Forum Rockmetalshop
American idiot - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: American idiot (/thread-american-idiot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- Anarchaman - 01-12-2005

green day wymiata i tyle.

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-23-2005

Green Day To Jeden Moim Skromnym Zdaniem Z Najlepszych Zespolow Neo Punkowych ... Ich Nowa Plytka Jest Cool ... Moze Nie Powala Ale Milo Sie Jej Slucha ...

Co Do LCF - Wez Stary Wyluzuj ... To Co napisales O Metallice To Stary Krew Zalewa ... Porownujac Linkin Park ... Jakis Boys Band Z Prowincji ... Do Jednego Z Najlepszych Rockowych Zespolow ... Prosisz Sie Zeby Cie Ktos Zbombardowal ... Serio ... Zrob Nam Przyjemnosc I Walnij Sobie Baranka W Sciane Z Rozbiegu Z Przytupem ... Moze Ci Sie Poprawi To Co Masz Poprzewracane ...

ZOMO

- metalfan - 01-25-2005

american idiot wiadomo że chodzi o Busha, a ja go osobiście nienawidze!!! Laughing

- XdkyX - 01-25-2005

jak juz wchodzimy w tematy anty-bushowskie to niezla plyta tez jest "War on errorism" NoFX i "Fuck World Trade" Leftover Crack

- \\\ AlucarD /// - 01-25-2005

XdkyX napisał(a):jak juz wchodzimy w tematy anty-bushowskie to niezla plyta tez jest "War on errorism" NoFX i "Fuck World Trade" Leftover Crack

Hmmm ... Leftover Crack ... Co To Za Zespol ?? Jaka Gra Muzyke ??

- XdkyX - 01-25-2005

\\\ AlucarD /// napisał(a):
XdkyX napisał(a):jak juz wchodzimy w tematy anty-bushowskie to niezla plyta tez jest "War on errorism" NoFX i "Fuck World Trade" Leftover Crack

Hmmm ... Leftover Crack ... Co To Za Zespol ?? Jaka Gra Muzyke ??

Punk pomieszany z folkiem i lekkim ska....mozna posluchac

- Pete_Doherty_89 - 01-27-2005

Green Day jest okej!! Basket Case to ich najlepsza piosenka

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-27-2005

Ja Tam Ich Namietnie Nie Slucham Ale Chlopaki Fajno Graja Big Grin

- Billy_Joe - 02-11-2005

Nie lubie brudu więc słucham najwięcej green daya

- gabrysia - 02-11-2005

Billy_Joe napisał(a):Nie lubie brudu więc słucham najwięcej green daya
Jakiego brudu Question

- Emma - 02-11-2005

gabrysia napisał(a):
Billy_Joe napisał(a):Nie lubie brudu więc słucham najwięcej green daya
Jakiego brudu Question
billy nie lubi niczego co jest stare .. hmm wiesz jak sie wazysz sluchac naszego polskiego punku to jestes brudas :p ojoj Tongue

- gabrysia - 02-12-2005

Ohm, jasne Wink Ale nawet nie słuchając polskiego punku zostałam nazwana brudasem :? Za naszywki i .... "dziwny" wygląd Evil or Very Mad Przeca ja normalnie wyglądam Big Grin

- Billy_Joe - 02-12-2005

Mnie za ubieranie sie na czarno w kosuzlki z bad religion i green day jestem w klasie postrzezony za odmieńca.

Głupie skejciki powybijam ich wszystkich

- Emma - 02-12-2005

moj drogi jako wierny fan green daya powinienes wiedzec ze go w wiekszosci kraji poza Polska wlasnei takie skejciki sluchaja ;P
ja mam wielu kumpli ktorzy wygladaja jak sk8 a w glosnikach ostra muzyka Smile

Hmm - \\\ AlucarD /// - 02-12-2005

Ja Jeszcze Nie Widzialem Skejta Co By Sluchal Ostrej Muzy ...

A Wracajac Do tematu ... Przeluchalem kilka Razy Plytke Green dya Juz ... Monotonna Troche ... Ale moim Skoromnym Zdaniem Mozna Posluchac ... Zalezy Od Gustu ... Ja Wole Cos Brudnego ( Ramones ) Albo Cos Melodyjnego ( BR )