-
Tuomasss - 02-24-2005
Nie jest to Cult, ale i tak mi się podoba, jest kilka naprawdę genialnych numerów.
A poza tym to kocham ich ślepo i jestem prawie bezkrytyczny...
-
Pandora - 02-24-2005
Cult...mmmm.....

hock:
-
Icy - 04-15-2005
No, w końcu jest cos dla mnie

Uwielbiam chłopaków z Apo!! Słucham Ich już jakis czas i musze przyznać, że jak dla mnie to najlepszy zespół, a najlepszy Ich album to Reflections! Ten całkiem najnowszy Apocalyptica też jest w porządku, ale za dużo tam wokali. Na 14 utworów (z limitowanej edycji) jest aż 5 songów z wokalami w dodatku dennymi- chodzi mi o Wie Weit oraz How Far. Chłopcy z Apo jednak dają czadu nieziemskiego!
-
Dżemik - 04-15-2005
Icy napisał(a):najlepszy Ich album to Reflections!
Tfu! Bluznisz..
- Anonymous - 04-15-2005
Dżemik napisał(a):Icy napisał(a):najlepszy Ich album to Reflections!
Tfu! Bluznisz.. 
i to jak...
wiadomo że "Cult" jest najlepszym dokonaniem Apocalyptici
-
blondi666 - 04-15-2005
Finowie z Apo są geniuszami wiolonczelii
cudooo żeby tak to zagrać
-
Kamael - 04-16-2005
Słyszałem parę kawałków z tej nowej płyty i mówiąc szczerze nie powaliły mnie na kolana. Nic szczególnego w porównaniu z poprzednimi wydawnictwami zespołu. Apo z wokalami mówię stanowcze nie! ;D
-
Icy - 04-16-2005
Napisałam, że jak dla mnie to najlepszy album

Grrrr.... Ale Wy jesteście! I pewnie juz przestaliście mnie lubić....
-
Tuomasss - 04-16-2005
Sie tam zaraz tak nie denerwuj

Pobędziesz sobei an tym forum troche dłużej i zrozumiesz, że nie warto brać sobie do serca wszystkiego co jesst tu pisane.
A reflections to całkiem dobry album, nie można temu zaprzeczyć.
-
Icy - 04-16-2005
Ja wcale się nie przejmuję

he he!!! Nie martw się, taką osobą jak ja trudno wyprowadzić z równowagi! 8)
-
Dżemik - 04-16-2005
Icy napisał(a):Napisałam, że jak dla mnie to najlepszy album
Grrrr.... Ale Wy jesteście! I pewnie juz przestaliście mnie lubić....
Tak! Tak! Nienawidzimy Cie za to! Bleh! Zla kobieta jestes..
A najnowszy album wcale nie jest taki kiepski jak wszyscy mowia.. Krazek o klase lepszy niz Reflections i Plays Metallica..
In '+' wyrozniaja sie Bittersweet, Life Burns! (mowta co chceta.. Koles z Rasumsa naprawde ladnie skrzeczy na tej plycie), oraz Farewell (chyba najlepsza balladka Apo)
In '-' natomiast 'ukryta piesn' (ta z jakas francuzeczka na wokalu) oraz szybsze, thrashowe kawalki (np. Betrayal/Forgivness)..
-
Tuomasss - 04-16-2005
Dżemik napisał(a):A najnowszy album wcale nie jest taki kiepski jak wszyscy mowia.
Zgadzam się w 100%

To naprawdę dobra płyta.
Dżemik napisał(a):In '-' natomiast (...) oraz szybsze, thrashowe kawalki (np. Betrayal/Forgivness)..
Ej, Dżem nie znasz się

Mnie się podoba, ale to moje prywatne zdanie.
-
Dżemik - 04-16-2005
Tuomasss napisał(a):Dżemik napisał(a):In '-' natomiast (...) oraz szybsze, thrashowe kawalki (np. Betrayal/Forgivness)..
Ej, Dżem nie znasz się
Mnie się podoba, ale to moje prywatne zdanie.
E tam.. Daleko temu utworowi do chociazby takiego Somewhere Around Nothing.. ;]
-
Tuomasss - 04-16-2005
Ano, nie da się ukryć, ale kawałek i tak jest moim skromnym zdaniem interesujący. Szczególnie, że w wkładce jest do tego utworu tekst, który jest dla mnie zagadką. Jak się wsłuchuję w kawałek to czasem mam wrażenie, że coś tam słychać, ale już sam nie wiem czy to jakiś schiz nie jest :?
-
Icy - 04-16-2005
A ja teraz Wam coś powiem! Farewell, Betrayal i Fatal Error to są utwory skomponowane przez mojego ulubieńca i one zawsze będą najlepsze, bo ten koleś jest mistrzem w tym, co robi!!!!
@Dżemik - ja Cię lubię, ale Ty mnie nie denerwuj...