-
Slayerd - 10-28-2004
Hagall napisał(a):Wiocha wg.mnie : dzisiejsza muzyka pseudorozrywkowa serwowana w mediach (Kayahy,Steczkowskie,itp.),hip hop (naśladowanie stylu bambusów z USA,czysty bezsens),techno - od niego można zdechnąć,muzyka disco-polo (beztalencia na start) i na koniec "muzyka"chodnikowa - Grzesiuka nie podrobią.
Dobrze gada! Polać mu!
Ja bym jeszcze dodał coś co się nazywa transe (trance?) jakieś takie techno ale jeszcze gorsze.
-
Hagall - 10-28-2004
Trance,dance,kukuryku.

Nie no dość,tego już moje biedne uszy by nie zniosły.
-
psycho - 10-30-2004
Splash napisał na początku forum: "Wiocha ? Sk8y, i twórczość niektórych zespołów." Stary możesz ty mi powiedzieć co to masz do sk8tów, pewnie myślisz że słuchają hip hopu nawalają na siebie kupe żelu i noszą łańcuchy na szyjach które wkręcają im sie we włosy na klacie którą mają dzięki sterydom! I musze ci tu przyznać rację bo właśnie tak wygląda większość dresów którzy mineli się z powołaniem i zamiast kupić sobie nowy dresik adidasa to trafili przez pomyłkę do skateshopu ale jes ta mniejszoś ta prawdziwa mniejszość którą ty obrarzasz pisząc że to wiocha. Ja jestem skatem i słucham metalu, gotiku itp. wię kurwa ty mi tu nie szufladkój!
A tak pozatym dla mnie wiocha to zespół COMBI i MANDARYNA bleeeee totalna rzenada!
-
aXe Rose - 10-30-2004
Cytat:Splash napisał na początku forum: "Wiocha ? Sk8y, i twórczość niektórych zespołów." Stary możesz ty mi powiedzieć co to masz do sk8tów
Widzisz, jak dla mnie jest pewna subtelna różnica między Skate'em a Sk8'em. Już sama pisownia sugeruje, że ten drugi przypadek krąży niebezpiecznie blisko graficiarstwa i podobnych żulerskich zabaw. Gdzieś się już na ten temat rozpisywałem, chyba w temacie o tolerancji... Skate jeździ na desce i to jest jego życie, a sk8 jest właśnie cały wytapetowany napisami "sk8", podczas gdy deskę nosi pod pachą, żeby ludzie myśleli, jaki to on jest hardcore'owiec...
-
Hair of the dog - 10-31-2004
kurwa ludzie...skate i sk8 to 2 rozne rzeczy?jeeezus maria. sk8=skate tylko ze inaczje sie to pisze(bez zensu zreszta)
tu chodz chybai o DRESA i o skate'a (lub skejta,sk8'a....whatever) a nie o skejta(badz sk8) i skate'a... to kurwasz to samo
-
fireball - 11-17-2004
Najwieksza wiocha? Hmmm...moje hometown - Katowice

a tak poza tym:
- 6 dresow w tuningowanym maluchu z wielkimi naklejkami "pioneer" zaslaniajacymi i tak przyciemnione na maxa szyby + "umc umc" z 1kW glosnikow na dachu
- Ich Troje (na szczescie dead ;])
- Iron Maiden (stalo sie tak popularna nazwa na koszulkach "metali" jak "adidas" u dresow)
- moja twarz ;]
no...starczy...
- Arion - 11-17-2004
fireball napisał(a):- Iron Maiden (stalo sie tak popularna nazwa na koszulkach "metali" jak "adidas" u dresow)
No patrz... A ja myślałam, że ocenia się po ich twórczości, a nie po tym ile osób nosi ich koszulki...
-
fireball - 11-17-2004
Szczerze? Nie znosze heavy/speed/power metalu (lekkie to i jakies takie...nijakie), wiec chcialem sie wyzyc

co do tworczosci: nie podoba mi sie za cholere, to raz, a naprawde razi mnie, jak na miescie/w szkole widze co chwile goscia z wielkim "IRON MAIDEN" na koszulce...
-
aXe Rose - 11-17-2004
A z wielkim "Metallica" może być?
-
fireball - 11-17-2004

taaa ;] kolejna "legenda", ktora jak dla mnie nic nie pokazala a stala sie marka...nie kapela, ale marka. Brak mi slow ;/ zastanawia mnie, ilu fanow IM i Metallica mnie ochrzani w najblizszym czasie ;] ale co mi tam ;]
-
Pandora - 11-17-2004
fireball napisał(a):zastanawia mnie, ilu fanow IM i Metallica mnie ochrzani w najblizszym czasie ;] ale co mi tam ;]
A za co cię tu ochrzaniać?! Dobrze gadasz!

