-
Pandora - 01-03-2005
Też bym chciała, żeby przyjechali...heh... pomarzyć zawsze można
-
TisH - 01-04-2005
A wlasciwie dlaczego mozemy tylko pomarzyc? W koncu BG maja w Polsce swoich fanow, ktos wydaje tu ich plyty, wiec czemu by nie zorganizowac koncertu?
-
Katiria - 01-07-2005
Jakto czemu??
Bo organizatorzy to patałachy i kasy nie mają by w ogóle się za coś takiego brać...

a sam zespół musi mieć przecież jakiś zysk z koncertu...Poza tym jak wyskoczą nam z cenami biletów to chyba zżółkniemy..
-
TisH - 01-07-2005
Pewnie i tak wyszloby taniej niz wypad na koncert do Czech albo Niemiec :?
A co do organizatorow, to rzeczywiscie patalachy idace na latwizne. Ciagle te same kapele zapraszaja

I wlasnie dlatego nie pojde na Ironow. Humpf!
-
Katiria - 01-18-2005
A ja pójdę!!
Wracając do tematu...cóż...za granicę na koncert Blindów to bym raczej nie pojechała...ale...jeśliby byli w u nas...to na sam koniej kraju bym pojechała!!!
Ale oczywiście tak nie będzie bo przecież nie ma szans by tu przyjechali...chlip...GRRRR!!!!
- Anonymous - 01-19-2005
Katiria napisał(a):Wracając do tematu...cóż...za granicę na koncert Blindów to bym raczej nie pojechała...ale...jeśliby byli w u nas...to na sam koniej kraju bym pojechała!!!
Ale oczywiście tak nie będzie bo przecież nie ma szans by tu przyjechali...chlip...GRRRR!!!!

tak jak wielki ManOwaR
-
KelThuz - 01-20-2005
Katiria napisał(a):A ja pójdę!!
Wracając do tematu...cóż...za granicę na koncert Blindów to bym raczej nie pojechała...ale...jeśliby byli w u nas...to na sam koniej kraju bym pojechała!!!

akurat jezdzenie zorganizowanymi grupami na koncerty do Czech czy Słowacji, to normalny, logiczny i dziejowo usankcjonowany proceder, który należy wspierać i czynnie uczestniczyć!
Kto był na organizowanym przez ManowaR Mountains wyjeździe na koncert Blindów w Czechach 22 sierpnia 2003, ten wie, o czym mówię! Tak samo nasz wyjazd na ManowaR do Ostravy 3 listopada 2002 był kultem. Teraz robimy to samo, zgłaszać się! Sformujemy potężne hufce i dokonamy szturmu na pepiczków, pokazując, kto bardziej zasługuje na koncert Królów! I znowu Eric Adams zwróci się do nas bezpośrednio "You all came from Poland?" i znowu puści łgarstwo "WE WILL PLAY IN POLAND NEXT YEAR!"...
- Anonymous - 01-20-2005
A ManOwaR mógłby odpuścić sobie kolejnych koncertów w Niemczech, przebyć kilkadziesiąt kilomertów więcej i zagrać w Polsce
-
boczex - 01-31-2005
Jeden z moich ulubionych zespolow wiele Zajeb... Hitow i mam nadzieje ze jeszcze drugie tyle przed nimi

-
qba32167 - 01-31-2005
Blind Guardian jest świetny nie da się ukryć...
Nie słuchałem go ostatnio z 2 tygodnie (ferie, wyjazdy i te sprawy) i jak wróciłem do domu i zapuściłem sobie Imaginations from the other side i Nightfall in Middle Earth to aż się łezka w oku kręci jak ja kocham ten zespół i nie wytrzymam bez dłużej niż te przeklęte dwa tygodnie

nawet teraz siedząc na forum słucham mojego BG

szczególnie polecam piosenki Mirror Mirror i Noldor z płyty Nightfall in Middle Earth zobaczcie a niepożałujecie
-
Katiria - 02-01-2005
qba32167 napisał(a):Blind Guardian jest świetny nie da się ukryć...
Nie słuchałem go ostatnio z 2 tygodnie (ferie, wyjazdy i te sprawy) i jak wróciłem do domu i zapuściłem sobie Imaginations from the other side i Nightfall in Middle Earth to aż się łezka w oku kręci jak ja kocham ten zespół i nie wytrzymam bez dłużej niż te przeklęte dwa tygodnie
nawet teraz siedząc na forum słucham mojego BG
szczególnie polecam piosenki Mirror Mirror i Noldor z płyty Nightfall in Middle Earth zobaczcie a niepożałujecie 
Dobrze prawisz Bracie!!!
-
qba32167 - 02-01-2005
Bracie ??!!
Przypomina mi to forum dla satanistów

wiesz o czym ja mówię

tylko zapomniałaś dodać przed Bratem "Mroczny" lol
BG jest świetny wiem
Pozdrawiam al pipol na dis forum
-
KelThuz - 02-01-2005
akurat Mirror Mirror to maksymalna wiocha z Czarnego Lasu...
-
Slayerd - 02-01-2005
KelThuz napisał(a):akurat Mirror Mirror to maksymalna wiocha z Czarnego Lasu...
O znawca się znalazł... Jak miło...
-
Katiria - 02-01-2005
KelThuz napisał(a):akurat Mirror Mirror to maksymalna wiocha z Czarnego Lasu...
Taa?? A spróbuj to zaśpiewać jak takiś mądry
Mnie się Mirror Mirror cholernie podoba*^^* zresztą kwestia gustu...