Forum Rockmetalshop
Dziejowe myśli - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Dziejowe myśli (/thread-dziejowe-my%C5%9Bli)

Strony: 1 2 3

- Dementor - 10-25-2004

z jakiegos filmu (chyba wehikul czasu Smile ) : "kazdy ma swoj wehikul czasu,w przeszlosc podrozujemy wspomnieniami,w przyszlosc marzeniami"
bardzo pikny (moim zdaniem)cyCacik

- fireball - 11-18-2004

Zeby nie bylo tylu madrych sentencji zacytuje fragment piosenki Vader:

"SMASH THE FACE OF GOD!!!"

powyzsze zdanie podkresla, ze podmiot liryczny utworu jest ateista, prawdopodobnie zywi gleboka uraze do kleru, lub wiary samej w sobie. Z drugiej jednak strony dostrzega "face of god", ktora chce "smash" - zdaje sobie sprawe z fizycznej postaci adresata lirycznego, jednoczesnie kierujac apel do sluchacza, by dolaczyl sie do wyznawanej przez niego filozofii.

;] mam nadzieje, ze juz wszyscy sa przekonani co do slusznosci umieszczania tego textu tutaj? :>

- Dementor - 11-19-2004

jakbym slyszal swoją polonistkę.......... Big Grin

- Valhalla - 11-19-2004

"Mężczyzna długo pozostaje pod wrażeniem jakie zrobił na kobiecie" A to Tuwim Wink i chyba niestety prawdziwe Big Grin

- -Rene- - 03-12-2007

Cytat:Każdy dzień jest niepowtarzalny jak wzorek na płatkach Cini Minis
[Obrazek: 18132.jpg]

- karakas - 05-07-2007

Rosyjskie powiedzenie mówi, że jeżeli budzisz się w poniedziałek i nie napierdala Cię głowa, to najwyraźniej jest środa

- Jałokim - 05-07-2007

ja mam takie powiedzonka i to wiele. Na chwile obecna przychodzą mi moje dwa ulubione:

1) /zdaje sobie sprawę z tego że jestem chujem, ale życie bez chuja byłoby smutne./

2) Jałokimowa teoria względnosci: /To wszyscy są pierdolnięci, a tylko ja jestem normalny/

- sylvicious - 05-07-2007

Z liceum:

"Cukry to glukoza, fruktoza i ... yyy ... mendoza"

- karakas - 05-07-2007

Jałokim napisał(a):1) /zdaje sobie sprawę z tego że jestem chujem, ale życie bez chuja byłoby smutne./
Life is like a dick, when it gets hard, just fuck it
jakoś mi się skojarzyło

- Jałokim - 05-07-2007

karakas napisał(a):
Jałokim napisał(a):1) /zdaje sobie sprawę z tego że jestem chujem, ale życie bez chuja byłoby smutne./
Life is like a dick, when it gets hard, just fuck it
jakoś mi się skojarzyło
dobre Smile Przypuszczam, że sądzisz iż sie tym inspirowałem, ale nie wiem nawet z czego to

- Sobota - 05-07-2007

Kto pod kim dołki kopie temu pan bóg daje a kto rano wstaje ten sam w nie wpada ... o !

- Sacred - 05-07-2007

gdyby kózka kwiecień plecień to by ślimak chuj ci w dupe

- Książę - 05-07-2007

<w kolejce na koncert>
-czuję się jak chuj. Pół godziny stania dla pięciu sekund przyjemności

- Valhalla - 05-07-2007

nie wiesz co mowic, mow niewyraznie ;]

- karakas - 05-07-2007

Jałokim napisał(a):dobre Smile Przypuszczam, że sądzisz iż sie tym inspirowałem
Ależ skąd mój drogi, tak mi tylko myśli przeskakują z jednego zdania na drugie, zasłyszanego gdzieś w tramwaju ( dla sacreda powiedzmy, że w kiblu, niech mnie chłopak po poniża łał)