-
Dżemik - 11-21-2005
Szyszak napisał(a):Ramone napisał(a):spellbound napisał(a):A mi sie wydaje ze najlepszy wokal mial Halford... i nie wazne czy sie okazal gejem czy nie... glosu mu to nie zmienilo
Wkońcu normalny który nie czepia się go za to że jest gejem
Robert Halford jest chyba najbardziej heterosexualnym wokalista w calym heavy metalu
Ta?

A od kiedy falsety sa heteroseksualne? ;>
-
aXe Rose - 11-21-2005
Dżemik napisał(a):Szyszak napisał(a):Ramone napisał(a):spellbound napisał(a):A mi sie wydaje ze najlepszy wokal mial Halford... i nie wazne czy sie okazal gejem czy nie... glosu mu to nie zmienilo
Wkońcu normalny który nie czepia się go za to że jest gejem
Robert Halford jest chyba najbardziej heterosexualnym wokalista w calym heavy metalu
Ta?
A od kiedy falsety sa heteroseksualne? ;>
Przecież on nie zawsze śpiewa falsetem. Chociażby w Another Thing Coming
-
ReTuRn - 11-21-2005
OD wtedy, od kiedy mają rozpierdalającego powera.
-
Dżemik - 11-21-2005
No pewnie, ze nie..

Jednakowoz, gdy juz pieje, jego glos jest cholernie irytujacy..
Cytat:OD wtedy, od kiedy mają rozpierdalającego powera.
Jeszcze nie nagrali takiej plyty.. :>
-
ReTuRn - 11-21-2005
Piepszysz bzdury, poniewaz falset miażdżyć potrafi tak samo, jak każdy inny wokal, gdy jest w dobrej barwie i zaśpiewany z miażdżącym feelingiem. Ale oczywiście Dżemik o swojej nienawiści niemalze do HM i wszystkiego, co z nim związane musi pisać gdzie się da ;p
-
KelThuz - 11-21-2005
Cytat:oczywiście Dżemik o swojej nienawiści niemalze do HM i wszystkiego, co z nim związane musi pisać gdzie się da
właśnie - PISAĆ, bo w realu nie miałby jaj o tym powiedzieć ludziom znającym się na rzeczy
-
Dżemik - 11-21-2005
Cytat:Piepszysz bzdury, poniewaz falset miażdżyć potrafi tak samo, jak każdy inny wokal,
Falset moze byc ladny, ale na pewno nie miazdzacy..
Cytat:Ale oczywiście Dżemik o swojej nienawiści niemalze do HM i wszystkiego, co z nim związane musi pisać gdzie się da ;p
Phi, a kto powiedzial, ze ja nie lubie hm? :] Nie znosze Halforda, o czym pisze w temacie do tego przeznaczonym, a nie 'gdzie sie da'..
KelThuz napisał(a):Cytat:oczywiście Dżemik o swojej nienawiści niemalze do HM i wszystkiego, co z nim związane musi pisać gdzie się da
właśnie - PISAĆ, bo w realu nie miałby jaj o tym powiedzieć ludziom znającym się na rzeczy 
No, czyli Wam bym powiedzial..
-
KelThuz - 11-21-2005
swoją indolencję muzyczną udowodniłeś po wielokroć, dlatego zwyczajnie teraz cię wyśmieję
-
Dżemik - 11-21-2005
Nie, ja po prostu mam bardzo wysublimowany gust.. ;p
-
ReTuRn - 11-21-2005
Cytat:Falset moze byc ladny, ale na pewno nie miazdzacy..
JAk dla mnie to przedzierający powietrze falset po prostu je tnie. Oczywista rzecz, że nie kazdy, ale są takie zdolniachy
Akurat niewatpliwie Dżemik swoje zdanie wypowie też ustnie, w to nie wątpię...
BTW: Ten najstarszy avatar z takim stworkiem był najlepszy, Dżemik
-
Dżemik - 11-22-2005
Cytat:Akurat niewatpliwie Dżemik swoje zdanie wypowie też ustnie, w to nie wątpię...
To ironia? ;>
Cytat:BTW: Ten najstarszy avatar z takim stworkiem był najlepszy, Dżemik 
To byl Jester- maskotka In Flames.. :] Trudno, musisz sie przyzwyczaic do tej brzydkiej mordy.. ;]
-
ReTuRn - 11-22-2005
Cytat:To ironia? ;>
Nie, akurat w tym przypadku nie. A ta brzydka morda głównie kolorystycznie chvjowo lezy, poza tym to nie ten klimat
-
Dżemik - 11-22-2005
ReTuRn napisał(a):Cytat:To ironia? ;>
Nie, akurat w tym przypadku nie.
No to pompuj.. :]
Cytat:A ta brzydka morda głównie kolorystycznie chvjowo lezy, poza tym to nie ten klimat 
Nio dobra, na gwiazdke dostaniesz Jestera spowrotem.. ;*
PS> Konczym pierdolic..
-
Necro Desecrator - 11-22-2005
Dżemik jest trv,zero politycznej poprawnosci jesli chodzi o kwestie muzyczne - manowar gowno,judasi gowno,metallica gowno , In flames & Soilwork zamiatają! Totalny kill !
edit : zeby nie bylo - ten post NIE jest obrazliwy<;
-
Krzychun - 11-22-2005
Dzem faktycznie ma troche inny gust niz inni ale co kto lubi