-
nowy - 04-13-2005
mnie wkurzaja te techno wstawki.... co to ma ku* byc
na archytype moze nie ma duzo a la tej plycie cloning techno to jest straszneeee
ale jak ktos lubi to lubi
-
Choronzon - 04-13-2005
Fear Factory to dla mnie :Obsolete ,Demanufacture i Concrete 8)
Concteto , 0-0 ,Timelessness , Self immolation to są dopiero hiciory
reszta płyt do mnie nie trafia , za dużo techniawki , i ogolnie już jakoś słabiej grają
-
Hair of the dog - 04-17-2005
"za duzo techniawki" .... nie ma to jak profesjonalne okreslenie gatunku...
-
RagnaRock - 08-17-2005
jest wiele innych ciekawszych zespolów... z nudów mogę przesłuchać
-
fetus - 08-20-2005
dosłownie, bardziej konseratywni nie nawidzą ogólnie elektroniki i wstawek z motywami dance czy techno, szacunek i pełne zrozumienie, kreator to to nie jest. FF jest świeżym pierdnieciem w szerokim gatunku takie dzieła jak własnie DEMANUFACTURE czy OBSOLETE pokazują w jaką stronę powinien rozwiajć się metal. POKREWNI im STATIC-X w MACHINE udawadniają skąd czerpali wzorce, widać że FF staje sie źródłem i inspiracją dla innych.
Fundament z nadzieją na dalszą progresywną twórczość.
-
gRuchot - 08-20-2005
ja pierwszy raz usłyszałem FF jako coś koło 8-letni gnojek przy okazji grania w Carmageddon

Na soundtracku do gry były ze 3 utwory... chyba z Demanufacture (moge sie mylić) Mimo braku wokalu na soundtracku, co nawet jest ciekawą odmianą, już wtedy mi się spodobali, szczególnie gdy polowałem na pieszych jeżdżąc po krawężnikach

[edit] btw - po szybkim sprawdzeniu na necie - gra jest już abandonware

a ja za pol roku sobie prawko robie
-
Dani_COF - 08-20-2005
to nie gotyk... tylo nudne amerykanskie smuty...
-
gRuchot - 08-20-2005
LOL :!:

prędzej byś znalazł gotyk u Celine Dion niż w FF. A ten temat jest tutaj, bo oni grają coś w stylu INTUSTRIAL metal
-
fetus - 08-20-2005
dosłownie FF z gothem nie mają nic wspólnego nwet w 1 promilu swej działalności - choć Live Kirstine kiedyś chodziła z vocalem FF. może dlatego??
-
hier_kommt_die_sonne - 08-20-2005
Fetus,daj sobie wi8ekszy avatar, bo za cholere nie moge zobaczyć co na nim jest.
A FF lubię
-
Dementor - 09-03-2005
Wprawdzie....często zbyt monotonne,zbyt "elektroniczne"(a czasami za mało

) ale....jeden z moich ULUBIONYCH zespołów...
-
wilk_fenriz - 09-03-2005
niezły zespół- podobał mi sie ich soundtrack do "piły"
-
Przemek87 - 02-12-2006
Automat perkusyjny.....AA Fuuujjj !!!!
-
drwal666 - 04-11-2006
wilk_fenriz napisał(a):niezły zespół- podobał mi sie ich soundtrack do "piły"
oni chyba tylko jedna piosenke do OST piły dali, nawet nagrali videoklip do niej.
-
MaFFej - 04-12-2006
No utwór przyjemny ale nie ma co się rozpuszczać. Dla mnie FF to zespół ogólnie strasznie przynudzający i monotonny. Mogę co najwyżej posłuchać te bardziej metalowe numery bez elektronicznych wstawek. Nie przecze, że mam duży sentyment do (oklepanego

) numeru jakim jest "Replica".