Forum Rockmetalshop
Najlepsze intro/outro black/death!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Najlepsze intro/outro black/death!! (/thread-najlepsze-intro-outro-black-death)

Strony: 1 2 3 4

- GACEK - 12-24-2004

Esqarial - Gallery
no i niech mi ktoś powie że nie jest fajne Mad heheh

- Hethell - 12-24-2004

Freezing Moon- MayheM-to intro wymiata

- GACEK - 12-24-2004

Smile chodzi ci o początek? bo Freezing Moon to chyba nie intro Smile

- Hethell - 12-24-2004

tak codzi o poczatek Embarrassed

- GACEK - 12-24-2004

taaak pamięta się te czasy Crying or Very Sad aż łezka się w oku kręci jak sobie przypomnę że to była pierwsza pieśń jakiej się uczyłem na gitarę Smile

- Alsvartr - 12-25-2004

Jeśli chodzi o intro to tak jak Cesarzyk:Alsvartr (the Oath) a outro hmmm "Blackcrowned" Marduka Confusedhock:

- milka2 - 12-25-2004

Intro:
Opera IX - Maleventum - "MALEVENTUM"
Cadaveria - The Shadows Madame - "SPELL"

- mistrzuboban - 12-27-2004

Nightal napisał(a):A Cradle of Filth nie leci w radio i TV ? Big Grin

Teraz juz leci, wtedy nie lecialo Smile

- Sputnik - 12-29-2004

IMO najlepsze intro wszechczasow pochodzi z Morthifer - Intercept My Pain. Plytke polecam kazdemu maniakowi brutal death, kapela jest z Bydgoszczy, poszukajcie i piszcie po to demko!

- LCF - 12-29-2004

Zapene jakos mala znana kapelka zrobila najgenialniejsze intro wszechczasow. Puknij sie.

- Sputnik - 12-29-2004

Zalosne jest to ze ktos ocenia to czy kapela gra dobrze czy nie po tym czy jest znana - gratuluje logiki. Dla mnie to jest najgenialniejsze intro a opinie wydawane nie na podstawie muzyki a popularnosci mozna o dupe potluc :? .

- LCF - 12-29-2004

Nie no masz racje- jakas death metalowa chujowizna nagrala lepsze intro niz setki kapel od poczatku istnienia metalu. Rowniez gratuluje logiki.

- Sputnik - 12-30-2004

Stary, twoja ignorancja mnie rozbraja. Po 1. - jest cos takiego jak indywidualnosc gustow, jeden bedzie lubil Manowar, drugi Debodified a trzeci jedno i drugie - ktory ma racje? Zalezy od punktu widzenia, z mojego Morthifer popelnil najlepsze intro w histroii, kropka. Po 2. - poglad jakoby popularnosc zespolu i to czy wydal jedna demowke czy 100.000 plyt swiadczyla o muzyce jest poroniony i pozbawiony krzty mysli. No ale widze ze dla ciebie ilosc = jakosc.

- mistrzuboban - 12-31-2004

LCF napisał(a):Nie no masz racje- jakas death metalowa chujowizna nagrala lepsze intro niz setki kapel od poczatku istnienia metalu. Rowniez gratuluje logiki.

Przeciez ty nawet tego nie slyszales zapewne, ale sąd wydales po tym, ze kapela jest malo znana, zupelnie nieznana lub ze jest z Bydgoszczy. Komus tu brakuje logiki, ale nie Sputnikowi. :?

- Isvind - 01-03-2005

Jedyne co mi teraz przychodzi do głowy to intro Godless North z płyty "Summon The Age of Supremacy", ale zapewne mało kto to słyszał.

PS. Morthifer to niezły zespół koncertowy, intra nie kojarzę jednak, nie słyszałem żadnego nagranego materiału.