Forum Rockmetalshop
metal instrumentalny tudziez grany na innych instrumentach - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: metal instrumentalny tudziez grany na innych instrumentach (/thread-metal-instrumentalny-tudziez-grany-na-innych-instrumentach)

Strony: 1 2 3 4 5

- Tuomasss - 02-24-2005

Nie jest to Cult, ale i tak mi się podoba, jest kilka naprawdę genialnych numerów.
A poza tym to kocham ich ślepo i jestem prawie bezkrytyczny... Big Grin Rolleyes

- Pandora - 02-24-2005

Cult...mmmm..... Confusedhock:

- Icy - 04-15-2005

No, w końcu jest cos dla mnie Big Grin Uwielbiam chłopaków z Apo!! Słucham Ich już jakis czas i musze przyznać, że jak dla mnie to najlepszy zespół, a najlepszy Ich album to Reflections! Ten całkiem najnowszy Apocalyptica też jest w porządku, ale za dużo tam wokali. Na 14 utworów (z limitowanej edycji) jest aż 5 songów z wokalami w dodatku dennymi- chodzi mi o Wie Weit oraz How Far. Chłopcy z Apo jednak dają czadu nieziemskiego!

- Dżemik - 04-15-2005

Icy napisał(a):najlepszy Ich album to Reflections!

Tfu! Bluznisz.. Tongue

- Anonymous - 04-15-2005

Dżemik napisał(a):
Icy napisał(a):najlepszy Ich album to Reflections!

Tfu! Bluznisz.. Tongue
i to jak...
wiadomo że "Cult" jest najlepszym dokonaniem Apocalyptici

- blondi666 - 04-15-2005

Finowie z Apo są geniuszami wiolonczelii
cudooo żeby tak to zagrać Big Grin

- Kamael - 04-16-2005

Słyszałem parę kawałków z tej nowej płyty i mówiąc szczerze nie powaliły mnie na kolana. Nic szczególnego w porównaniu z poprzednimi wydawnictwami zespołu. Apo z wokalami mówię stanowcze nie! ;D

- Icy - 04-16-2005

Napisałam, że jak dla mnie to najlepszy album Mad Grrrr.... Ale Wy jesteście! I pewnie juz przestaliście mnie lubić....

- Tuomasss - 04-16-2005

Sie tam zaraz tak nie denerwuj Tongue Pobędziesz sobei an tym forum troche dłużej i zrozumiesz, że nie warto brać sobie do serca wszystkiego co jesst tu pisane.

A reflections to całkiem dobry album, nie można temu zaprzeczyć.

- Icy - 04-16-2005

Ja wcale się nie przejmuję Big Grin he he!!! Nie martw się, taką osobą jak ja trudno wyprowadzić z równowagi! 8)

- Dżemik - 04-16-2005

Icy napisał(a):Napisałam, że jak dla mnie to najlepszy album Mad Grrrr.... Ale Wy jesteście! I pewnie juz przestaliście mnie lubić....

Tak! Tak! Nienawidzimy Cie za to! Bleh! Zla kobieta jestes.. Smile Tongue

A najnowszy album wcale nie jest taki kiepski jak wszyscy mowia.. Krazek o klase lepszy niz Reflections i Plays Metallica..
In '+' wyrozniaja sie Bittersweet, Life Burns! (mowta co chceta.. Koles z Rasumsa naprawde ladnie skrzeczy na tej plycie), oraz Farewell (chyba najlepsza balladka Apo)
In '-' natomiast 'ukryta piesn' (ta z jakas francuzeczka na wokalu) oraz szybsze, thrashowe kawalki (np. Betrayal/Forgivness)..

- Tuomasss - 04-16-2005

Dżemik napisał(a):A najnowszy album wcale nie jest taki kiepski jak wszyscy mowia.
Zgadzam się w 100% Tongue To naprawdę dobra płyta.

Dżemik napisał(a):In '-' natomiast (...) oraz szybsze, thrashowe kawalki (np. Betrayal/Forgivness)..

Ej, Dżem nie znasz się Big Grin Tongue Mnie się podoba, ale to moje prywatne zdanie.

- Dżemik - 04-16-2005

Tuomasss napisał(a):
Dżemik napisał(a):In '-' natomiast (...) oraz szybsze, thrashowe kawalki (np. Betrayal/Forgivness)..

Ej, Dżem nie znasz się Big Grin Tongue Mnie się podoba, ale to moje prywatne zdanie.

E tam.. Daleko temu utworowi do chociazby takiego Somewhere Around Nothing.. ;]

- Tuomasss - 04-16-2005

Ano, nie da się ukryć, ale kawałek i tak jest moim skromnym zdaniem interesujący. Szczególnie, że w wkładce jest do tego utworu tekst, który jest dla mnie zagadką. Jak się wsłuchuję w kawałek to czasem mam wrażenie, że coś tam słychać, ale już sam nie wiem czy to jakiś schiz nie jest :?

- Icy - 04-16-2005

A ja teraz Wam coś powiem! Farewell, Betrayal i Fatal Error to są utwory skomponowane przez mojego ulubieńca i one zawsze będą najlepsze, bo ten koleś jest mistrzem w tym, co robi!!!! Big Grin

@Dżemik - ja Cię lubię, ale Ty mnie nie denerwuj... Big Grin