Forum Rockmetalshop
"Srpska Krv - A Tribute To Serbian Warriors" - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: "Srpska Krv - A Tribute To Serbian Warriors" (/thread-srpska-krv-a-tribute-to-serbian-warriors)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- GACEK - 01-20-2005

jeden z was? Confusedhock: ty jałokim gdzie tam widzisz demona? Tongue heheh ty lepiej kożystaj z pogody zambrowskiej(śniegu)i swoją pogańską klatą odśnieżaj drogi 8)

- aXe Rose - 01-20-2005

A pogańskimi rękami pompuj rower dla Szatana Big Grin

- KelThuz - 01-20-2005

Jałokim napisał(a):Co do muzy - gówno prawda.
Do tworzenia muzy nei trzeba wcale ani talentu, ani umiejętności (czego przykładem jest Warraha)

przeciez ty bredzisz, masz goraczke, dziecko.
skoro jestes pewny swych racji, na jutro chce widziec kawalek neopoganski o tytule "Niechaj powrócą Bogowie", z tym wersem w refrenie, i konceptem opartym na tymże tytule. Muzycznie ma być to neofolk/ambient, jakościowo ma dorównywać Warrasze. Do dzieła, marsz! A jak nie , to na drzewo!

- GACEK - 01-20-2005

KelThuz napisał(a):na jutro chce widziec kawalek neopoganski o tytule "Niechaj powrócą Bogowie", z tym wersem w refrenie, i konceptem opartym na tymże tytule.

a co ty też tworzysz swoje hity w jeden dzień? hahahaha a może kożystasz z jakiegoś "Deluxe Pagan Maker-a 2.43"?

- KelThuz - 01-20-2005

GACEK napisał(a):a co ty też tworzysz swoje hity w jeden dzień? hahahaha a może kożystasz z jakiegoś "Deluxe Pagan Maker-a 2.43"?

wymyslenie kawalka, to 5 minut, z tekstem - 10.
zrobienie poteznej, symfonicznej aranzacji na 64 sciezki, to juz od 2 godzin do kilku dni, jeden z moich najlepszych instrumentalnych eposow robilem przez caly dzien od rana do wieczora, wyszedl poteznie, niczym soundtrack z Conana. Jak sie gosc postara, i sprezy, to da rade zrobic kawalek w jeden dzien, z wokalem. Czekam.

- Jałokim - 01-20-2005

KelThuz --> tak... jestem w 100% pewny swych racji i dla tego nie zabiore się za muzę, a to przez wzgląd na to że pomimo że nie trzeba umiejętności, to jednak trza mieć siakieś chęci (jak juz cześniej zaznaczyłem), a ja takowych nie mam. Gdybyś wiec uważniej czytał to nie wyskoczyłbyś z tym na ponadludzkie siły 'zadaniem'. Fajnie zę ty posiadasz te chęci bo to daje wielu ludziom powody do brechtów i mam nadzieje żę nawet jeśli przejrzysz w końcu na oczy, wyjdziesz z tego matriksa i zobaczysz zę nikt nie bierze twoich popierdów na poważnie, to nadal będziesz to tworzył, bo kocham twoje kawałki :* 'Wnukowie Daźboga' robia niemała furrorę w Zambrowie za moją sprawą :]
Lechu... kocham cię, kotku :* dzieki za namiar na Pagan Glory :*

Jak dotąd myślałem ze spoko typ z ciebie. Dopunki nie zobaczyłem tych postów i nie dowiedziałem się, że ty nie tylko wierzysz w te brednie (to by jeszce przeszło), ale ty też wierzysz w swoje wręcz Perunowi porównywalne boskie moce.

Mądrzej by było jakbys sie w ŁarKrafta bałdełej zaangarzował panie nekromanta :]

- Anonymous - 01-20-2005

Jałokim napisał(a):DeMoN --> Jeden z was ma nawet opalenizne po staniku

seksi ;*
ej, wpisałem w google i mi znalazło jakichś debili i dałem link dla szydery (nawet nie wiem kim oni są)
mnie tam przecież nie ma

- LCF - 01-20-2005

KelThuz napisał(a):wymyslenie kawalka, to 5 minut, z tekstem - 10.

