-
Wars - 02-10-2006
^ Mnie bardziej śmieszą proporcje jego ciała- nieproporcjonalnie duża głowa i wyjątkowo mały tułów, a fryz jeszcze to potęguje ;)
-
Ryhtyk - 02-10-2006
Drugi "gitarzysta" jest lepszy,te wiosło chyba jest większe od niego XD
-
Beast King - 02-11-2006
Najlepsza jest pekrusistka
-
MaFFej - 02-11-2006
chyba... "Fallen Babies"... albo "Kinder(of)Metal".
-
Rumian - 02-11-2006
Ryhtyk napisał(a):Drugi "gitarzysta" jest lepszy,te wiosło chyba jest większe od niego XD
nie inaczej - ten koles rozwala na lopatki
-
SuicideKaiten - 02-11-2006
Mają nawet relację z koncertu w swoim gimnazjum, no, no...
-
Angel of death - 02-11-2006
najlepszy jest WIATROK
-
The Stig - 02-12-2006
a zobaczycie co to bedzie jak chłopaki dorosną

The Darkness to bedzie pikuś
-
SuicideKaiten - 02-12-2006
The Stig napisał(a):a zobaczycie co to bedzie jak chłopaki dorosną
Zaczną przypominać ciebie, I guess. Albo nie, niektórzy chociaż mieli na tyle jaj żeby zapuścić włosy, więc będą wyglądać lepiej (chociaż fakt że oni też wyglądają jakby można ich było złamać na kolanie).
-
The Stig - 02-12-2006
hmmm... teoria stosunku jaj do długosci włosów. Nie powiem ze ciekawą masz wizje. Inetersujące jest to jak beda postrzegane dziewczyny z długimi włosami... ekhm - ja juz nic nie mówie. jesli was to interesuje to kierujcie swa ciekawosc do autora tej teorii. ja na jej temat nic nie wiem.
-
SuicideKaiten - 02-12-2006
The Stig napisał(a):ja juz nic nie mówie.
Okaż się chociaż słowny.
-
statekx - 02-13-2006
O_kurwa!!!dobre, dobre. Zawladneli mna, kocham ich kurwa.
-
Ambivalent - 02-13-2006
R
O
T
F
L
-
metallgirl - 02-15-2006
kiedys ktos madry powiedzial (

) Szatan jest w tv...NIE! szatan jest w nich...oni sa najprawdziwszym szatanem...poprostu ZLO,ZLO i jeszcze raz ZLO
-
Blood - 02-16-2006
Cytat: Kolejna przerwa na strojenie gitar i zaczelismy jechac dalej: Whisky (Dzem), Paranoid (Black Sabbath), Star Wars: Imperial March (
), Blood Brother (Papa Roach), Suicided (Fallen Angels), Dzdzownica (Fallen Angels), a na bis znowu Breaking The Law (Judas Priest).
Brother
S