-
metallgirl - 11-28-2004
nom...sa super...ale teraz zrobili sie zbytnio komercyjni...popatrz na oficjalnej ich stronie,ze mozna kipic juz bombki z meta,i spioszki dla niemowlat,i jakies tanie show,typu mtv metallica icon...
-
aXe Rose - 11-28-2004
metallgirl napisał(a):nom...sa super...ale teraz zrobili sie zbytnio komercyjni...popatrz na oficjalnej ich stronie,ze mozna kipic juz bombki z meta,i spioszki dla niemowlat,i jakies tanie show,typu mtv metallica icon...
No fakt... mój kumpel był na koncercie w Chorzowie, to wcisnęli mu tam taki czarny rękaw z wyszytym białym napisem MetallicA za... 90 zł czy coś koło tego !! A wygląda to jak zwykła skarpeta-podkolanówka z obciętą częścią na stopę i amatorskim haftem. Sam mógłbym zrobić coś takiego za darmo... To już lepiej by chłopak za 1/3 tej ceny kupił porządną pieszczochę...
Jak widać, bycie najpopularniejszym zespołem metalowym na świecie cholernie uderza do głowy... Najbardziej uderzyło chyba Larsowi.
-
metallgirl - 11-28-2004
No fakt... mój kumpel był na koncercie w Chorzowie, to wcisnęli mu tam taki czarny rękaw z wyszytym białym napisem MetallicA za... 90 zł czy coś koło tego !! A wygląda to jak zwykła skarpeta-podkolanówka z obciętą częścią na stopę i amatorskim haftem. Sam mógłbym zrobić coś takiego za darmo... To już lepiej by chłopak za 1/3 tej ceny kupił porządną pieszczochę...
Jak widać, bycie najpopularniejszym zespołem metalowym na świecie cholernie uderza do głowy... Najbardziej uderzyło chyba Larsowi.[/quote]
A jak...kurdupel pewnie nie wie jak sie cieszyc...widzialam bardzo naturalne zdjecie w necie jak stoi dave i lars razem usmiechnieci,zdjecie terazniejsze,bo lars jest stary i ma krotkie jany blond[pewnie przefarbowane] wlosy...ale coz pewnie robia to,zeby sie utrzymac w bisnesie i show-bisnesie...trudno sie mowi,widac pieniadze=niebezpieczna zabawka...dla niektorych ludzi...
-
Aeroth - 11-29-2004
metallgirl napisał(a):mi nie przeszkadza,kto jakich zespolow slucha...
a w innym topicu jedziesz po fanach Linkin Park, Avril etc. coś mnie ominęło?
-
varduum - 12-06-2004
Opeth - The Twilight Is My Robe
Opeth - Black Rose Immortal
Green Carnation - My Dark Reflections Of Life & Death
Green Carnation - Under Eternal Stars
Bathory - Shores In Flames
Bathory - One Road To Asa Bay
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond
Sacrifice - Truth (After The Rain)
gannon napisał(a):Green Carnation - "Light of Day, Day of Darkness" (uwagaaaa : ..... 60:06
)
taaa, albo Edge Of Sanity - Crimson (40:00)
- Anonymous - 12-30-2004
Iowa
-
Balthor - 12-30-2004
Opeth "Black Rose Immortal"
Slipknot "Iowa"
-
=Sat= - 01-02-2005
BURZUM - TOMHET, DET SOM ENGANG VAR.
-
Alsvartr - 01-06-2005
Ostatnio spodobało mi się Und Ich Sah Sonn Nimmer Heben-pana Kanwulfa, chociaż kompozycje Burzum też są bardzo dobre (te dłuższe Det Som Engang Var czy Jesus Dod)
-
tix - 01-06-2005
ludki, en gang sie pisze i to ejscze a z kropeczka na gorze! ;\
-
Alsvartr - 01-07-2005
Zależy co jeśli chodzi o tytuł płyty to razem ale tytuł kawałka osobno
-
Rumian - 01-08-2005
moje:
Iron Maiden - Signs Of The Cross
Metallica - One
Stratovarius - Destiny
-
varduum - 01-09-2005
ARCHIVE - AGAIN
-
Altharis - 01-11-2005
Blind Guardian - "And Then There Was Silece"
-
Kamael - 01-25-2005
Lista dodatkowa:
Tool - Third Eye (13:47)
Tool - Eulogy (8:29)
To skutek dopadnięcia po długim czasie płyty "Aenima".
A Perfect Circle - The Package (7:40)
The Mars Volta - Cicatriz (12:29)
Porcupine Tree - Russia On Ice (13:03) - miód

Anathema - Restless Oblivion (8:03)
Anathema - Shroud Of Frost (7:31)
Anathema - A Dying Wish (8:11)
Anathema - Temporary Peace (18:26) - muzyka w dwóch częściach + szum morza