-
Alsvartr - 01-15-2005
Ale
Growlingu
????Tu widzę tylko dwie możliwości:albo napisałaś to po winie, albo nie wiesz co to jest growling :?
-
Tuomasss - 01-15-2005
Słucham, słucham i nie słyszę... Gdzie jest ten growling??? Alexi skrzeczy i to skrzeczy naprawdę przyjemnie.
Uwielbiam Dzieciaków, no i podobnie jak Allu kocham fińskie kapele, finlandię kocham i w ogóle północ uwielbiam (szkoda, że jeszcze nie miałem okazji tam pojechać

)więc nawet nie będę udawał, że w tej materii mogę być obiektywn

.
-
allu - 01-16-2005
świetny growling?

mistyczne klawisze ?

czy ja coś przeoczyłam? dobrze, rozumiem klawisze są naprawde dobre, bardzo dobre ale żeby od razu mistyczne? hm.
-
H8ful - 02-16-2005
cukrowana papka niestrawana nawet dla najwiekszego fana bezów. hate crew deathroll jeszcze ujdzie w tłoku, ale pozostae albumy to świadecto tego, ze finlandia to wymarzone miejsce na kolejna gayparade
-
Hair of the dog - 02-16-2005
kolejny debilny zespol, ktory nic nie reprezentuje...
-
KelThuz - 02-16-2005
H8ful napisał(a):cukrowana papka niestrawana nawet dla najwiekszego fana bezów. hate crew deathroll jeszcze ujdzie w tłoku, ale pozostae albumy to świadecto tego, ze finlandia to wymarzone miejsce na kolejna gayparade
hate crew to syf i potepienie, wiadomo ze najlepszy jest Something Wild
-
Lech - 03-23-2005
jak dla mnie to swietny zespol i niewazne jaki to gatunek. a co do mistycznych klawiszy to jakos ich tam nie zauwazylem

najlepsza plyta to chyba Hatebreeder
-
Rumian - 04-06-2005
CoB zajebista kapela

po co szufladkowac i szukac czy to black czy heavy czy jakies polaczenia... chlopaki maja swoj styl i to jest wlasnie najlepsze niektore txty tez sa calkiem fajne; i jeszcze ta gitara Alexiego swietnie skomponowana z klawiszami mhmmmm
-
Lech - 07-18-2005
http://muzyka.onet.pl/mr,1131880,wiadomosci.html - hmmm...conajmniej ciekawe
-
Rumian - 07-18-2005

ciekawe jak to bedzie brzmialo

hmm chce to uslyszec
- Hooda - 10-30-2009
No nie zgodzę się z tym, że Alexi nie potrafi śpiewać. Potrafi, ale nie każdemu się to podoba - i tyle. Ja osobiście przekonałam się do jego wokalu, gdy obejrzałam Chaos Ridden Years.