cult juz po raz 976979 i dochodzę do wniosku ,ze ten kto nie kuma tego zespołu powinien się trzymać z dala od muzyki metalowej

- Ramone - 06-07-2006

Nawet mi podoba się ten nowy utwór.Jak to nie będzie płyta roku to się poważnie zdziwie...

- balzac - 06-07-2006

Necro Desecrator napisał(a):Tak sobie słucham tego Cult juz po raz 976979 i dochodzę do wniosku ,ze ten kto nie kuma tego zespołu powinien się trzymać z dala od muzyki metalowej
Nie znam osoby, która słucha metalu/rocka i jednocześnie nie kuma Slayera. Wink
Kawałek zajebisty jest. Poprostu Slayer...
Smile

- Krzychun - 06-07-2006

balzac napisał(a):Nie znam osoby, która słucha metalu/rocka i jednocześnie nie kuma Slayera. Wink
Smile

To przejrzyj ten topic,pare poznasz.

- balzac - 06-07-2006

Krzychun napisał(a):
balzac napisał(a):Nie znam osoby, która słucha metalu/rocka i jednocześnie nie kuma Slayera. Wink
Smile

To przejrzyj ten topic,pare poznasz.
Przeciez pisząc w tym topicu i jednocześnie nie kumając SLayera ...to samobójstwo normalnie jest Big Grin Surprised

- RamzeS - 06-07-2006

W końcu dopiero dziś sciągnąłem "Cult"... i od chwili sciągnięcia wysłuchałem tego kawałka z dobre 20 razy... Jeśli cała płyta taka będzie to... ARMAGEDDON Mad Mad

- Nevermore - 06-07-2006

Pozostaje mieć nadzieję że reszta kawałkow trzyma podobny poziom i chlopaki nie wybrali na promocje najwiekszego killera zeby wszyscy rzucili sie na album.

- MaFFej - 06-07-2006

balzac napisał(a):Slayer będzie headlinerem "Unholy Alliance Chapter II: Preaching To The Perverted Tour", a towarzyszyć mu będą: In Flames, Lamb Of God, Children Of Bodom i Thine Eyes Bleed...

Ale lipne towarzystwo... zresztą nieważne... Slayer nie musi dzielić z nikim sceny, tym bardziej z takimi grupami Tongue .

PS. Ppodobno w tym całym TEB gra brat Toma Smile .

- Wars - 06-07-2006

Po dokładnym przesłuchaniu utworu z ulgą przyznaję, że moje obawy były bezzasadne. Z niecierpliwoscią czekam na płytę.

- Danzig - 06-08-2006

madafaka ! gdzie koncert we wrocławiu ? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

- Lokaty ;-) - 06-08-2006

Przesłuchałem Cult...i stwierdziłem że albo świat się gwałtownie zmienił albo już mnie Slayer rozjebał...Po 15 minutach uświadomiłem sobie, że nie-tak tylko wygląda świat po tym jak kogoś zmiecie z krzesła pierdolnie łbem o ziemie i wszystko się zajebiście szybko kręci Laughing Laughing Laughing
Cult rozpierdala na całej lini i chyba się zaczną modlić żeby to był najsłabszy kawałek na płycie Angry Angry Angry ale wtedy to mamy Armagedon, piekło na ziemi i armię Kelthuzów pałętających się po świecie...tylko kto by to przeżył Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- Tuomasss - 06-08-2006

Ten utwór jest niesamowity, od pierwszej do ostatniej sekundy. Jeśli reszta albumu będzie trzymała ten poziom to będzie to zdecydowanie najbardziej niszczący album roku. Bo już same wydanie Cult może pretendować do miana najważniejszego wydarznia muzycznego roku.

- Dżemik - 06-08-2006

Eja, spuszczaciie sie nad tym kawalkiem niczym KelThuz nad Menolorem. Zupelnie nie wiem z czego to sie bierze. Racja, to swietny utwor, ale z cala pewnoscia nie jest to najlepszy kawalek Slayera.