-
Axel - 04-28-2008
Nie, Pół Mokotowa zawinęli ;p
A mi kurwa odpada AF, bo nie mam z kim iść a samemu mi sie nie chce. Banda chuja.
A dziewczyna rzeczywiście nie za piękna.
-
Valhalla - 04-28-2008
Książę napisał(a):mistrz kazał mi unikać niepotrzebnych walek.
-
Axel - 04-28-2008
Hahaha, nie no jakoś nie kreci mnie łażenie samemu po koncertach.
-
-Rene- - 04-28-2008
![[Obrazek: hella93.jpg]](http://www.rockmetalshop.pl/data/gfx/opinions/7/6/12867/large/hella93.jpg)
najgorsza nie jest. przemalować, przebić numery i całkiem znośna gablota się z niej zrobi
-
Axel - 04-28-2008
Tomash napisał(a):co kto lubi, ale jakbym miał w awatarze NYHC to bym się raczej nie zastanawiał nad wyjazdem na Agnostic Front, a gdybym miał odpuszczać koncerty dlatego że nikomu ze znajomych się dupy nie che ruszyć to kilkunastu zajebistych kapel bym nie zobaczył, no ale eot nie zaśmiecajmy jakże zacnego tematu 
Hmm brak kasy to też przeszkoda? Dla mnie bez ekipy to nie zabawa na koncertach nawet jeśli to jest AF. Zresztą jeszcze zobaczę, dziś grają.
-
Książę - 04-28-2008
no mi tez sie nie musisz tłumaczyć Axel, ale jesteś pierdolonym lamusem haha
koncert był piękny
"FROM THE EAST COAST TO THE WEST COAST GOTTA GOTTA GOTTA GO!"
-
Axel - 04-28-2008
Książę napisał(a):no mi tez sie nie musisz tłumaczyć Axel, ale jesteś pierdolonym lamusem haha
koncert był piękny
"FROM THE EAST COAST TO THE WEST COAST GOTTA GOTTA GOTTA GO!"
Wal się szmaciarzu. I tyle w temacie.
-
Książę - 04-28-2008
żeby ci tylko hemoroidy nie pękły nujorkhardkorze
-
Wars - 04-28-2008
Ejejej, do tematu chłopcy.
Tomash napisał(a):nie zaśmiecajmy jakże zacnego tematu
-
Sobota - 04-28-2008
Axel pierolisz, ja potrafie jechać w drugi koniec polski by być na koncercie jakiejś kapeli i chuj. nie jesteś true :F
-
ShaunMorgan1396 - 06-01-2008
Co do tematu , ma ktoś namiar na "Kingę" z Rzeszowa?? Jest na 1 stronie galeri . Jak dla mnie to fajna nawet
Edit: O patrz kurwa jaki fuks! Zapisalem se jej fotke na kompie a w domyslnej nazwie byl mail

biore sie do roboty
-
Ale zajebiście , gadam z tą Kingą jakiś czas , i dowiedzialem sie ze jest BI
-
Axel - 06-01-2008
Ale szpadel ta Kinga, ja pierdole.
-
No wiesz, mi ona sie podoba

I nie komentuj tak na głos kobiety , widac ze brak ci kultury
-
Axel - 06-01-2008
Chodzi mi o to że ja tej dziewczynie nie chciał bym sie nawet na ten pysk ze rzygać.