-
Aeroth - 05-01-2005
tylko DigitalGunfire.
-
borysso - 05-01-2005
taaaa, "trójka" zeszła na psy, już dawno... i już dawno ją sobie darowałem. chociaż i tak wiele wytrzymałem przy jazdach kostrzewy w "te", ale w pewnym momencie przegiął. chociaż nie sądzę, żeby aż tak mu się pozmieniało. wymóg góry...
teraz, jak już wspominałem, flash. nie tylko dla muzyki. pozytywnie wygadane ludziska, co nie boją się kontrowersji. i dobrze się tego słucha

a tak poza tym, to stacje w necie, przynajmniej jakiś wybór...
aaa, zapomniałbym o radiu "m"

toż to jazda jest! moherowy raj, heh...
-
Tomash - 05-01-2005
Najbardziej mi się podobało, jak ktoś Pawełkowi pewnie kazał puścić Judas Priest, więc redaktor puścił - jeden ze słabszych kawałków! wspaniały sposób na przedsawienie kapeli szerszej publice
-
Wars - 05-01-2005
Eee tam, trójka wymiata. Zwłaszcza poranna audycja. Włączysz o 6.00 i Baron sennym głosem zaprasza cie na serwis. I juz po pięciu minutach spisz nad swoim sniadankiem.

Co nie zmiania faktu, że zawsze rano go słucham.
Z fajnych audycji (wyobraźcie sobie, że u mnie 'fajny' to nie synonim do 'rockowy'): Powtórka z rozrywki (chyba wiadomo, o co chodzi?), 3-kowa lista przebojów i wyszystkie reportaże w klubie Trójki. Z polskich rozgłośni Trójka jest zdecydowanie najlepsza.
-
Tomash - 05-01-2005
Od ilu lat jej słuchasz?
Jasne że powtórka czy reportaże są świetne, ALE dawniej były one dłuższe, o lepszej porze, i uwierz mi - znacznie ambitniejsze :?
-
Wars - 05-01-2005
Ze względu na mój niezbyt jeszcze podeszły wiek, Trójki słucham od jakis 5-6 lat. O lepszej porze? Eee, mi sie podoba tak jak jest- wieczorkiem.
-
borysso - 05-01-2005
warsadal napisał(a):Ze względu na mój niezbyt jeszcze podeszły wiek, Trójki słucham od jakis 5-6 lat. O lepszej porze? Eee, mi sie podoba tak jak jest- wieczorkiem.
eee, i nie odczuwasz żadnej różnicy pomiędzy "trójką" sprzed lat a teraźniejszą?
-
velvetova - 05-01-2005
ee ja tam najbardziej lubie radio Flash...duzo fajnego rocka tam leci...mlodego jak i zarazem starego...
-
Tuomasss - 05-01-2005
borysso napisał(a):warsadal napisał(a):Ze względu na mój niezbyt jeszcze podeszły wiek, Trójki słucham od jakis 5-6 lat. O lepszej porze? Eee, mi sie podoba tak jak jest- wieczorkiem.
eee, i nie odczuwasz żadnej różnicy pomiędzy "trójką" sprzed lat a teraźniejszą?
Oj jest różnica

U mnie w domu trójki słuchało się zawsze, więc mam z nią kontakt od baaardzo dawna. I żąl mi tej starej trójki, bo była stacją na poziome. A teraz zeszła na psy i naprawdę niewiele został z jej klimatu. Dobrze, że nie zdjęli Kaczkowskiego, bo wtedy bym chyba całkiem przestał słuchać. Kiedyś rzeczywiście ambitne audycje były o lepszych porach, grali naprawdę dobrą muzykę. Aż miło było rano wstać i włączyć radio, bo miało się pewność że trafi się na dobrą muzykę. A dziś, tragedia. To samo co na tych wszychkich rmfach i zetach, shity krótko mówiąc. Żeby posłuchać tam ciekawej muzyki trzeba zarywać nocki... Żal, oj żal tej strej trójki...
-
Frustra - 05-01-2005
Ja mam różne podejście do radia w różnych porach dnia. A co do "trujki" to podzielam opinię niektórych, że zeszła na psy...
a co do radia... cóż, wkurza mnie kiedy ledwo przytomna rano siedzę w kuchni nad herbatą i słyszę piosenki "ze szczytów list przebojów", które o kant dupy sobie można potłuc. Potem, późnym wieczorem, koło 23:00 można "namierzyć" w radiu trochę mocniejsze klimaty, ale i tak najlepsze propozycje puszczane są w nocy, koło 2:00. Niestety zbytniej możliwości posłuchania nie mam, ale radio towarzyszy mi w nocnych podróżach, np. samochodem czy pociągiem. Z wamierzchłych czasach lubiłam Rock Radio, ale też trochę się skiepściło

jeszcze w niedzielę nadają niezłe audycje
-
Wars - 05-01-2005
Pierdolenie, że Trójka zeszła na psy. Podajcie mi choc jedną lepszą stację. A keportaże nadal są na ambitne, nie wiem co mozna im zarzucić.
-
Kudłaty_87 - 05-01-2005
Cytat:Pierdolenie, że Trójka zeszła na psy. Podajcie mi choc jedną lepszą stację. A keportaże nadal są na ambitne, nie wiem co mozna im zarzucić.
Zgadzam się. Nie ma co użalać się nad tym co było kiedys, trzeba patrzeć na to co jest dziś! Trójka to nadal chyba jedyna ogólnopolska rozgłośnia, która jeszcze chociaż troche stara się być momentami ambitna... Pokażcie mi lepszą rozgłośnię....
p.s. Właśnie słucham pana Kaczkowskiego i chcoćby dzieki temu człowiekowi radio to jest najlepsze
-
Tilomus - 05-02-2005
Polecam internetowe radio ulicznik.
www.ulicznik.net
Czasami lecą naprawde fajne audycje
-
Frustra - 05-02-2005
Tilomus napisał(a):Polecam internetowe radio ulicznik.
www.ulicznik.net
Czasami lecą naprawde fajne audycje 
zgadzam się, radio jest w porządku. I serio warto czasem w wolnej chwili posłuchać

Co do internetowych stacji radiowych to warto rozejrzeć się (dość uważnie) po
http://windowsmedia.com/radiotuner/MyRadio.asp
-
Kamael - 05-02-2005
Kudłaty_87 napisał(a):p.s. Właśnie słucham pana Kaczkowskiego i chcoćby dzieki temu człowiekowi radio to jest najlepsze 
Kaczkowski i jego Minimax - to praktycznie jedyne czego słucham aktulanie w typowych rozgłośniach radiowych. Jeśli już to zdarza mi się słuchać jakiegoś radia internetowego np. Ulicznika.