Zgadzam się w zupełności.
-
Cranmer - 11-17-2004
fireball napisał(a):- Iron Maiden (stalo sie tak popularna nazwa na koszulkach "metali" jak "adidas" u dresow)
I tu się zgodzę. Pomijając fakt, że Iron'ów nie trawię to prawdą jest, że ich wszędobylstwo na koszulkach w tym kraju jest chore. Chyba jesteśmy jakąś mekką IM w Europie albo i na świecie
fireball napisał(a):- moja twarz ;]
Wierzę na słowo :]
-
Jebus - 11-18-2004
Hehe mam jedno pytanko. Co wy pierdolicie??
Chuj was obchodzi jakie koszulki nosza. Hehe boli was tu poniewaz nie nosza koszulek waszych zespolow. Mysle ze powinnismy sie cieszyc ze coraz wiecej osob slucha takiej muzyki... Wasza tepota mnie dobija. Z jednej strony placzecie ze jest w waszych miastach za duzo dresow, ze sasiedzi zza scian puszczaja wam umcyk umcyk, albo jakis gowniany hip hop, a z drugiej najezdzacie na gosci co sluchaja nawet jak nie waszej muzy to bardzo pokrewnej. Zgroza... Jestescie zalosni. A poza tym piszecie tu o jakichs dziwnych wojnach punki-metale, zatargach z dresami czy skinami a sami nie macie tolerancji dla siebie. Iron Maiden jest legenda i to zywa, i jak wspominaliscie nie sluchacie ich, wiec nie wypowiadajcie sie na temat na ktory macie naprawde znikoma wiedze. Nie wierze zreszta zebyscie przesluchali choc polowe ich utworow.
-
Macias - 11-18-2004
Iron Maiden gosci na koszulkach bo ma wielu fanow i tyle ja mam z3 koszulki z Eddiem. Ponadto zgadzam sie z przedmowca chuj was obchodzi jakie koszulki nosze jak sie nie podoba odwroc wzrok, albo mnie zaczep to skopie ci dupsko
-
Cranmer - 11-18-2004
Jebus napisał(a):[...]Chuj was obchodzi jakie koszulki nosza.
Dyskusja - słowo trudne i skomplikowane. Zerknij do słownika języka polskiego - gdy już poznasz jego znaczenie są szanse na to, że pojmiesz dlaczego o tym rozmawiamy.
Jebus napisał(a):Hehe boli was tu poniewaz nie nosza koszulek waszych zespolow.
Jakoś mi to nie przeszkadza. Za stary jestem aby mnie to bolało

Wyrosłem już z takich chorób wieku dziecięcego.
Jebus napisał(a):[...]a sami nie macie tolerancji dla siebie.
Akurat to, że ktoś nie lubi IM nie świadczy o braku tolerancji. Raczej o innym guście muzycznym. A jakoś nikt nikogo za koszulki IM nie bije. Po raz kolejny odsyłam do słownika języka polskiego. Tym razem właśnie pod hasło tolerancja.
Jebus napisał(a):Iron Maiden jest legenda i to zywa
To że jest legendą determinuje tyle tylko, że wielu o tym zespole słyszało. Częśc powinna szanowac. Ale obowiązku słuchania, lubienia czy zakazu krytykowania nie oznacza.
Jebus napisał(a):[...]nie wypowiadajcie sie na temat...
To już trąci lokalnym despotyzmem. Może oddychania też zabronisz?? A ktoś wcześniej o tolerancji wspominał...
Macias napisał(a):[...] albo mnie zaczep to skopie ci dupsko
A to też wypowiedź w ramach zachaczająca o wspomnianą wyżej tolerancję?? Kurcze... niektóre teksty mnie przerażają... od czasów podstawówki równie twórczych nie słyszałem