Widac, a przede wszystkim slychac to bardzo dobrze w twoich "kawalkach" (nie wiem czy to "cos" co wykonuje mozna tak nazwac, ale niech juz bedzie).
A skoro o Warcrafcie mowa, czemu nie masz nika Kelthuzad? Bales sie ze beda na ciebie wolac "zad"? Big Grin

- Jałokim - 01-21-2005

DeMoN(o) ---> sorka. w rakim zrazie zwracam Honor o Mroku Wcielony :*

o Panie...! Co ja tak ze temy całusami się rozpędził...? Ze wszystkiemi bym się jeno lizał...
Gacuś, Kotku... Musisz mnie częściej dopieszczać

- GACEK - 01-21-2005

Jałokim napisał(a):Gacuś, Kotku... Musisz mnie częściej dopieszczać

Daruj sobie gejku...

- KelThuz - 01-23-2005

Jałokim napisał(a):mam nadzieje żę nawet jeśli przejrzysz w końcu na oczy, wyjdziesz z tego matriksa i zobaczysz zę nikt nie bierze twoich popierdów na poważnie

jeszcze nikt, kto posiada całą płytę "...Z Ziemi Żelaza" czy nawet debiut "Nadchodzi Lechitów Czas..." nie narzeka, wręcz przeciwnie.
Myślisz, dziecko, że gdyby było inaczej, zostałbym zaproszony do udziału w Srpska Krv?

LCF napisał(a):Widac, a przede wszystkim slychac to bardzo dobrze w twoich "kawalkach" (nie wiem czy to "cos" co wykonuje mozna tak nazwac, ale niech juz bedzie).

posiadam muzykalnosc totalna, wiec dla mnie skomponowanie utworu symfonicznego nie wymaga nawet pomocy instrumentu, wszystko powstaje w glowie, pozniej jest mozolna i zmudna praca zapisania nutami 64 sciezek sekwencera. a to dopiero polowa roboty, bo nagrywanie wokali, to dopiero niemilosierne zadanie na sily jednego czlowieka.

Cytat:A skoro o Warcrafcie mowa, czemu nie masz nika Kelthuzad? Bales sie ze beda na ciebie wolac "zad"? Big Grin

nie gralem nigdy w warcrafta, imię Kel`Thuz pochodzi z mroków mitycznej Ziemi Żelaza, Krainy Umarłych, ulokowanej w mojej ojczyźnie, Białej Chorwacji, gdzie pedałów zabijano a ich głowy odsyłano do rzymu. ZWYGDA!

ZOMO

- Jałokim - 01-23-2005

KelThuz napisał(a):
Jałokim napisał(a):mam nadzieje żę nawet jeśli przejrzysz w końcu na oczy, wyjdziesz z tego matriksa i zobaczysz zę nikt nie bierze twoich popierdów na poważnie

jeszcze nikt, kto posiada całą płytę "...Z Ziemi Żelaza" czy nawet debiut "Nadchodzi Lechitów Czas..." nie narzeka, wręcz przeciwnie.
Myślisz, dziecko, że gdyby było inaczej, zostałbym zaproszony do udziału w Srpska Krv?

Nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem "...Z Ziemi Żelaza", ale ciesze się widokiem "Nadchodzi Lechitów Czas..." w mojej kolekcji i pomimo że są tak boskie jak piszesz to nie sądzę by to że zostałeś zaproszony do udziału w <czymś tam> świadczyło o tym że są brane na poważnie...

- KelThuz - 01-23-2005

Jałokim napisał(a):Nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem "...Z Ziemi Żelaza", ale ciesze się widokiem "Nadchodzi Lechitów Czas..." w mojej kolekcji

chuja tam, to jakas piracka kompilacja, a nie prawdziwe "Nachodzi Lechitów Czas...", tak wiec nie podniecaj sie. Ja dobrze wiem, komu wysylalem oryginaly.

Cytat: i pomimo że są tak boskie jak piszesz to nie sądzę by to że zostałeś zaproszony do udziału w <czymś tam> świadczyło o tym że są brane na poważnie...

www.beastofprey.glt.pl wg ciebie jest niepowazna firma? Pro Patria Rec. jest wg ciebie niepowazna wytwornia? Nędzna miernoto, co jeszcze ciekawego powiesz?

- LCF - 01-23-2005

Ja moge powiedziec ze ty jestem miernym pomiotem Big Grin
Jesli beast of prey zaprosilo ciebie (co dla mnie jest absurdem albo jakims kiepskim zartem) to tylko swiadczy o poziomie tej "wytworni".

- GACEK - 01-23-2005

KelThuz napisał(a):chuja tam, to jakas piracka kompilacja, a nie prawdziwe "Nachodzi Lechitów Czas...", tak wiec nie podniecaj sie. Ja dobrze wiem, komu wysylalem oryginaly.

KelThuz.. przecież on mógł kupić ją gdzie indziej a nie u ciebie. Może komuś nie pasowała ta płytka i chciał ja opchnąć Smile